Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום

אחרי כמה שנים טובות החלטתי להחליף את ה206 שלי במשהו חדש.הדרישות שלי הם בערך כמו של רוב האנשים שמבקשים ייעוץ בפורום כאן.אני מחפש רכב משפחתי,הכי חשוב לי האמינות של הרכב,כמובן שגם חסכון בדלק יהיה יתרון מצויין אבל פחות חשוב לי.במיוחד אשמח לראות חוות דעת על פורד פוקוס בשנתונים 06-08,שאחת כזאת מליסינג אפשר להביא בתקציב שלי.אם כדי גם לחפש בסוכנויות גדולות כמו טרייד מוביל,אלדן או שלמה סיקסט(להם יש עכשיו מבצע של דגם 08 במחיר 06).

תודה מראש!

פורסם

בוקר טוב,

הדרישות שלך מאוד כלליות ונראה שרוב המשפחתיות יוכלו להתאים לך. צריכת הדלק של רובן די דומה ונעה סביב ה-1:10, יש כאלו שקצת יותר חסכוניות מהאחרות אבל לא משמעותית. מבחינת אמינות, בפוקוס אין בעיות מיוחדות ובסך הכל מדובר על מכונית שלא יקר להחזיק, אבל אם האמינות היא הדבר הכי חשוב לך אולי כדאי שתתמקד ברכבים אחרים, פשוטים יותר מבחינה מכאנית וחשמלית.

בהחלט כדאי לך לחפש בסוכניות הרכב הגדולות, יש לא מעט רכבים טובים שאפשר להציע לך בתקציב הזה. כמעט לכל הסוכניות יש מבצעים כאלו ואחרים, כמובן שכדאי שתעשה סקר קצר ותראה איזה מבצע הכי משתלם לך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם
בוקר טוב,

הדרישות שלך מאוד כלליות ונראה שרוב המשפחתיות יוכלו להתאים לך. צריכת הדלק של רובן די דומה ונעה סביב ה-1:10, יש כאלו שקצת יותר חסכוניות מהאחרות אבל לא משמעותית. מבחינת אמינות, בפוקוס אין בעיות מיוחדות ובסך הכל מדובר על מכונית שלא יקר להחזיק, אבל אם האמינות היא הדבר הכי חשוב לך אולי כדאי שתתמקד ברכבים אחרים, פשוטים יותר מבחינה מכאנית וחשמלית.

בהחלט כדאי לך לחפש בסוכניות הרכב הגדולות, יש לא מעט רכבים טובים שאפשר להציע לך בתקציב הזה. כמעט לכל הסוכניות יש מבצעים כאלו ואחרים, כמובן שכדאי שתעשה סקר קצר ותראה איזה מבצע הכי משתלם לך.

הדרישות שלי הם די כלליות כי בסה"כ רוב הרכבים המשפחתיים במחירים האלה הם די דומים.לגבי פוקוס,היא עדיפה כרגע כי יש עליה תגובות מעולות מחברי הפורום בנושאים שדפדפתי,היא רכב נוח,צריכת דלק ממוצעת ומחיר די טוב.כמובן שאני לא שולל רכבים אחרים ובגלל זה כתבתי את הנושא כדי לשמוע דעות של חברי הפורום כאן שעזרו לי כבר בעבר המון ברכישת הרכב הקודם לפני שנתיים.

פורסם

היי,

על הפוקוס יש הרבה ביקורות טובות ותלונה אחת שחוזרת על עצמה - 'כבדות' ו'עצלות', מכוניות ספורטיביות יותר מהקבוצה של הפוקוס: לנסר ומזדה 3.

אבל בהחלט מחזק את הבחירה שלך, הפוקוס הוא רכב משפחתי אמין , מרווח ובטיחותי.

ממליץ לך לקנות משנת 2008 ואילך - בשנתונים האלה ישנם 6 כריות אוויר ומערכת בקרת יציבות שאין בשנתונים קודמים.

שיהיה בהצלחה,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...