Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע חבר של אבא הגר לארץ אחרת, לפני הטיסה הוא שאל את אבא שלי האם הוא מעוניין למשיך ולגדל את הכלב (בגלל שהכלב כבר מכיר את משפחתנו) או שימסור אותו לצער בעלי חיים.

משום שמדובר בכלב פיקינז גזעי בן 4 שידוע כנקשר יותר מזנים אחרים ורגיש יותר לנטישות אבי החליט לאמצו בלת ברירה.

אחר יומיים שהכלב אצלנו (לא אוכל,רק שותה ואפאטי לכל המתרחש סביבו) ניגשנו לוטרינר הקרוב שהיה זמין. השעה 23:00 בלילה.

אחר בדיקה קצרה מסתבר שהכלב בתראומה\דיכאון\לחץ וכתוצאה מכך פגע לעצמו בעין,דרוש ניתוח בעלות 3000 ש"ח ללא החמוצים שמסביב כמו אשפוז\תרופות וכו'..המצב הכלכלי לא ממש מעודד הוצאה כזאת,מצד שני - לא ניתן לו למות ולא לאבד את הראייה. וכאן נשאלת השאלה: מה לעשות???

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לפי דעתי, אתה רושם פה הודעה ע"מ לקבל תמיכה ולא באמת רוצה להתייעץ, אתה יודע את התשובה על כך עוד לפני שפתחת את המחשב, כדי לרשום את ההודעה הזו.

אני מאוד מעריך אנשים כמוך, כל הכבוד.

פורסם

ניסיתם עוד וטרינר?

3000שקל אכן נשמע המון,אולי אפשר לפרוס לתשלומים שווים?

גם לכלבה שלי היו גרורות בעתינים (סליחה על הכתב הקלוקל),התחלה של סרטן (כלבה בת 14),הניתוח של הסיפתח היה בסביבות ה5K.. :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כנראה לא הבנת את השאלה, השאלה היא לא האם לעשות את הניתוח ולשלם- כאן התשובה ברורה.

השאלה היא האם להמשיך ולחזיק בכלב לאחר מכן או לחפש לו משפחה אוהבת אחרת שיכולה להרשות לעצמה הוצאות עתידיות כאלו או אחרות.

פורסם

שמע,לו הייתי בנעליך,הייתי עושה הכל בשביל כלב,כי זה משהו חי כמו אדם ולא משהו שאפשר לחפף הצידה ולהגיד "יהיה בסדר",המצפון יאכל אותך בלי מלח בעתיד..

אני הייתי עושה הכל בשביל לעזור כמה שיותר לכלב,ואם זה היה גוזר עלי להיות לחוץ קצת בכלכלי לתקופה קצרה - SO BE IT.

אבל זה רק אני - מבין לליבך ולא מאשים אותך חלילה בכלום,ההחלטה שלך תשאר שלך :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אתה חושב שתצליח למצוא לו משפחה אוהבת אז למה לא?

זה נכון שמעבר בין בעלים שונים זו טראומה עבור הכלב אבל רובם מסתגלים תוך זמן קצר יחסית אז אם קשה לכם להחזיק את הכלב כן רצוי לחפש משפחה שתרצה לאמץ אותו. זהו גזע שיחסית פופולרי בארץ בגלל שהוא קטן ולא נושר ואני מאמין שגם לכלב בן 4 תוכל למצוא בית מתאים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מנסיון של שנים עם כלבים, הכלב בדיכאון. תמסור אותו למשפחה נוספת הוא ככל הנראה יסיים את חייו מדיכאון. ככה הם הכלבים, חברים טוטאלים. הצעתי, בדוק עם וטרינר נוסף את העניין של העין ותעניק לו בית חם ואוהב (לכלב לא לוטרינר), אני מבטיח לך שהוא יגמול בחזרה. לא תצטער, רק אל תמסור את הכלב.

פורסם

אני מבין שאכן קיימת פה בקשה רצינית להתייעצות ולכן אבקש את סליחת פותח השרשור.

פיקנז הוא אכן כלב מאוד פופולרי בארץ וידוע ככלב "שעשוע".

במידה והחלטת למסור את הכלב, קח בחשבון שאם הוא לא מסורס, ישנם הרבה אנשים בחוץ שייקחו אותו למטרת הרבעה (מין הסתם, הם יסתירו זאת ממך, כן?...) והיחס אליו יהיה בהתאם - גרוע.

ציינת פה את הקשר שיש בין הכלב לאביך - האם הוא קשר חזק ? אם כן, לפי דעתי ודעתי בלבד, לא ניתן להעריכו בכסף.

