Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת משלוח באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חסמו אותי בשום מקום :roll:

בכל אופן,אני מזמין בגדים מאיביי ואני לא יודע מה ההבדל בין 2 סוגי המשלוחים האלה חוץ מהמחיר:

USPS First Class Mail International (Varies): US $10.00

USPS Priority Mail International Flat Rate Envelope (Varies): US $13.50

אשמח אם מישהו יסביר לי.

V5

פורסם

FIRST CLASS הוא המשלוח הזול ביותר, ואמור להיות קצת יותר ארוך מ PRIORITY.

הרגיל יגיע לסניף הדואר, לעומת ש PRIORITY שמגיע בד"כ לדואר שליחים, אבל לא תמיד.

עוד לא הצלחתי להבין למה בחלק מהמקרים הוא מגיע לסניף הדואר ובחלק לדואר שליחים.

מנסיון, בד"כ לוקח לזה אותו זמן להגיע, אבל ב PRIORITY יש מס' מעקב, ואאל"ט גם ביטוח.

אני אישית, שיש FIRST CLASS שהוא יותר זול, אני בוחר בו, גם כי זה יותר זול, וגם כי אני

שונא את דואר שליחים, מעדיף ללכת לסניף ולא לתאם איתם משלוח, מה גם שקרה לי פעמיים שהם זרקו את

החבילה על תיבות הדואר, בלי חתימה שלי ובלי כלום, ככה שכל מי שרצה יכל לקחת וללכת...

שהתקשרתי לשאול איך הם עושים דבר כזה, ואחרי חוסר תגובה שלהם, הבנתי שאין עם מי לדבר שם.

פורסם

First Class זה דואר רגיל מוגבל למשקל של עד כ2 קילו, בלי מספר מעקב ומגיע עד 21 יום.

PRIORITY זה דואר רשום עם מספר מעקב online, לא מוגבל לא במשקל ולא בנפח ועולה 10 דולר לקילו (!), מגיע תוך פחות מ14 יום.

Flat Rate Envelope זה סוג של PRIORITY, כאשר המשלוח נעשה במעטפה שטוחה שמוגבלת ל2 קילו וגם מאד מוגבלת בנפח, בעיקר לדברים שטוחים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יש איזה מחשבון לבדוק כמה הולכים לבזוז ממני במכס?

לצורך העניין מחיר המוצרים 125$ ועוד 12$ המשלוח.

המכס זה 16% ממחיר המוצרים?

V5

פורסם

כן, זה בגדים.

הייתי עושה בדיוק את זה, רק שקראתי פה באיזה שרשור שאחד המשתמשים בפורום מספר שהוא ביקש את זה מהמוכר, ואז המוכר התלונן להנהלת איביי ולאותו אחד חסמו את חשבון איביי כי בעצם הבקשה שלו הוא הפר את התקנון. :roll:

אלון:

הבגדים מארה"ב.מדינה שיש איתה הסכם סחר. בטבלה רשום "מיסי הסכם" 16%. ז"א שאני מחוייב בתשלום מע"מ בלבד או שזה מע"מ 16% +מס מופחת (מ29%?) של 16%?

ובעמודות האחרות בכלל רשום "בהתאם לפריט המיובא"

מבלבל כל העסק הזה. :?

V5

פורסם

כנראה נפל על מוכר מניאק במיוחד.

יש מוכרים שלא מוכנים, ולרוב מציינים זאת במפורש, שלא תבקש לסמן זאת כמתנה, ושלא תבקש

ערך מופחת, כי הם לא מוכנים, וזה מנוגד לכללים.

יכול להיות שלמרות שזה צויין, הוא ביקש את זה, ואז זה עצבן את המוכר. למרות זאת, סתם חרא,

יכל פשוט לא לעשות את זה וגמרנו.

פורסם

מתעלק על השרשור -

לקחתי חולצה במכרז והאפשרות משלוח הכי זולה שיש לי היא :

Small Packets - International - Ground ב 17$.

מה זה הסוג משלוח הזה?

לעולם לא נתקלתי בו

לא חותם

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מתעלק גם כן:

אני מאוד רוצה להזמין את החליפה הבאה:

http://www.ebay.com/itm/BNWT-Adidas-2011-12-REAL-MADRID-Soccer-Football-Presentation-Suit-Tracksuit-Set-/370554260220?pt=US_Men_s_Athletic_Apparel&var=&hash=item9503fdb60a

המחיר הכי זול שמצאתי בארץ הוא 650 שקל.

ייקחו לי מס על ההזמנה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
מתעלק על השרשור -

לקחתי חולצה במכרז והאפשרות משלוח הכי זולה שיש לי היא :

Small Packets - International - Ground ב 17$.

מה זה הסוג משלוח הזה?

לעולם לא נתקלתי בו

בעיקרון, זהו משלוח ימי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...