Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו 1.4 שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במסגרת התקציב שלי של כ-60K אני מחפש רכב קטן (אך לא פצפון כמו סוזוקי אלטו ודומיה) שיהיה סביר לאחזקה. כמו כן, רצוי שהצריכת דלק שלו תהיה נמוכה יחסית.

שמתי לב שהפולו משנת 2008 נמכר במחיר הוגן ונע סביב ה-60K (תלוי אם ידני או אוטומט) כמו כן ישנם כמה רמות גימור בשנה הזאת Economy (כנראה של ליסינג?), Trendline (אבזור פשוט?) ו-Comfortline (אבזור גבוה?).

אשמח לקבל פירוט יותר נרחב לגבי הגרסאות השונות ובכלליות על הפולו של השנים האלו (2006-2009).

בנוסף אשמח לשמוע על רכבים אחרים בתקציב הזה (פאביה, איביזה, מה ההבדלים בכלל?).

תודה לכולם!

פורסם

דעתי האישית בלבד.. עדיף לך להוסיף עוד טיפה ולקנות כבר אוטו יפני מאזדה 3 08 מליסינג..

עפ קילומ נמוך.

אין כמו אלפא :)

פורסם

הפולו ידועה כרכב אמין ושומר על הערך שלו בצורה מפחידה.. הסיבה כי פשוט הרבה מאוד זקנות אוהבות את הרכב הזה.

הוא לא משתולל וגם לא חזק במיוחד אבל הוא נוסע טוב ומאוד נוח .. דרך אגב אם תיכנס ל-יד 2 יש פולו 2010 בסביבות ה 75 אם אתה מסוגל להשקיע ויש הבדל של שמיים בארץ ,

היה לי פולו בעבר ויש לי את הפולו החדשה אין מה להשוות ביניהם.

באופן כללי אתה תיהנה מהרכב הוא אמין קצת אלכוהוליסט בדלק אבל לא משהו שתרגיש הבדלים משמעותיים .

פורסם

שלום

יש לי פולו 2008 רמת גימור טרנדליין ידני הרכב אמין, בנתיים רק טיפולים שוטפים, צריכת דלק מחוץ לעיר 1 ל-15 ק"מ,(בערך, יכול להיות גם 16) בתוך העיר לא מדדתי.

עצתי לך לא לקנות אוטומטי, האוטומט הוא עגלה הוא יכול לעלות עליות ב 100 קמ"ש במקרה ותאט קצת את הרכב יהיה לך מאוד קשה לחזור למהירות שהיית בה (אם בכלל, יש לי במשפחה כזאת פולו).

הפולו בשנים האלו נפתרו ממחלות הילדות שלהם , מאחל לך בהצלחה במציאת הרכב לפי מה ששמעתי קשה למצוא אותם.

פורסם

ברמת גימור הגבוהה יותר (Comfortline), ריפודים אחרים, מושב נהג מתרומם לגובה, מראות בצבע הרכב, פס הגנה על הדלתות בצבע הרכב,תא איחסון מתחת למושב שלצד הנהג, בגב המושבים הקידמיים תא איחסון למפות, מושב אחורי מתפצל ל2/3 ו 1/3 .

זה מה שזכור לי , אני מסתדר יפה בלי התוספות האלו, לא חש בחוסר.

• תוכן חדש...