במידה והחלטת לאמץ את הכלב אז הרווחת כלב בית בוגר (נגמל מצרכים) ושקט. פיקנזים הם כלבים שלא דורשים יחס מיוחד, חוץ מהברשה פעם בשבוע או משהו כזה. הם לא צריכים טיול של כמה שעות ביום ושום פעילות ספורטיבית מאומצת. לפי דעתי, הם נחשבים לבני לוויה מעולים בשם לכך לאנשים מבוגרים.

אם אין לאביך כבר כלב בבית, אז אפילו אין בעיה של דומיננטיות.

פורסם

סע לבית החולים הוטרינרי בבית דגן, ותגיד להם שיש לך בעיות מזומנים.

אתה תקבל הנחה גדולה.

וחוץ מזה, כל הכבוד.

גם הכלב שלי עבר ניתוח לפני שבועיים אחרי שכלבים תפסו אותו בצוואר. הוא כמעט מת וניצל בנס.

אותי הסכום לא עניין. רק שלומו של הכלב.

פורסם

יש גם מוקד בפ"ת שעובד 24 שעות.

הכלב שלי גם עשה לי "בעיות אמינות" כשלקחתי אותו מהכלביה (שעלת המכלאות, חום וכו'). אחת הבעיות הייתה בעיניים ודרשה ניתוח להסרת העפעף השלישי (לכלבים יש 3 עפעפיים). אני עשיתי את הניתוח ביחד עם הסירוס מכיוון שכל הרדמה זה סיכון לכלב. עלה לי כל הסיפור כ-500 ש"ח. לצערי הרב תצטרך לסוע רחוק לוטרינר שעשיתי אצלו את הניתוח כי הוא נמצא באילת.

בקיצור, תנסה לקבל "הצעת מחיר" מכמה שיותר וטרינרים ותבחר לבסוף את הכי זול, לא מדובר בניתוח מסובך מדיי.

אני חושב ש-3K ש"ח זה מחיר ממש מוגזם. יש לך אולי תמונה של הנזק שהוא גרם לעצמו?

בכל מקרה, תרכוש לו קונוס מפלסטיק כדי שיגן על הראש שלו כדי שלא יעשה לעצמו עוד נזק (אתה בכל מקרה תצטרך לשים לו כזה אחרי הניתוח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הכלב שלי גם עשה לי "בעיות אמינות" כשלקחתי אותו מהכלביה

בעיות אמינות בכלבים?

בליינד מדובר בבולדוג צרפתי! :lol:

לפותח השרשור, אין לי מושג מה קרה לכלב בעין ולכן קשה לתת הערכה בקשר למחיר שהוטרינר קבע אבל חד משמעי, קח אותו לעוד וטרינר לקבלת חוות דעת והצעת מחיר נוספת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב עכשיו יש לי קצת יותר זמן, הניתוח בוצע,הכלב קם מההרדמה ועדיין קצת מטושטש ונשאר באשפוז עד יום שלישי.

מה שקרה לו בעין זה ככה: מסתבר שהיה קיב (מן חור) בקרנית, הקיב התפתח בקצב מהיר נורא והיה חשש שאם יגדל מדיי העין של הכלב פשוט תצא ממקומה -בגלל המבנה פנים של הפיקינז וערובת העין הקצרה.

דיברו כאן על עפעף שלישי? אז הוטרינרית אמרה שהיא סגרה לו את העין בעזרת אותו עפעף שלישי על מנת שהוא יוכל לקבל נוזלים של סרום ואנטיביוטיקה על מנת שהקיב יסגר חזרה והסכנה תחלוף.

נקווה שיהיה בסדר, אמרו שיורידו את התפרים ויעשו ביקורת ביום שלישי באיזושהי מרפאה של רופא כלבים בכפר סבא.

עד אז- חג שמח.

פורסם

עדיין לא יודעים אם הניתוח הצליח או לא,רק כשיורידו את התפרים ונראה קרנית שלמה רק אז יהיה אפשר להסיק שהניתוח הצליח.

אגב, נראה לי שפסח חג האביב הוא זמן מצויין להתחלות חדשות.

אני חושב שבאמת יהיה נחמד יותר להשאיר את הכלב בחיק המשפחה מאשר להעביר אותו שוב תראומה של בית חדש :-o

פורסם

כל הכבוד לך, תשאיר אותו אצלך, אני מאמין שהוא כבר יתחבר אליכם. כלב בבית זה דבר מדהים, לא ידענו שיש אושר כזה עד שאנחנו קנינו את שלנו לפני 5 וחצי שנים, אני מאמין גם שיהיה לך קארמה טובה בעקבות המקרה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...