Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המאזדה שלי-תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כול אחד שיעלה פה מה שהוא רוצה כול עוד זה קשור לרכבים ובגבול הטעם הטוב אני לא רואה שום בעיה אם ההודעה של mazda626 זה המטרה של הפורום הזה לא :idea:

תקנו אותי אם אני טועה

אתה לא טועה.

אורן 16V יטופל טיפול מיוחד במפגש הבא (או שהוא יתן לי סיבוב על התמא שלו).

:D

אה.. אז כל אחד יתחיל להעלות פה את הרכב שלו ? אני כבר פותח פה חמישה נושאים .. מי עוד ?

אופניים גם נחשב?

וברצינות, מה נסגר עם הפורום? חלה הדרדרות ברמה בעיקר בשבוע האחרון.

אני אישית ספרתי לפחות 13 איש שלא השתמשו באופציית החיפוש :mm_tongu:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כול אחד שיעלה פה מה שהוא רוצה כול עוד זה קשור לרכבים ובגבול הטעם הטוב אני לא רואה שום בעיה אם ההודעה של mazda626 זה המטרה של הפורום הזה לא :idea:

תקנו אותי אם אני טועה

אתה לא טועה.

אורן 16V יטופל טיפול מיוחד במפגש הבא (או שהוא יתן לי סיבוב על התמא שלו).

:D

אה.. אז כל אחד יתחיל להעלות פה את הרכב שלו ? אני כבר פותח פה חמישה נושאים .. מי עוד ?

זה כי היו לך 5 רכבים בחצי שנה האחרונה :lol:

מותר לשים רק את הרכב הנוכחי :twisted:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זה כי היו לך 5 רכבים בחצי שנה האחרונה :lol:

מותר לשים רק את הרכב הנוכחי :twisted:

אורן כבר פתח שרשורים לכל הרכבים שלו כאן:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewforum.php?f=16

:twisted:

פורסם

אני מסכים עם אישפוז. עם כל הכבוד לרכבו המרתק של מאזדה 626, הוא באמת לא מיוחד או מעניין. מספיק לצאת לרחוב ראשי, לחכות כמה דקות, ולראות רכב כזה עובר. תכף תשימו פה תמונות של הלנטיס שלכם...

יש גם רמה מסוימת של עניין בהודעות חדשות שצריכה להשמר. לפרסם פה תמונות של איזו 626 זה כמו לפרסם מפרט ותמונות של מערכת ה-AIWA 3 דיסקים שלך בפורום של חובבי אודיו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ביום שיהיה לכם משהו מיוחד כמו 406 קופה :mad:

יש כזאת אדומה בת"א ברחוב ******** יחד עם יאריד T אדומה גם.

הקופה יפה באדום

*** ההודעה נערכה ***

נא לא לפרסם מיקום חנייתם של רכבים מיוחדים ללא הסכמת הבעלים.

גם אם לך היה רכב מיוחד לא היית רוצה שיפורסם ברשת מיקומו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני מסכים עם אישפוז. עם כל הכבוד לרכבו המרתק של מאזדה 626, הוא באמת לא מיוחד או מעניין. מספיק לצאת לרחוב ראשי, לחכות כמה דקות, ולראות רכב כזה עובר. תכף תשימו פה תמונות של הלנטיס שלכם...

יש גם רמה מסוימת של עניין בהודעות חדשות שצריכה להשמר. לפרסם פה תמונות של איזו 626 זה כמו לפרסם מפרט ותמונות של מערכת ה-AIWA 3 דיסקים שלך בפורום של חובבי אודיו.

רוני

רוני, זה ישמע לך מוזר... אבל אתה מסכים איתי .. אני זה שאמרתי את זה, לא אישפוז ;)

פורסם
?!!? את מי זה מעניין !? מה מיוחד במאזדה שלך ?! היא סתם עוד מאזדה..

תפסיקו להעלות ת'רכבים הלא מענינים שלכם יש מספיק מהם בחוץ .. ביום שיהיה לכם משהו מיוחד כמו 406 קופה או קררה 911 טורבו .. אז עוד אפשר... אבל מאזדה !? :mad:

לא כל אחד יכול להרשות לעצמו 911 או 406 קופה , אם מטעמי תקציב ואם מטעמי פרקטיקה. תסביר את עצמך יותר יפה ואל תתאמץ כ"כ להיראות טמבל...

haters will hate

פורסם
?!!? את מי זה מעניין !? מה מיוחד במאזדה שלך ?! היא סתם עוד מאזדה..

