Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקחת וולבו S80 עם מנוע טורבו כפול.

הבעייה אחרי שהמנוע מתחמם מתחילות נקישות על סרק ונורית של לחץ זמן נדלקת קבוע (NO OIL PRESSURE נדלק) או מהבהבת (בליווי הודעה מתאימה LOW OIL PRESSURE). על מנוע קר זה לא קורה.

הבעלים מבטיח לסדר את הבעייה אצל מוסכניק שאמור לפתוח את הקרטר.

הרכב עמד במשך הרבה מאוד זמן.

האם הבעייה לדעתכם נובעת ממנוע סתום בגלל בוצה, שמן לא איכותי/לא מתאים שאיבד צמיגות? האם יש סבירות גבוהה לבעייה רצינית יותר?

האם זאת בעייה ידוע ברכבים האלו?

אני לא שואל האם כדאי לקחת את הרכב או לא אלא רעיונות לסיבות של התקלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יתכן שהשמן באיכות ירודה,שמן לא מתאים(בצמיגותו)דליל מידי/ צמיגי מידי, או שמן שאיבד מתכונותיו במשך הזמן וצמיגותו ירדה ועקב ההתחממות נהייה דליל ולכן לחץ השמן נמוך.

סתימת משמורת שמן ראשונית ובוצה

האם מנורת לחץ השמן דולקת גם בסלד גבוה ?

פורסם

נורת לחץ שמן נכבית על 1000סל"ד ומעלה (הנקישות גם מפסיקות לחלוטין), על 700 סל"ד שזה סרק זה דלוק כאשר המנוע חם, כאשר קר לא דולק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי הבעיה יכולה להיות החלקה בציר הנע משאבת השמן , השמן עצמו או סתימה חלקית של משמורת השמן

הנקישות הם ממרימים ההידראולים

פורסם

תודה על התשובה המפורטת. עזרת לי מאוד.

פורסם

תתכן בעיה בציר ו/או מיסבי גל הארכובה. בדכ שיש בעיה כזו, יש נקישות ולחץ שמן נמוך, אז, עדיף לעיתים להחליף מנוע.

למרות שבקשת להתייחס טכנית בלבד, אני חייב לציין שתבדוק טוב טוב עם עצמך שאתה לא מכניס את עצמך להרפתקאה (כספית)מיותרת.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני זומרשטיין, תודה על ההתיחסות לנושא. אתה צודק, הרכב הזה נישמע כמו בעייתי למדי - ניראה שאני צריך לבדוק חלופות אחרות.

• תוכן חדש...