Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפני קניה של פולו 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה טובה נגמר המלווה והגיע הזמן למצוא רכב ראשון,התקציב שלי מאוד נמוך ככה שאני מתפשר על רכב ידני וזול ..ראיתי פולו למכירה יד 2 שנת 97 ב11 אלף .יום ראשון אני אקח אותו לבדיקה והכל אבל לפני זה הייתי שמח אם מישהו פה יספר לי קצת על הפולו:

-צריכת דלק

-אמינות

-טיפולים

-ביצועים וכ'ו

תודה לעוזרים וחג שמח .

פורסם

רכבים יחסית ישנים עדיף שלא לקחת לבדיקה במכון כי כמעט כל העמודות בטופס יהיו ליקויים,

עדיף לראות כמה אמין המוכר ומה מצב הרכב אחרי סיבוב התרשמות,

ואז לקחת את הרכב לאיזה מוסכניק שאתה סומך עליו שיתן לך חוות דעת על הרכב.

דווקא אם אתה מחפש רכב ידני אז יכולות להיות לך לא מעט אופציות פתוחות, אלה אם כן אתה נעול על הפולו.

so far so good so what

פורסם
רכבים יחסית ישנים עדיף שלא לקחת לבדיקה במכון כי כמעט כל העמודות בטופס יהיו ליקויים,

עדיף לראות כמה אמין המוכר ומה מצב הרכב אחרי סיבוב התרשמות,

ואז לקחת את הרכב לאיזה מוסכניק שאתה סומך עליו שיתן לך חוות דעת על הרכב.

דווקא אם אתה מחפש רכב ידני אז יכולות להיות לך לא מעט אופציות פתוחות, אלה אם כן אתה נעול על הפולו.

יש לי תקציב של 13 אלף לא מוצא שום אופצייה יותר טובה,בעיקורן אני צריך רכב שיחזיק 3 שנים אני קונה תפולו בתקווה שהפולו יחזיק מעמד זמן כזה .. לגבי הבדיקה זה ידוע שלא הכל יהיה תקין זה בעיה אבל אין ברירה זה עד כיד כך חשוב שלא הכל יהיה תקין ?

פורסם
שלום,

-צריכת דלק

-אמינות

-טיפולים

-ביצועים וכ'ו

עד לא מזמן הייתה לי פולו 96' ידנית מנוע 1400, מבחינת צריכת דלק אצלי הממוצע עמד על כ-1/16 כשרוב הנסיעות בבינעירוני עם רגל עדינה על הגז. סה"כ אבל רכב חסכוני ביחס לקטגוריה.

אמינות- אצלי הרכב היה אמין אבל בשנתונים כאלה, האמינות של הרכב נקבעת לפי איך טיפלו בו עד היום.

טיפולים- נחשבים ליקרים יחסית בכ"ז פולקסוואגן...

ביצועים- אם אתה מתכווין לפתיחה אז היא חלשה יחסית, אבל כוח יש אני הגעתי איתו ל-50 בהילוך ראשון... (לי היה את הדגם עם ה-60 כ"ס)

אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...