Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חלילה לא מצדיק את מחירי הדלק,

אבל מצד שני בל לנו לשכוח שמאגרי הדלק בעולם הם משאב אוזל.

אם אני לא טועה כבר "ביזבזנו" למעלה מחצי.

סביר להניח שבשנים הקרוב, מחירו יהיה שווה לזהב...

מחירי הדלק בעולם זה לא משאב אוזל. רק תשים לב שזה עבודה בעינים של אירגונים ירוקים,

כי אם הנפט אוזל למה לא מחפשים תחליף לפלסטיק/אלספלט/ניילון/וגומי? שהרי כולם עשוים

מנפט - זאת מניפולציה פוליטית שממשלות עושות על אזרחים, תפנימו כבר! ועד שלא יהיה כאן

מה שקרה בטוניסיה המושחתים ימשיכו לעשוק אותנו האזרחים הקטנים - אנחנו עם פראייר

אך גם לפראייר יש את נקודת השבירה שלו, - מנגד, המשכורות ישארו כמו שהן, ובסוף נוכל ליסוע

ברכב להנאתינו רק בסופ"שים, לעבודה נצתרך לקחת חמור או סוס,

Horsback_Safari_01.jpg

הקטע הוא שהמס עולה, לא מחיר הדלק (גם הוא אבל בעיקר המס) ...

זה למה שאנחנו עם פראייר, היינו צריכים בתור אזרחים להשבית את התחבורה במדינה לשבוע בהעלאת המס

הראשונה שהייתה - לך תראה מה היה באירופה שהעלו להם את מחירי הדלק, - צריך לדעתי לטובת האזרחים

להכריז על שביתה כללית במשק - אין ייבוא, אין יצוא, אין ייצור, אין שיווק, ואין הפצה, ממש לגרום נזק כלכלי לכיס

המדינה ולתת לחלונות הגבוהים להרגיש את מה שאנחנו למטה מרגישים, להשבית את המדינה לגמרי, ואז אני רוצה

לראות את אותם בעלי אג'נדות ירוקות מטיפים על ייקור,

איזו אירוניה. רק אתמול קראית שחבית נפט נסחרת מתחת ל 90$, וכבר התחלתי פינטזתי על ההוזלה במחירי הדלק.

סמיר (או סאמר?), שחכת לרגע באיזה מדינה אתה חי

זה נכון לגבי שאר העולם - לגבי ישראל, תמשיך לפנטז, וגם אני! - בחיי

שאם הייתה לי אזרחות זרה הייתי עובר לדובאי/אבו-דאבי - שם תחזיק גם מנועי V12

ולא יזיז לך בכיס, פה בארץ V6 נחשב גדול - שלא נדבר על V8 שהפך למילה גסה,

אני חושב שגם כשליטר דלק יגיע ל100 שקל לליטר רובנו נוריד את הראש ולא נעשה שום כלום בנידון,

יתרה מזאת כשיגיעו הבחירות כל מי שדיבר וקשקש וטען שדופקים אותנו יקבל מקרה חמור של אמנזיה ויבחר עוד פעם את המושחתים שינהיגו אותנו בשנים הבאות.

אני מקווה שהפעם הנבואות שלי לא יתגשמו.

אל תפתח פה לשטן - וכבר אמרתי שאנחנו עם פראייר

לדעתי הממשלה משחקת פה את שיטת מצליח.

אם במקרה מחירי הנפט ירדו לאיזור ה60-70$ חבית ושער הדולר יישאר נמוך, הם מקווים להעביר בשקט את ההעלאה של ה46 אגורות במס הבלו, כך שהמחיר הסופי בינואר יהיה בסביבות המחיר היום.

לחלופין, אם מחיר הנפט/הדולר יישארו כפי שהם או יעלו, סביר להניח שתהיה מחאה ציבורית (תרחיש לא בדיוני: הנפט עולה לאיזור ה115$. הדולר דורך במקום. זה אומר כ-8.38 לליטר בנזין עם המס הנוכחי. עם קפיצה בבלו זה כבר 8.84) ואז הממשלה שוב תתקפל ותוותר על העלאת הבלו. (אבל אולי תעלה מס אחר במקום)

++++1

ממש כך, אני מחכה שהפראייר הישראלי הממוצע ישבר כבר, ויעיף לכיביני-מט את ה120 אפסים

שבבמשלה ואת הטייקונים שמשחקים בהם כמו בובות על חוט.

הדרך היחידה להזיז דברים היא רק במגרש הפוליטי.

כל 120 חברי הכנסת נבחרו בקולותינו אנו, וכדאי להבאיר להם שבלי קולותינו הם ישארו מחוסרי עבודה, וזה מכוון במיוחד לחברי הממשלה הנוכחית.

כרגע שתי המפלגות הרלוונטיות להקמת הממשלה הבאה הן קדימה והליכוד, וכדאי לרכז מאמצים בכיוון.

