Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיות אמינות בכלבים?

בליינד מדובר בבולדוג צרפתי! :lol:

ממש לא, אני נגד לשלם כסף על כלבים גזעיים כשיש כ"כ הרבה כלבים נטושים בכלביות. מדובר בכלב מעורב (הדבר היחיד שאנחנו בטוחים שהוא מעורב איתו זה פאג).

זה הכלב הימני בתמונה.

ד"א, נשמע כמו בעיה הרבה יותר קשה ממה שהיה לכלב שלי. הסיבה למחיר הגבוה היא כנראה מספר ימי אשפוז שהכלב צריך להשאר במרפאה, אצלי הכלב שוחרר אחרי הניתוח. מקווה שעשו לך קצת הנחה.

Picture 0055.JPG

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בעיות אמינות בכלבים?

בליינד מדובר בבולדוג צרפתי! :lol:

לפותח השרשור, אין לי מושג מה קרה לכלב בעין ולכן קשה לתת הערכה בקשר למחיר שהוטרינר קבע אבל חד משמעי, קח אותו לעוד וטרינר לקבלת חוות דעת והצעת מחיר נוספת.

אין מה לעשות, צרפתים לא ידועים באמינות שלהם (מכוניות\כלבים\נשים, שום דבר לא אמין)

פורסם

יפה לראות שיש עוד אנשים טובים אנשים אחרים היו פשוט זורקים אותו וכו.. לא חסר סיפורים כאלה.

אני הבאתי פקינז בגיל חצי שנה הוא היה הגור האחרון שנשאר (הבעלים רצה לשמור אותו לעצמו) והיה נורא קשה לכלב כמעט שבוע הוא לא אכל אפילו לא זז מהמקום שלו הייתי צריך להרים אותו לכל מקום. חשבתי בהתחלה שהוא חולה לא הכרתי את ההתנהגות הזאת אני רגיל לגורים שמשתולליםאיך שהם מכירים אותך..

עכשיו שעברו כמה חודשים זה פשוט הכי כיף להכנס לבית או סתם שאתה יישן והכלב מעיר אותך כי משעמם לו או שהוא רוצה לטייל

אז תתכונן לשלב של ההסתגלות כי ייקח לו זמן בהתחלה למרות שהוא מכיר אותכם.

בהצלחה בהמשך

פורסם

לפותח השרשור-ראשית כל, אני מוריד בפניך את הכובע ומאחל לך שמה שנתת יחזור אליך והרבה יותר. לא הרבה אנשים היו עושים מה שעשית.

שנית, כמה שיותר תהייה עם הכלב ותתן לו תשומת לב-כך הוא יותר מהר ייצא מהדכאון ויסתגל. פקינזים אוהבים מגע פיזי. אם יש ברשותך חפץ או בגד של הבעלים הקודמים (כגון חולצה ישנה), השאר אותו בביתך ותן לכלב להריח אותו או אפילו לישון עליו/לידו. זה יעזור לו להסתגל לסביבה החדשה ולקשר את הריח של הבעלים הקודמים עם הבית החדש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב,עידכון: מאז הניתוח הראשון אצל הוטרינרית המקומית (שלא צלח כך כך) הכלב עבר ניתוח נוסף אצל אחת ממומחי העיניים בארץ,ביום שישי האחרון לפני יומיים לקחתי אותו בשביל להוריד את התפרים כי עברו עשרה ימים בדיוק כמו שאמרה המומחית. שוב,אצל הוטרינרית המקומית-התפרים ירדו,העין נראית טוב אבל עדיין צריכה להיות סגורה לשבוע נוסף.אוקיי אז שוב הרדמה שוב תפרים! בלילה של מוצ״ש הכלב הוריד לעצמו את התפרים איכשהו למרות שהיה לו מן קונוס על הראש בשביל שלא יצליח לגעת בעין. אז היום בבוקר? ניחשתם נכון! שוב וטרינרית מקומית,שוב הרדמה מלאה,שוב ניתוח. רק שבניגוד לפעמים קודמות,אחרי זריקת ההרדמה הזאת הכלב התנהג מוזר,כאילו נשם בכבדות..שאלתי את הוטרינר: אוליי זה יותר מדי חומרים על הגוף של הקטנצ׳יק..ענתה:כן יכול להיות..והרדימה אותו! כבר לא קשה לנחש שמההרדמה הזאת הוא כבר לא התעורר :(. אפילו שהוא היה אצלנו זמן כל כך קצר,כולם נקשרו אליו כאילו הוא גדל אצלינו כל החיים..קשה,כמו לאבד חבר קרוב.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
משתתף בצערך, אבל לא מבין את מה שרשמת.

הוטרינר/ית האחרונים פשוט כשלו?

ראשית תודה, וכך היה:

ניתוח I-אצל וטרינרית שגרה סמוך לישוב שלי,תפרה את העין לשלושה ימים. לא עזר, המליצה לפנות לאחת משני רופאים מומחים לעיניים הקיימים בארץ.

ניתוח II- בוצע אצל אותה אחת המומחים מבין השניים, רופאה בשם חוי,תפרה את העין + אנטיביוטיקה ל 10 ימים.

