Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב , החבילה הוצעה לי לפני שבוע בערך ב220 ש"ח , וסירבתי בנימוס , ואתמול היא התקשרה אליי והציעה לי ב190 ואמרה שקיבלה אישוורים ליום הזה רק לכל מי שמתנייד , אבל אני אבדוק מה ניתן לעשות , גם הקב"ט שלי בעבודה רצה לקבל הצעה לניוד.

תודה רבה על הטיפ

כמו שאמרתי, שרשור מצויין שמביא לידיעת הגולשים את החבילות האטרקטיביות ביותר

Confidence In Motion

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבילת 1200 דק' לכל היעדים + 1200 SMS לכל היעדים (סהכ 2400.)

מחיר - 89 ש"ח לחודש,

על זה מתווסף לי חבילת גלישה בנפח giga 2 לאייפון מחירה - 35 ש"ח

הכל ביחד 124 ש"ח לחודש (המחירים כוללים מע"מ).

אני נמצא ברשת פלאפון, במסגרת החבילה לא לקחתי מכשיר בכדי לא להיות מחויב כלל לא לתוכנית ולא למכשיר (יש לי אייפון 4 שרכשתי בנפרד).

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

יש מבצע חיילים באורנג' שחבר שלי לקח(למעוניינים)

500 דק'

500 סמס

2 ג'יגה גלישה

+אייפון 4

נ.ב הוא אמר לי אפשר לשחק עם זה ולעשות נגיד 700 דק' +700 SMS וגי'גה גלישה או כאלה דברים..

ב 159 ש"ח.

Scan Speak

פורסם
ישר מהדפוס:

פלאפון:

1100 דק לכל הרשתות, 3500 דק בפלאפון, 1100 SMS, חבילת גלישה 2GB, מכשיר גלקסי בזיכוי מלא

סה"כ 209 ש"ח לחודש

המסלול הוא ללא התחייבות.

סלקום:

500 דקות לכל הרשתות, 500 SMS, גלישה ללא הגבלה, מכשיר גלקסי בזיכוי מלא

סה"כ 249 ש"ח לחודש

המסלול הוא ללא התחייבות.

אני קראתי למסלול הזה "שלם יותר, דבר פחות".

איך ללא התחיבות? דרוש הסבר כי זה תלוש מהמציאות

למחרת תמכור את האיפון ב 3000 ותחזור חלילה על החבילה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה הדבר חדש, לא מחייבים על תוכנית, אבל מחייבים על המכשיר (36 חודשים) שאתה מקבל בהחזר מלא.

ואם אתה לא רוצה לקחת מכשיר, אז המחיר קופץ פלאים.

זה נכון

פורסם

אחח, אני מרגיש שתקעו אותי עם החבילה שלי

1100 שיחות

1100 סמסים

גלישה ללא הגבלה

אייפון 4

220 ש"ח+30 שח הנחה על הניוד מאורנג' לסלקום

זה עומד למצוץ לי כל טיפה מהמשכורת הצבאית.

פורסם

שום דבר לא תלוש מהמציאות, גם לי אין התחייבות לתוכנית.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

1200 דקות.

1200 SMSים.

אינטרנט בלי הגבלה.

כל זה ב-209 שקלים בסלקום.

לגבי מכשיר, אני מקבל עליו זיכוי של 50 שקלים (אמור לקבל 90, אבל אני משלם עליו ביטוח מקיף 40).

המכשיר הוא סמסונג גלאקסי קאפטיבייט (גאלאקסי S לשוק האמריקאי), נקנה ב-400$ מארה"ב.

ככה אין לי התחייבות לשום חברה, אני לא יצטרך לשלם על מכשיר ישן, אם אני משדרג לפני שנגמרו ה-36 חודשים.

סה"כ חשבונית חודשית - 159 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

70 ש"ח תשלום קבוע - 200 יחידות (יחידה=SMS אחד או דקת שיחה אחת).

ללא התחייבות.

לטעמי, חבילה מעולה, כיוון שכמעט ולא יוצא לי לדבר בנייד (שונא לדבר בטלפון, מעדיף פנים מול פנים).

פורסם
omer_1636, אתה עסקי או פרטי?

נשמע טוב מידי.

לקוח פרטי,

במידה ותרצה מידע נוסף צור עימי קשר בפרטי, אני אסביר בקצרה איך החבילה בנויה:

1200 דק' לכל הרשתות, 1200 SMS לכל הרשתות = 209 ש"ח לחודש

חבילת גלישה 2G לאיפון 70 ש"ח לחודש.

יכלתי לקחת מכשיר אייפון 4 "לשלם" עליו כל חודש 100 שח ולקבל החזר של 100 ש"ח ויוצא שקיבלתי מכשיר בחינם.

בפועל יש לי כבר אייפון 4 לכן לא הייתי צריך אחד מפלאפון, מה שקיבלתי ולא הרבה יודעים על זה הוא זיכוי על המכשיר הנוכחי שלי (כן, האייפון שלא נקנה בפלאפון) אני מקבל עליו זיכוי כל חודש של 100 ש"ח * 36 חודשים , מיכוון שהצגתי להם חשבונית קנייה ממקום אחר, בנוסף יש לי 50% על חבילת גלישה (משהו שכל נציג מכירות יכול לאשר כהטבה) לכל תקופת החבילה + הטבת ניוד של 20 ש"ח לחודש * 36 חודש.

