Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר של הרכב התרוקן לי לגמרי, אחרי שהרכב היה ללא שימוש זמן ארוך .

מה האפשרויות שבידי?

האם יש שירות של מכונאי שבא לרכב וטוען את המצבר? או שעדיף לגרור הרכב למוסך?

מה דעתכם?

פורסם

מה שאני הייתי עושה זה:

בודק את תאריך המצבר, בודק את גובה המפלס של הנוזל.

ניגש לחשמלאי רכב שיטעין לי את המצבר למשך לילה שלם ומקווה שזה יעזור.

במקביל תבדוק איזה מצבר מתאים לך וכדו' כי אתה לא יכול לדעת מה יהיו תוצאות הטעינה, אולי המצבר יעבוד יומים וילך לעולמו ואולי יעבוד גם עוד שנה.

קובי

פורסם

ממליץ להצטייד במטען למצבר ו/או בוסטר התנעה (אותו סדר גודל של מחיר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שים את המצבר בטעינה והמתן 12 שעות לפחות. אם מחברים כבלים, צריך להמתין קצת עד שהמצבר יתמלא מאט ולא להניע מיד.

אם הרכב ידני, אתה יכול להניע בדחיפה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שים את המצבר בטעינה והמתן 12 שעות לפחות. אם מחברים כבלים, צריך להמתין קצת עד שהמצבר יתמלא מאט ולא להניע מיד.

אם הרכב ידני, אתה יכול להניע בדחיפה.

אני אקח אותו לטעינה אצל חשמלאי. הפירוק הוא פשוט, כן? ממה להזהר בעת הפירוק/ההובלה של הסוללה?

תודה על העזרה !

פורסם

מצאתי מדריך (באנגלית) עם תמונות, בשבילך יותר רלוונטיים השלבים (פירוק) 5-10:

http://www.wikihow.com/Change-a-Car-Battery

לאחר מכן כאשר תצטרך להרכיב, אז השלבים הבאים. :)

פורסם
....אם הרכב ידני, אתה יכול להניע בדחיפה.

לא אם המצבר ריק לחלוטין. חייב שיהיה מעט כח למצבר אפילו לצורך הנעה בדחיפה/דרדור.

פורסם
בין 50-100 שקל.כל שקל מעל זה שוד לאור היום..

יותר כדאי להשקיע במטען פשוט (ABSAAR) בין 200-300 ש"ח או יותר לאחד עם מצב טעינה איטית (TRICKLE) אם האוטו עומד תקופות ארוכות. מחזיר באורך חיי מצברים.

פורסם

אם המצבר היה פרוק תקופה ארוכה סביר להניח שנגרם לו נזק בלתי הפיך והוא לא יחזור לתפקוד המלא שלו.

במקרה הטוב הוא ישרת אותך עוד קצת, במקרה הרע תאלץ להחליף אותו במקום.

• תוכן חדש...