ניתוח III-בתום העשרה ימים, השיפור היה ניכר אבל עדיין העין לא נרפאה לגמרי, ואז נדרשה סגירה נוספת של העין ע"י ניתוח (אצל הוטרינרית המקומית, אותה אחת שביצעה את ניתוח I).

זהו הניתוח שהכלב הצליח לפרום את התפרים שלו אחרי יום (אתמול,מוצ"ש.)

ניתוח IV-היום, במטרה לשחזר את ניתוח III, הכלב לא התעורר מההרדמה.(שוב אצל אותה וטרינרית שביצעה את ניתוח I+III).

**מצורפת תמונה לזכרו של הקטנצ'יק מהיום הראשון שקיבלתי אותו, כשעוד היה עם שתי עיניים בריאות:-(

נ.ב

האם הוטרינרית כשלה? לא יודע להגיד בבטחה, גם ודאי לא יהיה מי שינתח את הגופה של הכלב על מנת לקבוע אם מת מכמות הזריקות שקיבל, אבל לדעתי:

זריקת הטשטוש הראשונה שבוצעה לו היום- כבר בהתחלה הבחנתי במשהו לא בסדר,הכלב נושם בצורה לא סדירה. ניגשתי אל הרופאה והבאתי לצומת ליבה שאולי כלב כזה קטן לא בנוי לקבל טיפול כל כך אינטנסיבי של כל כך הרבה הרדמות וניתוחים בזמן קצר יחסית, הוא גם אכל בבוקר (והקיא לאחר שקיבל את זריקת הטשטוש) והיא ידעה את זה.

היא הניחה אותו על שולחן הניתוחים בכל מקרה,ושוב דחפה לו זריקת הרדמה.

בזמן הניתוח- שוב אני שומע נשימה לא רגילה של הכלב,שוב הבאתי זאת לצומת ליבה שזוהי לא התנהגות רגילה שלו!

לאחר הניתוח, הצעתי להניח אותו בצד שיוכל להעורר ולתאושש בכוחות עצמו, לא יודע מה היה לה כל כך דחוף לרופאה שהיא היתה צריכה לתת לו זריקה נוספת(!) על מנת להאיץ את תהליך ההתאוששות.

ואז היא אמרה לי שאני יכול ללכת לעשות סיבוב והיא תתקשר כשהוא יתאושש, היא באמת התתקשרה. אבל לא בשביל להודיע לי שהוא כבר בהכרה אלא להודיע לי שהוא לא הצליח להתעורר מההרדמה ומת.

ניתקתי את הטלפון, ועד עכשיו אני לא יודע איך להמשיך להתנהל..

2011-04-19_12-46-47_868_זכרון יעקב.jpg

פורסם

קודם כל, אני לא מבין איך הוטרינרית ניתחה את הכלב לידך, זה פשוט חוסר מקצועיות.

דבר שני, הייתי בטוח שבמקרה כזה, הכלב יאבד עין ולא את החיים, אבל זה נכון שלכל ניתוח יש סיכון חיים, עקב ההרדמה.

הכלבה שלי עברה לא מעט הרדמות בחיים (ניתוחים וניקוי שיניים) ואף פעם, הפעולות הללו לא נעשו לידי. מה עוד, שגם לא הייתי נוכח בחדר ההמתנה (דברים כאלה הורגים אותי).

אני עדיין לא מבין את סיבת המוות ואיכשהו, משום מה, אני גם לא מאמין לה.

נ.ב

שלא ישתמע אחרת - אין לי שום טענות כלפייך, אלא רק כלפי הוטרינרית.

פורסם

משתתף בצערך...

היה חמוד הקטנצ'יק.

גם אני חושב שהווטרינרית לא פעלה במקצועיות.

שהכלב שלי(גולדן רטריבר שמן במיוחד)היה זקוק לניתוח,הווטרינר סירב לנתח מפני שהכלב היה אחרי ארוחה וטען שיש בעיה עם ההרדמה,ואמר לי לבוא מחר ולא להאכיל את הכלב.

בשיפוצים...

פורסם
משתתף בצערך...

היה חמוד הקטנצ'יק.

גם אני חושב שהווטרינרית לא פעלה במקצועיות.

שהכלב שלי(גולדן רטריבר שמן במיוחד)היה זקוק לניתוח,הווטרינר סירב לנתח מפני שהכלב היה אחרי ארוחה וטען שיש בעיה עם ההרדמה,ואמר לי לבוא מחר ולא להאכיל את הכלב.

אני יודע שאדם לפני הרדמה צריך להיות בצום, לא יודע איך זה לגבי כלבים אבל משום מה זה לא מריח לי טוב כל הסיפור הזה.

אני חייב לדעת עם מי אפשר לבדוק רשלנות של הרופאה.

לא יכול להיות שהכלב מת מרשלנות וזה יעבור כאילו לא קרה כלום. אם זה היה אדם, היו מנתחים את הגופה על מנת למצוא את סיבה המוות, בכלבים הבנתי שאין דבר כזה

אבל יש לי כל כך הרבה סימני שאלה,רק אין לי מול מי לאושש אותם :?

• תוכן חדש...