Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני מחפש מעבדה שיכולה לתקן מכשירים (סמארטפונים) חדישים ועם שם לא איזה חאפר סיני שעובד בבית!

אך ורק באזור השפלה..אולי גם ראשון והסביבה.

מקווה שתוכלו לעזור לי זה די דחוף.

תודה.

Scan Speak

פורסם

דן, אני רוצה לדעת למה וכמה??

באזור שלנו אני לא מכיר מעבדה איכותית, אבל בשנקין בתל אביב יש מעבדה שנקראת צ'יפצ'יפ, שירות מקצועי ואיכותי.

העניין הוא שאני יודע שהם מתעסקים עם אייפונים, אבל יש מצב שגם עם סמאטרפונים נחותים אחרים הם מתעסקים:lol:

הטלפון שלהם - 0777-807090

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

היי יש בפ״ת ברחוב קרול מעבדה שנקראת אי טי פון

הבחור שם נקרא ארנון בחור מאוד נחמד ומקצועי מאוד פטר לי בעיות שאף אחד לא רצה בכלל לשמוע ממני מומלץ בחום

הכול יהיה בסדר

פורסם

אנא ציין את הדגם של המכשיר.

בין השאר אנחנו מוכרים טלפונים סלולריים ויש לנו מעבדה לתיקון מכשירים (רחובות ות"א). בנוסף אנחנו עובדים עם עוד מעבדה חיצונית. שלח לי בה"פ את הדגם של המכשיר ואני אבדוק מה ניתן לעשות.

אסף

פורסם

מנצל"ש:

מישהו מכיר מעבדה טובה ולא יקרה באיזור חיפה?

נוקיה E52, אם זה משנה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

דן אם זה אייפון - צור איתי קשר בפרטי..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• 9 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...