Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המאזדה שלי-תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אחי אל תתייחס לכל ההודועות המטומטמות פה...

תהנה מהאוטו ותשמור על המשפחה שלך...

שיהיה לכולם המשך יום נפלא...

haters will hate

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עזוב אחי אל תתייחס לכל ההודועות המטומטמות פה...

תהנה מהאוטו ותשמור על המשפחה שלך...

שיהיה לכולם המשך יום נפלא...

לפעמים אני מרגיש כאילו האנשים פה קשיי קליטה.

אין לנו שום דבר נגד מאזדה 626.

אחלה של אוטו. באמת.

אבל מה לדעתך יקרה אם כל אחד יפרסם, סתם ככה, תמונות של הרכב שלו?

יותר מ 50 ת'רדים יפתחו פה עם הרבה תמונות.

לאדון מאזדה 626,

יכלת להוסיף את התמונות שלך לאיזה אלבום שהכניסה אליו חופשית באינטרנט, ולרשום את כתובת האלבום בחתימה שלך. ככה מי שהיה רוצה היה רואה, ולמי שיש תגובה מיוחדת - ה"פ.

זה לא העניין של הכסף.

אורן במקרה אמר 406 קופרה או פורש.

תאמין לי שמיני מיינור משופצת להפליא ובמצב חדש תתקבל פה בשלל מחמאות ובהודעות עידוד. האוטו לא חייב להיות יקר יותר מ X כסף. אלא פשוט שיהיה מיוחד, שווה הסתכלות, וכדומה. מאזדה 626 היא...הממ...לא כזאת :!:

Back to the original - NC again.

פורסם
אני אב לשלושה,נשוי כ-30 ובשנה הקרובה ימלאו לי 50.

אין מה לעשות, אני אוהב את הרכב שלי וזכותי להעלות את התמונה שלו כדי שעוד אנשים יראו את הרכב שלי. quote]

הבוקר זיהיתי את הרכב שלך מהתמונה!!!!!!

לא...

סליחה..

זו היתה אחת אחרת...

לא..

סליחה...

ראיתי בדרך לעבודה בערך 30 שתאמו לתיאור של הרכב שלך (מה לעשות....הרבה חברות ליסינג).

אודה לך אם תוכל לתת פרטים נוספים ע"מ שלהבא נוכל לזהות את רכבך מהתמונה-

אנא פרט מה הופך אותו למיוחד בהשוואה לעדרי מאזדה 626 בגירסה הישראלית (כלומר-4 צילינדרים בלבד ו"טסות") ע"מ שלהבא נוכל לזהותו ולהחמיא לך על טעמך הטוב ברכב.

נ"ב-אבא לשלושה? בן חמישים? זה מה שאתה עושה? מעלה תמונות של היפאנומטית שלך לאינטרנט?

אני ממליץ לך בחום להיכנס לפורום אספנות ע"מ לראות מה עושים אנשים בגילאי 40 פלוס שאוהבים רכב (סליחה,לא כל חברי פורום אספנות הם "מאותגרים גילאית").

רמז: הם לא קונים משפחתית יפנית...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...