Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-3 השבועות האחרונים ניידתי שני קוים מסלקום - אף אחד לא טרח לחזור אלי, קיבלתי רק אישורים בכתב על הניתוק.

הסיבה לניוד היתה בדיוק אותה סיבה שבגללה ניידתי לסלקום לפני כחצי שנה - הצעות מחיר עדיפות באורנג' ופלאפון. אם אקבל בעוד כמה חודשים הצעות יותר טובות לא אהסס לנייד שוב.

בינתיים אני ממתין ל-Five כיון שהטכנולוגיה שלהם מסקרנת אותי - הם כנראה הולכים להיות חברה מהפכנית בקנה מידה עולמי, הן בתחום הארצי (רכיבה על שתי רשתות במקביל) והן בנדידה (עם IMSI דינמי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש להם בעיקר חבילה מעניינת:

100/100/100

דק'/סמס/מגה-בייט בחודש עבור 55 ש"ח.

וזה נצבר מחודש לחודש

תעריפי חריגה זולים מאוד : 18 אג' לדקה, 12 לסמס, 6 למגה-בייט.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4166202,00.html

לאחר סיום הפיילוט תציע סלראן לצרכנים חבילה שכוללת תשלום חודשי קבוע של 55 שקל, בתמורה ל-100 דקות, 100 מסרונים וגלישה של 100 מ"ב בחודש. כל חריגה של דקת שיחה תעלה 18 אגורות, מסרון נוסף יעלה 12 ומ"ב גלישה נוסף יעלה 6 אגורות. אם המכסה לא נוצלה במלואה היא תעבור לחודש הבא.

ויש גם עסקה הכוללת מכשיר - תתחייב לשנה, שלם 6 שקלים פחות, וקבל מכשיר.

סלראן Five תמכור את המכשירים ב-588 שקל (49 שקל X 12 חודשים) ומי שייקנה את המכשיר יקבל כל חודש 100 דקות שיחה, 100 הודעות SNS ו-100 מגהבייט, למשך שנה.

מדובר במכשיר Mudo-t לא-אנדרואידי, וללא WIFI.

פורסם

my 2 cents

החבילה שלי:

300 דקות לכל היעדים

500 דקות באורנג'

200 SMS

2.5 GB גלישה

אייפון 16 GB שנקנה מאורנג'

חשבונית חודשית - 114-116 ש"ח

פורסם
FIVE- נשמע טוב מכדי להיות אמיתי.

מתי הם אמורים להיפתח לקהל הרחב?

תוך מספר שבועות. אני מצםה לה, ולו מתוך סקרנות. וגם כיון שאני מנוי אורנג' ובחלק ממקומות העבודה שלי הקליטה ברשת זו לא מספקת. אני מחכה הרבה חודשים גם ל-FT אבל השמועה אומרת שהם הפסיקו להגיב לטלפונים. בשבוע שעבר השתמשתי בשירותיהם מחו"ל, אבל אני חושש שלאחר יציאת המשקיע שלהם (אאל"ט שלמה שמלצר) החברה עלתה על שרטון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכנסתי לפורום פייב בפוקט, ונאמר שם שרק הניסוי יתחיל במהלך פברואר, באסה.

Eliran1987, איך השגת תוכנית כזאת?

פורסם

כן, ראיתי את ההודעה בפוקט לפני כמה דקות. חשבתי שהניסוי אמור להתחיל כבר כעת ושההפצה המסחרית בעוד 1-2 חודשים.

אני מניח שהחבילה של אלירן 1987 היא חבילת השירות, ובנוסף הוא משלם מחיר מופקע תמורת הטלפון.

פורסם

מה הכוונה לחבילת שירות? ולגבי מחיר מופקע למכשיר, זה יחסי.

אני בלי שום מכשיר, מדבר:

200 דקות בממוצע

450 סמס בממוצע

בלי גלישה

בלי מכשיר

ויוצא לי 145 ש"ח בממוצע.

כל זה מתוכנית חיילים של סלקום, כך שהתוכנית שלו נשמעת לי טובה פי כמה משלי!

פורסם

"חבילת שירות" היא חבילת דקות\הודעות\גלישה\כל שירות אחר שחברת הסלולר מספקת.

פורסם

לכל המגיבים

המחיר של האייפון כלול במחיר

כלומר 115 שקלים כולל אייפון וכולל החבילה

לפני כן הייתה לי חבילה של 250 דקות 250 sms

וגיגה גלישה ב120 כמובן עם אייפון

אחרי שיחה עם שימור לקוחות זה מה שקיבלתי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני לא ממש מבין כיצד אתם מקבלים מחירים כה אטרקטיביים.

היום התקשרתי לפלאפון ואמרתי להם שאני לקוח של סלקום ובודק אפשרות לעבור אליהם והמחיר שקיבלתי הוא:

400 דקות

400 סמס

500 מגה גלישה במהירות של 4 מגה לשניה.

הכול במחיר של 189 שקל (אני מגיע עם אייפון 3GS).

זה מחיר טוב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב, אז משהו קטן ממני. לאור זה שקניתי בחנות פרטית GALAXY S2 והתקשרתי לספקית שלי (סלקום), הנציג בקו הטעה אותי, "איימתי" להתנתק וקיבלתי את החבילה הזו:

1. 400 דקות שיחה

2. 400 סמסים

3. גלישה ללא הגבלה במהירות 1.5 מגה או 1 מגה, לא זוכר

מחיר: 94 ש"ח.

פורסם

לא ממש... :roll:

אני מקבל בפלאפון 350+350 + אינטרנט 7.2 מגה ללא הגבלה- 35 שקל.

זה כמובן כולל את ההחזר על המכשיר שהבאתי מסלקום(80 שקל החזר) אבל בכול מקרה זה היה יוצא לי 115 שקל(35+ 80 שקל)

את ההנחות והתוכניות הטובות באמת אתה מקבל דרך סוכנים ולא דרך השירות לקוחות.

אם אתה רוצה אני אביא לך את המספר של חבר טוב שלי שהוא סוכן פלאפון(בנאדם מאוד ישר, למקרה שזה מדאיג אותך)

פורסם

קרוב לודאי גלישה במהירות 1.4 מס"ש. חבילה דומה מאוד הוצעה לי לפני כחודשיים תמורת 99 ש"ח. שים לב שהמחיר הבסיסי קרוב ל-300 ש"ח ויש שורה ארוכה של זיכויים, חלקם רק לתקופה יותר קצרה.

לכן הקפד לבדוק מדי חודש שאתה מקבל אל כל הזיכויים שהובטחו, ובעוד 11 חודש התקשר חסלקום על מנת לחדש את הזיכויים שתוקפם עומד לפוג.

פורסם

אלירן על מחיר כמו שלך לא שמעתי עדיין , נשמע מוזר.

הכי טוב שהצלחתי זה אייפון 4

1100 דקות

1100 SMS

גלישה ללא הגבלה בסלקום

189 ש"ח לחודש.

משלם את זה מחודש יוני. כרגע אין סיבה לעבור חברה גם כי אני לא מוצא מחיר יותר זול ^_^

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...