Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים הייתי אתמול בבכורה, אין מה לדבר סרט מדהים.

פעלולי אקשן חדשניים.

בחורות מדהימות.

רכבים שרק בחלומות תזכו לראות.

נופים שא קיימים.

פסקול מגניב אש.

ראיתי את כל 5 הסרטים ואני מכריז בזאת (: שזהו הסרט הטוב בסדרה.

אחד סרטי הפעולה המדוברים שיצאו בקיץ הקרוב הפתיע ובגדול...

הבמאי שם דגש על האקשן ופחות על מכוניות, אבל עדיין השילוב בין שני העולמות הוא מדהים.

סוללת שחקנים שלא תבייש אף סרט פעולה גדול שיצא בעשור האחרון .

4.5 מתוך 5

מצורף טריילר של הסרט

fast-five-poster.jpg

watch-fast-five-online.jpg

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ממש קשה להיות הסרט הכי טוב בסדרה הזאת.

הראשון היה סבבה אבל האחרים לא כל כך Epic כמו הראשון.

כשהתחלתי לנהוג "כמו מבוגר" ובצורה טכנית שמבינה את הפיזיקה של הנהיגה, לא יכולתי יותר לשבת ולראות את הסרטים האלו.

פורסם
לא ממש קשה להיות הסרט הכי טוב בסדרה הזאת.

הראשון היה סבבה אבל האחרים לא כל כך Epic כמו הראשון.

כשהתחלתי לנהוג "כמו מבוגר" ובצורה טכנית שמבינה את הפיזיקה של הנהיגה, לא יכולתי יותר לשבת ולראות את הסרטים האלו.

בעניין הזה אני די מסכים איתך, אבל אני לא מתנער מהעובדה שאני תמיד נהנה לראות שוב ושוב את הסרטים הללו, סרט ממבוסס נטו על מכוניות, ובחורות יפות, זה כול מה שאחד כמונו צריך.

גם בסרט XXX הם הגזימו מאוד, במיוחד בראשון עם הקפיצות על המוטוקרוס בלי שום בסיס של היגיון, אבל עדיין כשאני רואה את הסרט ויש לי איזה שעה פנויה אני לוחץ על הכפתור האדום ומתחיל מההתחלה.

מחר בערב בע"ה אני מתכוון להתפנק על הסרט בסינמה סיטי בראשון לציון, אם מישהו רוצה להצטרף הוא מוזמן.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

גם אני אהבתי אותו מאוד והוא נמצא במקום הראשון שלי מבין החמישה.

בסרט החמישי היה קצת פחות דגש על מגוון הרכבים אבל הוא עשה את העבודה, נהנתי במיוחד מהאפקטים

והסאונד.

חובה לדעתי לראות אותו בקולנוע.

פורסם

יצא לי לראות את הסרט 3 פעמים בבית, באיכות HD. בכל זאת, החלטתי ללכת אתמול לבכורה בקולנוע.

אני אהבתי מאוד. הרבה אקשן, הומור, בחורות יפות, מכות, לחיצות. מה עוד צריך ? :-D.

שני קטעים שקרעו אותי בסרט, כשפוצצו את השירותים והלחיצות עם המכוניות משטרה.

שונא גזענים !.

פורסם

חיכיתי לסרט הזה איזה חצי שנה טובה, והייתה לי הזדמנות לראות כמה וכמה פעמיים אותה ב HD בבית שלי, של חברים אנערף, אמרתי שאני את הסרט הזה רואה בקולנוע!

לא פחות מסינמה סיטי, שזה הקולנוע האהוב עליי, בכל אופן, אתמול הייתה הבכורה מלא אנשים, אז אני ילך או היום או מחר ...

סרט מעולה!!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

לדעתי הוא הגרוע בסידרה! איפה המכוניות? איפה המרוצים?

כל דבר שקרה בסרט פשוט צפוי מראש, ומה הקטע הזה שהם צריכים להרוויח מכונית אז הם הולכים למירוצי רחוב ופשוט החליטו לדלג על המירוץ ומראים שהם זכו ברכב?

מה זה העלילה המשעממת והלא מוסברת\מובנת הזו?

זה כבר לא סרט נהיגה זה נהיה סרט של מכות ויריות, לא מבין מה הקטע הזה, לא שווה את הכסף של המושב בקולנוע.

לדעתי לא היה ולא יהיה כמו מהיר ועצבני 2, גדוש במכוניות מירוצים ועלילה מעניינת.

פורסם
יצא לי לראות את הסרט 3 פעמים בבית, באיכות HD. בכל זאת, החלטתי ללכת אתמול לבכורה בקולנוע.

אני אהבתי מאוד. הרבה אקשן, הומור, בחורות יפות, מכות, לחיצות. מה עוד צריך ? :-D.

שני קטעים שקרעו אותי בסרט, כשפוצצו את השירותים והלחיצות עם המכוניות משטרה.

על מה אתה מדבר הסרט יצא רק באיכות של צילום מצלמה בקולנוע (TS)

פורסם

אני ועוד כמה חברים נוסעים ליס פלנט חיפה ביום ראשון לראות, שמח לשמוע שנהנת.. הוא קיבל 7.8 בIMDB שיחסית לסרט כזה שאין לו ממש משמעות עמוקה זה ציון גבוהה.

פורסם

כל דבר שקרה בסרט פשוט צפוי מראש, ומה הקטע הזה שהם צריכים להרוויח מכונית אז הם הולכים למירוצי רחוב ופשוט החליטו לדלג על המירוץ ומראים שהם זכו ברכב?

זה כבר לא סרט נהיגה זה נהיה סרט של מכות ויריות, לא מבין מה הקטע הזה, לא שווה את הכסף של המושב בקולנוע.

למה הספוילר?? :bad-word:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אכן, 7.8 בIMDB זה ציון לא אופייני. אך כנראה מדובר במספר מדרגים נמוך, וגם רק כזה שרץ לבכורה (מעריץ סדרת הסרטים).

משכנתא זה קל

פורסם

זה לא ספויילר זה יותר אזהרה, חבל על הכסף והדחיפות שילכו בקולנוע בגלל בני 17 שמתאבדים על מושב, הסרט לא שווה את זה, תראה בבית בנוחות.

פורסם

אני חייב להסכים. כמה שאני אוהב את הסדרה הזאת, הסרט הזה היה כ"כ אכזבה מבחינתי. אין מכוניות, אין מרוצים, אין כלום. כול הסרט עוסק בגניבת הכסף, בלי עלילה, וקטעים כ"כ הזויים שזה פשוט הורס. הסרט הכי גרוע בסדרה, באמת.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
אכן, 7.8 בIMDB זה ציון לא אופייני. אך כנראה מדובר במספר מדרגים נמוך, וגם רק כזה שרץ לבכורה (מעריץ סדרת הסרטים).

הסרט עוד טרי. בעוד חודש(~) הנתון ייתאזן ויגרד את איזור ה 5.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...