Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

הייתי במוסך מורשה ואמרו לי שהBALLJOINTS התחתונים שלי שחוקים, אז הזמנתי זוג מאיביי(סיפור קטן- הם רצו במורשה 2000ש"ח לזוג!!! הזמנתי משהו חליפי מאיביי שעלה לי מאה וקצת ש"ח לזוג, אני מוכן להחליף כל חצי שנה וכאלה ורק אחרי 10 שנים אני אגיע למחיר שהם רצו!!)

עכשיו השאלה שלי האם זה אמור ליהיות כ"כ קשה להזיז אותם?(זה הרי מייסב רב כיווני שם)

אני מנסה עם היד להזיז אותם וזה דורש המון כח.

האם זה ככה? האם שהמייסבים שחוקים זה אומר שיש חופש וקל להזיז אותם?

אריאל

פורסם

אני לא יודע לאיזה מפרקים אתה מתייחס.

בכל מקרה כתשובה כללית אתה צודק - מפרק תקין קשה להזיז אותו ומפרק שחוק זז בקלות כי יש בו חופש.

פורסם

צירפתי תמונה שתבינו את הכוונה שלי.(אצלי זה התחתון ולא העליון, אבל אותו עיקרון)

ותודה על התשובה, אולי עכשיו תוכל לתת מידע על המפרק הספציפי הזה.

BallJointSpacer02.jpg

פורסם

ניראה שאתה מדבר על תפוחי פרונט היושבים בקצה המשולש ומיתחברים אל הנאבה עצמה מלמטה. אני מניח שאמרו במורשה 2000 ש"ח היתכוונו למשולשים שלמים כולל הבוקסות עצמם.

:)
פורסם

מה אתה חושב? אולי מוסכניק או בעל רכב נתקל בזה בעבר ויהיה לו עיצה פרטנית בשבילך?

אני יכול להגיד לך מניסיון שעם רכב שטח לא מתעסקים עם תפוחי פרונט סיני או ממקור לא ידוע. כמו כלום אתה עלול לגזור אותו ממקומו באמצע טיול שטח או במקרה יותר גרוע באמצע נסיעה ואז איבוד השליטה ברכב יהיה בלתי נמנע.

שנית, ישנם תפוחי פרונט עם חופש טבעי תקין, כדאי לעיין בספרות העבודה המקורית של הרכב ולראות איך לבדוק נכון (גלגל באויר או על רצפה) ומה החופש המותר.

פורסם

אוקיי הבנתי.

אם זה עד כדי כך מסוכן אשקול שנית האם להרכיב את מה שקניתי.

איך החברות הבאות:

BECK/ARNLEY- תוצרת יפן

MOOG- אירופאי

ACDELCO- אמריקאי

כל אחת מהן יהיו טובות?

פורסם

AC Delco - חברה מוכרת וגדולה

לגבי השאר - אני אישית לא מכיר

לגבי החלק שהזמנת - בדוק אם הוא מיוצר באירופה

אם כן, זה אמור להיות חלק תחליפי אמין

אם מיוצר בסין - רצוי מאוד לא להתקין חלקים קריטיים כל-כך (היגוי) שיוצרו בסין - אני לפחות לא הייתי לוקח את הסיכון

פורסם

אני חושב שהוא סיני.

טוב אני אראה מה אני אעשה, יכול ליהיות שאשר עם התפוחים הנוכחיים(שהם לא כ"כ שחוקים) עוד כמה זמן עד שאני אקנה חלקים איכותיים.

• תוכן חדש...