Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוצאות בדיקה פיג'ו206 xs מודל 2002

שלום לכולם!

ליפני כמה ימים לקחתי לבדיקה את הרכב אפילו כתבתי על זה כבר בפורום מה דעתכם, למרות זאת אני ממשיך לקראו ולתעניין בכל זאת אשמה לקבל חוות דעת נוספות אני אפרט את התוצאות....

מנוע/מע קירור/דלק הצתה:בלאי פנימי, נזילת שמן,שאיבת שמן לחלל השריפה, תושבות מנוע פגומות+ויברציות,נזילות מים מהמצנן,לנקות רדיאטור+מערכת קירור,קורוזיה וסימני נזילות בחיבורים,לטפל במערכת הקירור מיד.

קפיצים:בולמי זעזועים חלשים

ליקויים בעלי משמעות גבוהה:החלפת פח חזית כולל גשר עליון מולחם

צמיגים:צמיג רזרבי פגום משנת 2002

תאורה:אין אור ערפל

העברת כוח:נזילת שמן תיבת הילוכים, רעש מתיבת הילוכים+ לבדוק שמן, נזילת שמן מהדיפרנציאל, מצמד על סף החלקה

מחוונים:נורות כריות אוויר דולקות

כמו כן יש סריטוט ונמשים בצבע, צבע על הגג דהוי

שער הדברים יצאו תקינים.

הרכב הוא יד שלישית ועברה 14000 קילומטר

אשמח לתגובות ! תודה!

פורסם

הרכב במקרה בצבע לבן?

בכל מקרה, העובדה שנורות כרית האוויר דולקות והעובדה שהרכב עבר תאונה לא קלה מלפנים לא מבשרות טובות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תברח מהרכב כמו מאש. קודם כול עבר תאונת חזית רצינית. ודבר שני אוטו עם 140 ק"מ עם בלאי כל כך גבוה מראה על רכב לא מטופל בכלל. תחפש אחת אחרת יש מלא בשוק

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

ניראה שהרכב הזה בקושי חי. אחרי תאונה קשה, מצב מכני גרוע ומוזנח (מערכת קירור שדורשת טיפול דחוף וזה לקראת הקיץ). מצטרף לדעתם של חביר הפורום - מצא אקזמפלר שמור יותר שלא עברת תאונות כאלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נראה כמו רכב נוזנח שנקנה ע"י סוחר אחרי תאונה בגרושים, תוקן וכרגע עומד למכירה.

בהחלט יש מצב שאין כריות אוויר בכלל, לא החליפו אותן אחרי תיקון חזית.

אני לא הייתי קונה כזה רכב.

פורסם

לכל המגיבים, ביצעתם פעם בדיקה במכון? הדברים שנכתבו על המנוע די רגילים לרכב שקרוב ל-11 שנים על הכביש. לרוב מדובר בכסת"ח של המכון.

הסעיף שאותי מרחיק הוא של התאונה מלפנים, אכן תאונה לא קלה ויחד עם הנורית כרית אוויר מעוררת חשד גדול שמשהו לא תוקן כראוי. לא חסר רכבים כאלה בשוק, לדעתי עדיף לעבור לרכב הבא.

פורסם

אני כן עשיתי בדיקה במכון. דברים כאלה לרוב לא כתובתים לרכב בן 11 שנה. מדובר על מערכת קירור מוזנחת.

טיפול של מערכת הקירור לא כ"כ זול. תלוי מה הנזק האמיתי שם, אבל אם זה ניקורי רדיואטור, זה יכול להגיע ל-500ש"ח (ככה לפחות זה עלה אצלי). גם לרכב בן 10 שנה מערכת קירור צריכה להיות נקייה, אלא אם כן השתמשו בנוזל קירור סוג ז' או מים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מלבד העובדה של הגשר עליון מולחם שהיה מדליק אצלי נורה כל השאר נראה ככיסוי תחת של המכון בדיקה

בתור בעל 206 xs ששמורה בצורה באמת מטורפת טיפולים בזמן ובזמן הטיפול עצמו מתעקש ומבקש לבדוק בעיות נוספות

ומתקנם באותו רגע ללא הזנחה, בקיצור רכב באמת מטופל ושמור מכנית

לאחר בדיקה במכון בדיקה כזה אני נכנס בביטחון עם הבחור שמעוניין לרכוש את הרכב מגיע עם כל הקבלות של הטיפולים והתיקונים

מסודרים ומתוייקים, והבחור מהמכון בדיקה מתחיל להפציץ בתקלות שלא היו ולא נבראו, מראה לו קבלות על דברים שהוא מציג, ובנוסף להכל הוא אמר שהצמיגים גמורים בזמן שהחלפתי שבועיים לפני 4 צמיגים לחדשים, לאחר הבדיקה הבחור מאוד פחד לקנות את הרכב והצעתי לו ללכת למוסך מורשה שיבדוק גם את הרכב , מנהל המוסך בדק את הרכב עשה נסיעת מבחן והעלה אותה על ליפט מלבד תקלה אחת מהרשימה הארוכה של המכון אכן אומתה ע"י מי שמכיר ומבין בפזו

פורסם

המכוני בדיקה האלו זה ניהיה בדיחה אחת גדולה חוץ מהעניין שבזכות כל הכסתכים ניתן להוריד משמעותית במחיר זה לא מועיל לכלום,1

• תוכן חדש...