Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלקן דלק או דלקן פז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם יש לי שאלה,

הציעו לי בעבודה לקחת דלקן עם הרכב שאני מחליף, רק ביקשו ממני להחליט האם דלקן פז או דלק, כאשר אני אוכל לתדלק

לאורך תקופת הליסינג רק בתחנות האלה (סונול לא תופס בכלל).

האם יש דרך שכדאי להחליט כמו כמות תחנות וכדומה ?

או שזה לא משנה ?

מבחינת נוחות יש לי גם פז וגם דלק ביציאה מהעיר אז זה לא משנה כל כך..

האם יש דרך לדעת מה עדיף ?

תודה רבה.

פורסם

אם הדלק על חשבון המעסיק ואין שיקול כספי, בחר ברשת אשר פיזור התחנות שלה מתאים לנסיעות שלך.

באתר של כל חברה תוכל לראות את מפת התחנות.

לפעמים יש "בונוס" של כרטיס הנחה בתחנות הנוחות של הרשת.

אם אתה מקבל גם שירותי שטיפה, בחר ברשת שבתחנה שלה תוכל גם לשטוף את הרכב.

פורסם

סה"כ לשתי החברות פרישה טובה, אבל שים לב לכמה דברים:

1. בדוק מה ההנחה שתקבל בכל חברה - יתכן שבאחת מהן הדלק יהיה יותר זול - כך שבתקציבך תוכל לקנות יותר דלק והחריגה תכאב פחות.

2. עליך לוודא כי כל התחנות משתתפות בהנחה, בעבר היתה ב"פז" בעיה שחלק מהתחנות לא נתנו את הנחות הדלקן וכרטיסי האשראי, והרשימה לא פורסמה (או שהוצנעה). יתכן שהבעיה נפתרה בינתיים. לגבי דלק - לא נתקלתי בבעיה כזו אבל צובה לברר.

3 נדמה לי של"פז" קצת יותר תחנות, אבל כדאי לך לבדוק איזה תחנות מצויות לאורך מסלולי הנסיעה העיקריים שלך או בקרבת ביתך ומקום העבוה שלך. אשתי, למשל, היתה צריכה לבחור בין דלקנים של "סונול" ו"דלק", ובחר ב"סונול" כי יש תחנה קרובה לבית, למרות שסה"כ ל"דלק" פרישה יותר רחבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זה על חשבון המעסיק אין לך מה לבדוק מבצעים וכד'.

תיקח את מה שהכי נוח לך מבחינת מיקום.

לנו למשל יש סונול וזה ממש אבל ממש לא נוח, הפריסה היא על הפנים בשבילנו.

פורסם

במקרה הנ"ל אני ממליץ לך לבחור בפז מכיוון שפריסת התחנות שלהם הרבה יותר טובה משל דלק (יש לי דלקן כבר 10 שנים ברכב ליסינג של ההורים והיה "לי" פזומט 3 שנים ברכב של הצבא).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...