עצומות בפייסבוק לא שוות את החשמל שמבזבז המחשב.:razz:

מסכים! חבל שהישראלי שכח שהוא בסופו של דבר הקובע ביום הבחירות מי יעלה ומי ירד,

אני בתור ליכודניק מרגיש שעשיתי טעות בגלל המחירים המטורפים של הבנזין וההתייקרויות,

ולהבטחות שווא אני לא מאמין יותר, אנחנו אולי פראיירים אבל לא תמימים, ושוב אני אגיד את

זה ועוד מאות פעמים, אני מחכה שהצבר הפראייר הישראלי יתחיל להיות דוקרני כמו סברס לא מקולף

במצב הקיים נשלם 10 ש"ח כבר בעוד שנה.

שום הפגנה לא תהיה (ישראלים פאסיביים).

הצעה שהועלתה פעם במקום עבודתי -

הפגנה שקטה: לבחור חברת דלק אחת , ולהפסיק לתדלק בה .

כשיהיה נזק לחברה גדולה כפז או דלק, הם כבר ידעגו להורדת מחירים!

רעיוון נחמד חבל רק שהדבר האחרון שחברות הדלק מרויחות ממנו הוא דלק.

הרווח הגולמי של חברות הדלק הוא פחות מחצי ש"ח לליטר.

הרווח האמיתי שלהם הוא בחנויות הנוחות.

הרווח על כוס קפה ומאפה (בשקלים וכמובן באחוזים) הוא רווח הרבה יותר גדול ממיכל דלק מלא.

זה ממש לא יזיז להם אם תפסיקו לתדלק. אם תפסיקו לקנות במנטה או יילו, זה כבר סיפור אחר.

עד של יקומו גם פה ויאאימו להפיל את הממשלה. לא ישתנה המצב. המדינה יכולה להסתדר יופי גם עם

בלו של 2.5 ש"ח. פשוט יהיה לנו שרים רזים יותר.

מעניין מאוד לראות איך דבר כזה יכול להצליח. זה לא כזה קשה גם. בסה"כ להחליט אם זה הצעד הנכון, לחשוב על תאריך התחלה למשל עוד חודשיים ולפרסם בפייסבוק תחת שם בדוי או משהו (להמנע מתביעות או

כדומה). ואם העניין של הדלק באמת שולי, אז אפשר כן לתדלק אבל לא לקנות דבר בחנות הנוחות.

מסכים עם כל מילה, רק רציתי להוסיף, שאחרי שמוצאים את חברת הדלק הגדולה ביותר, ואחרי שמחרימים אותה,

ואחרי שלא קונים בחנויות נוחות, אולי אז יתעוררו שם בחלונות הגבוהים, אבל זה לא אומר שלא נידפק אח"כ

אתה לא מבטל כאן גזירה - אתה רק דוחה אותה, וישראלים שאננים בני שאננים עם זיכרון קצר ישכחו את משהיה

וישובו לסורם, כבר יצא לי לתדלק בשטחים, שם המחיר היה 5.40 ודלק יחסית נקי (ראיתי לפי מצב הפילטר דלק

אחרי שתדלקתי שם תקופה) אם כולם יעשו ככה ויתדלקו בשטחים לא תהיה ברירה אלא להוזיל את מחירי הדלק

מנגד, עשויים להיות כל מיני הגבלות בנוסף למה שיש לכניסת רכבים ישראלים לשטחים,

סליחה על ההודעה הארוכה, והציטוטים הרבים, פשוט הייתי חייב לחדד את כל זה ולהעלות את דעתי,

ולסיום: שני דברים שלצערי עדיין אקטואלים למרות שעבר זמן רב,

http://www.youtube.com/watch?v=dHH7o504iIc

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באתי לצטט אותך אבל אז נזכרתי שזה יעשה את השירשור הזה לגיהנום.

בכל אופן לגבי תידלוק בשטחים זה לא יעבוד וחבל להתחיל להרחיב למה.

הדבר היחיד שבאמת יהיה ניתן לעמוד בו בהיקף נרחב זה העניין של חנויות הנוחות. או לבחור חברת דלק אחת שלא לתדלק בה.

פורסם

ואחר כך פשוט מתפלאים למה יש מחסור חמור בישראל ברופאים. מתפלאים למה רופא צריך לעבוד 24 ואפילו יותר שעות ברציפות. אני מכיר פועלי מפעלי מתכת של וותק לפחות של 10 שנים שמשתכרים כל חודש משכורת נטו יותר מרופא. אז למה שאדם ילך ויקדיש קרוב ל 10 שנים מחייו ואפילו יותר בשביל להפוך לרופא כאשר עובד מפעל משתכר יותר ממנו? פלא שרופאים בורחים לחו"ל?

למי שלא הבין אז נפשט את זה. רופא בישראל הוא עובד מדינה. כלומר המדינה משלמת לו את המשכורת שלו. אי אפשר גם לתת להם לעבוד בשכר שלא מבטא את ההשקעה העצומה שלהם במקצוע וגם לצפות שהם ינהרו בהמוניהם ללמוד רפואה. חוץ מהשחיתויות שהולכות במדינה ותשלומים לכל אוכלי החינם והפרזיטים, באמצעות מחירי הדלק המדינה מגייסת כספים מן הסתם לממן את ענף הרפואה בישראלי שהוא ציבורי בארץ ודווקא נמצא ברמה לא פחותה ממדינות מפותחות. לא אמרתי שזה מושלם, ולא אמרתי שזה לא טעון שיפור אלא אמרתי שרמת ענף הרפואה בארץ הוא בהחלט ברמה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...