Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיע גם זמננו לעבור לרכב ליסינג, אנחנו זוג צעיר+ תינוק, כרגע נוהגים ביונדאי גטס.

הדרישות הן- חסכוני (אם אפשר), בטיחות, בגאז' גדול (שתיכנס עגלה ועוד ישאר מקום, מה שכרגע לא קורה בגטס), זריזה על הכביש.

האפשרויות שעומדות בפני הן:

יונדאי I25 מנוע 1.6 124 כ"ס.

פורד פוקוס

מזדה 3

טויוטה קורולה אוטומטית

יונדאי I30

אופל אסטרה

שברולט קרוז 124 כ"ס 6 הילוכים.

מיצובישי לנסר

ההפרש בין היונדאי i25 לבין השאר זה בערך 500 ש"ח, וזו הסיבה היחידה שהיא נכנסה לרשימה.

עכשיו האם ההפרש בכסף שווה לקחת את הI25 לעומת שאר הרכבים, ומה ההתרשמות וההמלצות על שאר הרכבים?

פורסם

הן מבחינה בטיחותית והן מבחינת איבזור ונוחות הייתי בפירוש הולך על הקרוז,

היא מאוז זריזה, בעלת 6 הילוכים, כיפית לנהיגה,

דעתי היא נטו בעד השבי קרוז

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

היי,

היונדאי i30 מכונית טובה מאד ומתאימה לצרכים שלך; מושב אחורי ותא מטען מרווחים, אבזור ונוחות.

המיצובישי לאנסר – על אף שאינה מצטיינת במכירות בארץ, היא מכונית לא רעה, מודרנית, עם "פאסון" יותר ספורטיבי מהאחרות.

שורה תחתונה, יש עוד מכוניות ברשימה, כמו מזדה 3 והפוקוס, שעומדות בצרכים שלך, אך זה תלוי בטעם ובהרגשה שלך.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

למרות שאני סולד מהקרוז ייתכן ודווקא היא תיתן לך מענה טוב.

בטיחותית,מתקדמת יחסית ובעלת תא מטען שייספק את צרכייך וצרכי התינוק(עגלה...).

הלנסר בגרסת הליסינג (1.5 ליטר) מגיעה מאוד דלה ופשוטה לעומת המתחרות.

הI30 תהווה פתרון מוצלח בדמות הסטישיין שלה I30SW שככל הנראה איננה אופציה עבורך.

הפוקוס מעולה,אך ישנה ואיננה תזיזתית ומוחלפת בקרוב.

אסטרה במבנה האצ'בק כמו היונדאי ולכן עושה רושם של מחסור במקום עבור עגלה.

הקורולה גם כן מרווחת וגדולה אך מאוד דלה מאבזור וגם פחות בטיחותית ,במיוחד בגרסאות ציי הליסינג.

המאזדה אולי יכולה להוות מתחרה למרות היותה צפופה מהמשפחתיות אך זריזה יחסית(אין לי נסיון עם תא המטען שלה ויכולתיו).

וכבעל I20 חדשה (רכ מהעבודה) אני מאוכזב מהרכב,לא נוח-מושבי קרש,התנהגות משעממת,שילוב המנוע הרופס עם הגיר שלה מעיק,אחיזה נמוכה אך בעלת שפע אבזור עוד ברמת האבזור הבסיסית.(ירדתי ממזדה 2 שהייתה מהנה וענייה באבזור)

פורסם

כנוהג במאזדה 3 ליסינג - היא לא נוחה, לא מרווחת ולא זריזה.

לגבי ההצ'בקים - נושא תא המטען מטריד, אבל כאשר היו לי ילדים קטנים הסתדרתי עם סופרמיני הצ'בק (קודם רנו 14 ואח"כ שקודה פייבוריט). מומלץ לגשת לסוכנויות הרכב, לקחת אתכם את העגלה ולהתרשם מתאי המטען.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי אם אתם זוג פלוס אחד אתם בהחלט תרגישו רווחה ב-I25. 500 שקל זה סכום לא פעוט ויכול להיות אחלה תוכניות חיסכון לכם או לקטן.