יוצא

חבילה: 209+70 = 279 ש"ח

זיכויים: 100 + 20 + 35 = 155 ש"ח

סהכ 279-155 = 124 ש"ח לחודש על כל החבילה, ושוב אין לי התחייבות כלל על החבילה וגם לא על מכשיר (כי לא רכשתי מכשיר) ואין איזו התניה שאני צריך להגיע למינימום שימושים בכדי לקבל החזר או להתחייב לתקופה מסוימת, הכל פשוט להבנה.

מה שכן, גילוי נאות, לקח לי לא מעט זמן לקבל את הזכוי של ה100 ש"ח כל חודש על המכשיר, כי זה תהליך של שליחת חשבונית קניה של מכשיר לחברה וישנה ועדת זיכויים שבוחנת את החשבונית ועונה אם היא אישרה זיכוי או לא, בכל מקרה זה תהליך שלוקח קרוב לשלושה שבועות.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
זה הדבר חדש, לא מחייבים על תוכנית, אבל מחייבים על המכשיר (36 חודשים) שאתה מקבל בהחזר מלא.

ואם אתה לא רוצה לקחת מכשיר, אז המחיר קופץ פלאים.

אני קניתי מכשיר בחנות רגילה, החבילה נשארה באותו המחיר, רק שהזיכוי מוריד את המחיר הכללי. (הבאתי להם חשבונית).

מצד שני, קניתי מכשיר בחנות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
לקוח פרטי,

במידה ותרצה מידע נוסף צור עימי קשר בפרטי, אני אסביר בקצרה איך החבילה בנויה:

1200 דק' לכל הרשתות, 1200 SMS לכל הרשתות = 209 ש"ח לחודש

חבילת גלישה 2G לאיפון 70 ש"ח לחודש.

יכלתי לקחת מכשיר אייפון 4 "לשלם" עליו כל חודש 100 שח ולקבל החזר של 100 ש"ח ויוצא שקיבלתי מכשיר בחינם.

בפועל יש לי כבר אייפון 4 לכן לא הייתי צריך אחד מפלאפון, מה שקיבלתי ולא הרבה יודעים על זה הוא זיכוי על המכשיר הנוכחי שלי (כן, האייפון שלא נקנה בפלאפון) אני מקבל עליו זיכוי כל חודש של 100 ש"ח * 36 חודשים , מיכוון שהצגתי להם חשבונית קנייה ממקום אחר, בנוסף יש לי 50% על חבילת גלישה (משהו שכל נציג מכירות יכול לאשר כהטבה) לכל תקופת החבילה + הטבת ניוד של 20 ש"ח לחודש * 36 חודש.

יוצא

חבילה: 209+70 = 279 ש"ח

זיכויים: 100 + 20 + 35 = 155 ש"ח

סהכ 279-155 = 124 ש"ח לחודש על כל החבילה, ושוב אין לי התחייבות כלל על החבילה וגם לא על מכשיר (כי לא רכשתי מכשיר) ואין איזו התניה שאני צריך להגיע למינימום שימושים בכדי לקבל החזר או להתחייב לתקופה מסוימת, הכל פשוט להבנה.

מה שכן, גילוי נאות, לקח לי לא מעט זמן לקבל את הזכוי של ה100 ש"ח כל חודש על המכשיר, כי זה תהליך של שליחת חשבונית קניה של מכשיר לחברה וישנה ועדת זיכויים שבוחנת את החשבונית ועונה אם היא אישרה זיכוי או לא, בכל מקרה זה תהליך שלוקח קרוב לשלושה שבועות.

תנסה להוריד את המחיר של האינטרנט.

בסלקום יש לי לגלקסי אינטרנט בלי הגבלה ואותה חבילת שיחות כמו שלך.

על האינטרנט לא גובים לי כסף, הוצאתי מהם את החבילה החמה.

אגב, את החבילה הזאת בהתחלה לא רצו לתת לי ולא יידעו אותי עליה, רק אחרי שחבר שלי שדרג לגלקסי S וקיבל אתהחבילה, דרשתי מהם את החבילה הזאת, כל המשפחה שלי לקוחות של סלקום וכל ההתחייבויות נגמרו ככה שאין לנו להתנייד לחברה אחרת, הם הציעו לי בהתחלה 500 דקות ו-SMSים ואינטרנט בלי הגבלה באותו מחיר (חבילת סטודנטים.

יוצא שאת הגלקסי קניתי ב-1400 שקלים, ואני מקבל עליו זיכוי של 100 שקלים כל חודש למשך 3 שנים, לגבי התשלום על המכשיר פרסתי אותו ל-14 תשלומים (גם ככה החיובים של הכרטיס אשראי יורדים באותו תאריך), ככה אני ביתרון שאני לא צריך לחכות 3 שנים כדי לשדרג, אלא רק שנה וחודשיים (הרבה פעמים אנשים משדרגים לפני שעברו 3 שנים ואז שוכחים שיש להם חיוב על המכשיר הישן).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לידע כללי, מגיע אלי סוכן מכירות של אחת החברות לבית, מחתים אותי על חוזה. יש לי 14 ימים לבטל את העסקה או שמעמד עסקה מהסוג הזה אין אפשרות ביטול?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...