תפסיקו להעלות ת'רכבים הלא מענינים שלכם יש מספיק מהם בחוץ .. ביום שיהיה לכם משהו מיוחד כמו 406 קופה או קררה 911 טורבו .. אז עוד אפשר... אבל מאזדה !? :mad:

לא כל אחד יכול להרשות לעצמו 911 או 406 קופה , אם מטעמי תקציב ואם מטעמי פרקטיקה. תסביר את עצמך יותר יפה ואל תתאמץ כ"כ להיראות טמבל...

אמרתי משהו בסגנון הזה ?!

אמרתי שכל עוד זה לא "מיוחד" אז לא צריך לפתוח נושא בעניין.

אין לך תקציב ? יופי גם לי אין , אז גם אני וגם אתה לא נפתח נושא בעניין.

פורסם

mazda626, אין טעם לעלות תמונה של רכב לא כזה נדיר ולא כזה מיוחד ולא כזה מעניין. כולה משפחתית אוטומטית עם קישוט לחתונה, SO WHAT ?

נכון, כרגע אין לך רכב מעניין, אז מה, גם לי אין, לכן אני לא פותח הודעה עם תמונות שלו.

ולאורן - אתה רק עושה את העניין יותר גרוע. אתה רואה הודעה כזאת, למה להגיב ??? תן לה לרדת למטה ולעלם בארכיון הפורום.

פורסם
תודה למגיבים.

ולזה שכתב שזה לא מעניין אותו, רציתי רק לומר שלדעתי כל אחד יכול להראות את רכבו בפורום. בשביל זה הפורום קיים, אז כל מי שיש לו תמונות של רכבו אז נא לפרסם.

לא.לא בשביל זה הפורום קיים.

הפורום אינו אלבום תמונות.

אל תפרסם קריאה לאנשים לפרסם את המכוניות שלהם-אחרת הפורום עוד יתמלא בעשרות תמונות (ושגיאות כתיב) של כל מיני ילדים שמפרסמים תמונות של כל מיני משפחתיות יפניות סתמיות לחלוטין של ההורים שבאמת אין לאף אחד שום אינטרס לראות (פרט לילדים נוספים,מה שגורר את התגובה החביבה עלי "גברררררר" או "אחי חחחחח ".).

מנהלים-

תופעות כאלה מקלקלות את הפורום ואני מתפלא שלא עשיתם משהו בנדון עד עכשיו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
בקרוב תמונות של הקורולה של אבא שלי

לבנה עם פגושים שחורים , משהו סוף הדרך ! :twisted:

אני נוסע לחיפה לצלם את הקורולה של ההורים שלי...

אחי חחחחח גברררר קלוט!!! הטויוטה שלי !!!!!!

חחחחחחח אחי.......

נ"ב-הם מקבלים עוד חודש הונדה סיוויק בצבע קרם!!!!!!!!!!!!

אוטומטית!!!!!!!!!!

לא יודע כמה קילומטרים!!!!!!!!!!

זה כימעט מעניין כמו תמונות של מאזדה שש שתיים שש!!!!

אני הולך להעלות תמונות של הסיוויק שלי!!!!!!

אחי!!!!!!

סיוויק!!!!!!!!

שלי!!!!!

גברררר!!!!!!!!!!!

אחי...חחחחחחח........

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

חחחחח ומישהו דיבר על ילדים קטנים.

אולי קצת פרטים עליי יעזרו:

אני אב לשלושה,נשוי כ-30 ובשנה הקרובה ימלאו לי 50.

אין מה לעשות, אני אוהב את הרכב שלי וזכותי להעלות את התמונה שלו כדי שעוד אנשים יראו את הרכב שלי. זה של90 אחוז מהרושמים פה אין רישיון בכלל, זה בעיה שלהם, וכמו הפתגם הידוע: שיחיו הקנאים ויסבלוווו. בהצלחה בזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...