מדובר במשפחתית מינוס אבל מרווחת יחסית, הרבה יותר טובה מהאקסנט שאותה היא מחליפה.

דגם ה-1.6 אפילו זריז מרוב האופציות שלך והגימור בהחלט משביע רצון.

אם אתם מתכננים ילדים נוספים בתקופה שבה תחזיקו את הרכב אז כדאי לחשוב על זה קצת יותר לעומק אבל למצב הנוכחי היא תפורה עליכם.

בהצלחה.

פורסם

עקב תכנונים עתידיים, החלטנו לרדת מהעניין של ה-I25 מחוסר מקום.

כרגע מה שמושך אותי הן הקרוז והאסטרה.

מהאינטרנט, הבנתי שבאסטרה לא כולם אוהבים את הגיר,למה? והאם ה-115 כ"ס של המנוע 1.6 מספיקים בכדי לסחוב את העגלה בצורה נאותה?

הקרוז קיבלה לשנה החדשה את מנוע ה124 כ"ס שישה הילוכים, האם מישהו כבר נסע על רכב כזה, ומה ההתרשמות?

בקרוב צריכה להגיע לארץ הפוקוס החדשה, האם יש למישהו נתונים על שילוב המנועים והגיר ומתי צפויה להגיע?

פורסם

הפוקוס החדשה צפויה להגיע הקיץ, מנוע 1.6 סטנדרטי (שדרוג של הנוכחי) עם גיר אוטומטי.

כמו שכבר כתבו לך כאן, תבדוק את האפשרות לקחת קיה פורטה. אחלה מכונית משפחתית, ועם הגיר שישה הילוכים החדש היא תיהיה די זריזה.

יונדאי i25 אכזבה אותי באופן אישי. איך שנכנסים לרכב מיד מקבלים תחושה מוזרה של רכב זול שמיועד למדינות עולם שלישי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקרוז והאסטרה זהות מכאנית, אבל (וזה אבל גדול), הקרוז מגיעה עם מנוע ותיבת הילוכים משופרים כל עוד האסטרה לא.

לעניות דעתי תלך על הקרוז בליסינג אולי רק האוקטביה TSI יכולה להוות לה תחרות

פורסם

למה אנשים שכחו פה מהקורולה?

אוטו מרווח מאוד ,תא מטען ענק, זריזה מרוב המכוניות פה , ובשנת 2011 דווקא האיבזור קצת השתפר, הוסיפו USB ו AUX ,והדשבורד עצמו יותר נעים לעין ואיכותי .

פורסם

הקורולה שמשווקת בארץ ובכלל בגרסאות הפשוטות המוצעות לליסינג מגיעות ערומות לא רק מבחינת אבזור אלא גם בטיחותית.

אם אינני טועה מגיעה עם 4 כ''א כאשר למתחרות יש כבר באופן תקני 6 ויותר.

הגיר האוטו' טוב אך מיושן ומציע 4 היל',איכות חומרים והרכבה לא עומדים בקו אחד, נוחות והתנהגות בינוניים, אבזור בטיחות.

עד שטויוטה לא יוציאו קורולה חדשה שתוכיח את עצמה,כנראה שהסטיגמה על הקורולה תמשיך לרבוץ

פורסם

היום ראיתי את הI25 והיא באמת נראת קטנה וצפופה.

לצערי, אין לנו את האפשרות לבחור באוקטביה TSI בתוכנית הרכבים.

האם שווה לחכות לפורד פוקוס החדשה, איזה חודש, חודשיים- עדיין לא ברור עם איזה נתונים היא תגיע?

האם הקיה פורטה עדיפה על הקרוז, אז באיזה נתונים?

כמו כן, הסיבה היחידה שהתעניינתי באסטרה זה בכדי להיות קצת שונה מכל עדר הליסינג, אני נוהג על ZX וולקן אז אני אוהב להיות קצת שונה מכל העדר.

אישתי תהייה הנהגת העיקרית בליסינג, אבל אני אנהג בו מדי פעם אז גם חשוב שהוא יהייה זריז ומהנה לנהיגה מנהלתית ומתקשר עד כמה שאפשר (אני יודע שזה לא אפשרי כמו הוולקן).

• תוכן חדש...