Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לעשות ביטוח נהג חדש - חובה + מקיף + צד ג' ליום אחד

על הרכב של אחי - מרצדס s class 2010 - 3500

כמה אמור לעלות לי פחות או יותר ליום אחד או אפילו יומיים ??

פורסם

תתקשר לחברת "הפול", אני חושב שהם היחידים שיסכימו לבטח אותך ליום אחד.

אופציה שניה היא להוסיף אותך לביטוח דרך החברה שמבטחת את הרכב ואחרי כמה ימים לבטל את התוספת (אפשרי בהחלט) ואז בחידוש הבא של הביטוח הם יתקזזו איתו על ההפרש או שיתנו לו את הכסף חזרה בצ'ק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ואני ממליץ לך לתת לאחיך לטפל בזה, אין כזה דבר מקיף+צד ג'.

רוב חברות הביטוח עושות ביטוח לימים ספורים לנהג חדש, בדוק מול החברה שמבטחת את אחיך.

פורסם

לא.

ביטוח צד ג': במקרה של תאונה חברת הביטוח תכסה את עלות הנזק לרכב שפגעת בו.

ביטוח מקיף: במקרה של תאונה חברת הביטוח תכסה את הנזק שניגרם לרכב שלך וגם את הנזק שניגרם לרכב שבו פגעת.

עכשיו אתה מבין למה אי אפשר לעשות את 2 הביטוחים במקביל?(וגם אם היה אפשרי, זה מטומטם וחסר כל היגיון)

פורסם
לא.

ביטוח צד ג': במקרה של תאונה חברת הביטוח תכסה את עלות הנזק לרכב שפגעת בו.

ביטוח מקיף: במקרה של תאונה חברת הביטוח תכסה את הנזק שניגרם לרכב שלך וגם את הנזק שניגרם לרכב שבו פגעת.

עכשיו אתה מבין למה אי אפשר לעשות את 2 הביטוחים במקביל?(וגם אם היה אפשרי, זה מטומטם וחסר כל היגיון)

מכאן שביטוח מקיף עדיף מכל הבחינות על צד ג' כי הוא משלם לשני הצדדים במקרה של תאונה?

אני הייתי בטוח שמקיף מכסה נזקים "עקיפים" כמו למשל התנגשות בעץ או בעמוד, וצד ג' מכסה את כל הקשור בתאונות דרכים עם אנשים :shock:

פורסם

בוא ואני יחדד לך, ביטוח מקיף מכסה כל נזק לגוף הרכב ו\או לרכב עצמו (שלך)מכל סיבה שהיא כגון גניבה\תאונה\מזג אוויר וכח עליון וכמובן לכל נזק שיגרם לרכב אחר כתוצאה מהרכב שלך.

צד ג' יכסה נזק לרכב אחר (עד תקרה מסויימת) שייגרם ע"י הרכב שלך אבל לא מגן על הרכב שלך.

ביטוח מקיף עדיף כמובן רק שהוא עולה הרבה יותר מביטוח צד ג'.

פורסם
בוא ואני יחדד לך, ביטוח מקיף מכסה כל נזק לגוף הרכב ו\או לרכב עצמו (שלך)מכל סיבה שהיא כגון גניבה\תאונה\מזג אוויר וכח עליון וכמובן לכל נזק שיגרם לרכב אחר כתוצאה מהרכב שלך.

צד ג' יכסה נזק לרכב אחר (עד תקרה מסויימת) שייגרם ע"י הרכב שלך אבל לא מגן על הרכב שלך.

ביטוח מקיף עדיף כמובן רק שהוא עולה הרבה יותר מביטוח צד ג'.

וואו טוב לדעת. תודה :-)

• תוכן חדש...