Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו בסירה השוקעת של מחירי הדלק.לכולנו יש תחנה אחת (בד"כ) מועדפת ומוכרת, שלא מוהלת, במקום קרוב יחסית לבית\עבודה\WHATEVER, אבל - אולי יש משהו יותר טוב די קרוב כך שלא נצטרך לשרוף דלק בסכום שעולה על ההנחה שמקבלים בתדלוק?...

:idea:

יצרתי טבלה לרווחת חברי הפורום, שכל משתמש יוכל להוריד, לעדכן ולהעלות חזרה, וכמובן לשמור לרווחתו האישית על המחשב ועל הנייד(במכשירים תומכים), כך שאולי כולנו נמצא תחנה בטווח של כמה מטרים בודדים שתתאים לנו יותר מאשר זו שאנו מתדלקים בה עכשיו.

מבקש אישור מהמנהלים להפוך שירשור זה לדביק.

מקווה שזה יעזור למישהו.

תחנות דלק עם הנחות.doc

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם כבר טבלה אז לדעתי שתהיה בEXEL.

כך נוכל לסדר את הרשימה לפי איזור/עיר/מחיר/חברה וכו'.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

נראה לי מיותר. גם משתנה כל הזמן וגם יש אתרים שעוסקים בכך.

כדי להתעדכן במחירים עדכניים שמשלמים חברי הפורום אתה יכול להיעזר בעץ הזה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם
אם כבר טבלה אז לדעתי שתהיה בEXEL.

כך נוכל לסדר את הרשימה לפי איזור/עיר/מחיר/חברה וכו'.

זו הייתה המחשבה המקורית אבל עמוס השרת לא מסתדר כל כך עם אקסל (כנראה מתקדם מדיי בשבילו) וביקש שאני אעלה את הטבלה רק בפורמט של וורד, אשמח להעלות אותה בפורמט המקורי אם רק אבין איך.

נראה לי מיותר. גם משתנה כל הזמן וגם יש אתרים שעוסקים בכך.

אחוזי ההנחה לא נוטים להשתנות בצורה דראסטית, ותמיד ניתן לעדכן במידה וזה יקרה.

כדי להתעדכן במחירים עדכניים שמשלמים חברי הפורום אתה יכול להיעזר בעץ הזה.

העץ הזה נתן לי את הרעיון-

כדי למצוא משהו שם, צריך לחפור כמה עמודים טובים, ולא ניתן לסנן לפי עיר וכדומה. כך שאם אני חיפאי, או תל-אביבי, או ירושלמי, אולי אמצא די מהר תחנה או שתיים (מתוך אולי כעשר שיופיעו), אבל אם איתרא מזלי ואני גר בבית שאן(למשל) יהיה לי יותר קשה למצוא משהו יעיל, בעוד שריבוי המשתמשים בטבלה מסודרת יניב גם תוצאות נוחות לשימוש בבית שאן והסביבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פול טנק ממש לא מעודכן.

לא מופיע שם 98 בכלל.

וחלק גדול מהתחנות הזולות (כמו סונול שערי חולון או התחנה בראשון ליד דיסקאונט סנטר) לא מופיעות בו כלל.

פורסם

יכול להיות שרשור מועיל מאוד, אם אפשר לנצל שרשור זה כדי לשאול אם מישהו מכיר תחנה באשדוד והסביבה הממש קרובה שמוכרים דלק 98 במחיר שפוי ולא 9.40 לליטר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
העץ הזה נתן לי את הרעיון-

כדי למצוא משהו שם, צריך לחפור כמה עמודים טובים, ולא ניתן לסנן לפי עיר וכדומה. כך שאם אני חיפאי, או תל-אביבי, או ירושלמי, אולי אמצא די מהר תחנה או שתיים (מתוך אולי כעשר שיופיעו), אבל אם איתרא מזלי ואני גר בבית שאן(למשל) יהיה לי יותר קשה למצוא משהו יעיל, בעוד שריבוי המשתמשים בטבלה מסודרת יניב גם תוצאות נוחות לשימוש בבית שאן והסביבה.

אני רק אמרתי את דעתי, אתה מוזמן לעשות כרצונך :)

חג שמח.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

טן ברחוב גיסין "כיכבה" לרעה לפני מספר שנים בנושא איכות הדלק הנמכר בתחנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...