Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

נגיד ומדובר על סט רגיל לא 3 חלקים או משהו כזה

המיד עצמו, איך אני יסביר את עצמי, נגיד ואתם מקשיבים רק למיד לא לטוויטר , אלא שמים את האוזן רק על המיד

הגיוני שהצליל שהוא מוציא הוא לא נקי ? כזה עמום כזה אנמי לא יודע איך לקרוא לזה

ומה שבעצם מאזן זה הטוויטר?

זה נובע מכיוון שהוא לא מנגן תדרים גבוהים כמו של הטוויטר?

ולכן בהקשבה רק למיד , אז נוצרת תחושב של צליל לא נקי בעליל?

פורסם

אתה יכול פשוט לנתק את הטוויטרים מהקרוס.

אם המידבאס שלך מחובר מאחרי הדיפון, ולא מנגן ישירות לחלל הרכב, ואין לו שום זווית, יכול מאוד להיות שהוא יישמע לך עמום ביחס לטוויטר, גם בגלל זה וגם בגלל שמדובר על קבוצות תדרים שונות.

אך תנתק את הטוויטרים וכך תוכל להאזין טוב למידבאס.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אתה יכול פשוט לנתק את הטוויטרים מהקרוס.

אם המידבאס שלך מחובר מאחרי הדיפון, ולא מנגן ישירות לחלל הרכב, ואין לו שום זווית, יכול מאוד להיות שהוא יישמע לך עמום ביחס לטוויטר, גם בגלל זה וגם בגלל שמדובר על קבוצות תדרים שונות.

אך תנתק את הטוויטרים וכך תוכל להאזין טוב למידבאס.

לא ציפיתי מהסט שלי שישמע ככה האמת (אינפינטי קאפה)

משהו מאוד מוזר.

הוא מותקן בפונטו שלי ,

נבנה בשבילם מין תיבות מגעילות כאלה :?

שממש לא שומרות על אטימות, זה פשוט תיבות שיהיה לרמקול ךאיפה להיתפס, וחור בדלת שהוא יוכל לנגן לתוך הדלת.

פורסם

תמונות תעזורנה עד מאוד.

הטוויטר הזה צווחני ושתלטן מטבעו, והסט כולו לא להיט.

התקנה נכונה, פאזות, גיין נכון, אולי מעט הנחתה בתחום העליון- אני לא יודע אם אפשר לעשות יותר מזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
תמונות תעזורנה עד מאוד.

הטוויטר הזה צווחני ושתלטן מטבעו, והסט כולו לא להיט.

התקנה נכונה, פאזות, גיין נכון, אולי מעט הנחתה בתחום העליון- אני לא יודע אם אפשר לעשות יותר מזה.

מחר אצלם תמונות

הדגם של הקאפה הוא 69.5

הוא מוגבר על ידי הרמן קרדון השקוף ca470

הטוויטרים דווקא בסדר כי שמתי אותם בתוך החור של הרמקול 3.5 אינץ בדש

הוא בדיוק נכנס בפנים .

והקטע שהוא לא שתלטן בכלל, הרמקולים האחוריים של אלפיין 50 ארמס נשמעים יותר ממנו.

אציין שבדגם שלי אין מקום לשים את הרמקול, בגלל החלון הידני, לכן הבנייה ממוקמת בצד השני של הדלת הקדמית,

לא איפה שכולם שמים את הסט , כלומר מתי שהדלת סגורה הרמקול כאילו מנגן ללמטה של המושב.

אם הבנת אותי, אני יודע שזה חרא רציני אבל זה הברירה היחידה שהייתה לי , עקס מחסור תקציב וחוסר רצון להשקיע בהתקנה רצינית, שתעלה אלפי שקלים

פורסם

אני יודע שזה לא בשמיים, בגלל זה אני מבקש פה עזרה.

זה לא רק מתי שהדלת סגורה ואשכרה זה מנגן לתחת

גם שהדלת פתוחה ואני מקשיב לרמקול קרוב, זה עדיין עמום

פורסם

אם האחוריים שלך (האלפיין) הם קוקסיאלים אז זה בכלל לא מפתיע שהם יותר חזקים מהקומפוננטים מקדימה, הם הרבה יותר נצילים וגם בלי מגבר לא יהיה הבדל גדול בין הקדמיים לאחוריים פשוט תכוון במערכת את העוצמות שלהם שלא ישתלטו לך על הבמה הקדמית.

• תוכן חדש...