Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי יונדאי טרג'ט לפני כחצי שנה והכל היה בסדר באופן כללי. ידעתי שצריך לסדר בו מס' דברים ולטפל בו אבל לקח לי זמן לעשות את זה.

לפני כמה שבועות החלו גימגומים במנוע כאילו רוצה להכבות אבל לא נכבה (הרכב ממש רועד) כשהרכב עומד ברמזור או במקום ולפעמים גם בנסיעה, וכשאני רוצה לזנק מעמידה יש כאילו בעיה ש"קשה לתפוס את הנק'" (ככה הצלחתי להגדיר את הענין) והאוטו מקרטע. הבעיה הלכה והחמירה מבחינת התדירות במהלך הנסיעה עד שלפני מס' ימים זה היה המון במהלך נסיעה קצרה ומנורת check התחילה להבהב ולפעמים לדלוק רצוף. הכנסתי את הרכב למוסך מורשה אך לא של יונדאי (כי זה מוסך אמין שאני מכיר ובאיזור שלי אין מורשה ליונדאי) עשו טיפול 15,000 ועוד כל מיני תיקונים ועיניינים אך הבעיה לא נפתרה. אמנם המנורה כבר לא דולקת אבל הגימגומים חזרו אחרי 5 דק' נסיעה כשיצאתי מהמוסך היום בצהריים. למישהו יש רעיון/ מכיר את הבעיה? קראתי בפורום כאן ובמקומות אחרים שאולי זה פלגים או חוטי ההצתה. בפירוט הטיפול לא מופיע כלל שהתעסקו בפלגים או בחוטי הצתה. החליפו "רק" מסנן שמן, מסנן אויר, רצועת מנוע, שמן מנוע, תושבות מנוע קדמית ואחורית, ומוט מיצב אחורי (כל השאר לא קשור- צלחות רפידות וכדומה)- מה שבטוח, חשבון הבנק שלי עשה דיאטה רצינית.

פורסם

שאלה טובה, לצערי אין לי מספיק ניסיון וידע כדי לשאול דבר כזה, מה גם שהייתי בלחץ להוציא את הרכב לפני יום העצמאות, אחרי שהוא היה תקוע במוסך מאז יום חמישי בבוקר.

פורסם

יש לחבר את הרכב לסורק תקלות, ככל הניראה מדובר בחיישן מלוכלך או תקול שיש לנקות או להחליף. לפי דעתי מדובר בחיישן במערכת האויר של הרכב אבל אין טעם לנחש.

:)
פורסם

ראשית, תודה לעונים.

שנית, שתי שאלות:

א. המחשב הזה, שמדובר עליו בהרבה מקומות, זה דווקא במוסך מורשה כי המחשב צריך להתאים ליצרן הרכב או שזה לא קשור והמחשב הוא אוניברסלי ואפשר לבדוק בכל מוסך שיש לו מחשב?

ב. בדקתי את מצב הטורים, כי ראיתי שיש כאלה שמזכירים את זה כשדנים בבעיה של גימגום כמו אצלי, וגיליתי שבמצב דרייב או רוורס- שאז קיימת הבעיה (בניוטרל או parking אין את זה), הטורים בסביבות 600 סל"ד לעומת כ-1000 במצב parking האם זה תקין? אם לא, האם זה יכול להיות קשור לבעיה? מדובר על טרג'ט גירסת מנוע הבנזין- 2000 סמ"ק.

• תוכן חדש...