Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 626 צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני רוצה להחליף את האוטו שלי למזדה 626 משנים 2000-2002 רציתי לדעת מה צריכת דלק ממוצעת של האוטו הזה הוא מגיע עם מנוע 2000 והאם חלון בגג מוסיף בעלות של הביטוח? איך חלפים שלו? כרגע יש לי סיטרואן קסרה שמשום מה אף אחד לא מתענין בלקנות אותה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

בנוגע לזמינות חלקים אני לא בקיא, הרכב שלי מטופל אך ורק במוסכי רשת של היבואן מיום היוולדו ואף פעם לא הייתה בעיה כזאת.

צריכת הדלק היא נושא כאוב, בקיץ 9 קילומטרים לליטר בניסעה שרובה בין עירונית הם נתון ממוצע.

בשימוש עירוני גדול יותר היא מגיעה גם ל-7 קילומטר לליטר עם מזגן.

הרכב מרווח ונוח אבל בידוד הרעשים בעייתי. שרידות תא הנוסעים מעולה, מקרקש פה ושם אבל נראה כמו חדש. לאחרונה הוחלף רדיאטור בעלות של כ-2000 שקלים, רדיאטור חימום עלה כ-2500 שקלים וטיימיניג כ-1800 אם זכרוני עובד כשורה.

בסך הכל אם אתה לא נוסע הרבה ומוכן לספוג את הוצאות הדלק הנכבדות מדובר ברכב שמתאים היטב למשפחות.

ממליץ לך לחפש היטב עד שימצא רכב שמור ומטופל, רכבים בגיל כזה שסבלו מהזנחה במשך השנים לא יחזירו אהבה במרוצות השנים. רכב כמו שלי שעוד לא הגיע ל-200 אלף קילומטרים וטופל רק לפי ההוראות במוסכי הרשת מראה אמינות טובה.

אשמח לענות על שאלות נוספות,

בהצלחה וחג שמח.

• תוכן חדש...