Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים.

היום במהלך טיול לצפון, עף לי קצה האגזוז ולא שמתי לב (הצליל תמיד ערב לאזני....).

תזכורת: יש לי YAMAHA XS1100 בציר 1979.

בכל מקרה, הבטחתי לאשתי שזה יהיה זול הפעם...

יש למישהו רעיון איך לתקן את הסופי או להחליף את הדוד?

מה שיש לי כרגע זה אגזוז KERKER והפתח האחורי בקוטר 99 מ"מ אבל זה קונוס כלומר ה99 מ"מ זה הקוטר הגדול ביותר.

קוטר הצינור המוביל אל הדוד הוא בערך 50-55 מ"מ.

אם למישהו יש אגזוז שהוא לא צריך ויכול להתאים, אודה מאוד על תרומות איברים או דוד שלם.

מצ"ב תמונות.

בועז.

DSC00763.jpg

DSC00764.jpg

DSC00765.jpg

DSC00766.jpg

פורסם

אם זה רק הסופית ,למה להחליף דוד?

מסגר לא יכול על סופית?

הקרקר כשר לפסח?

אין לי קושיה רביעית.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

אני חושב שהתפנה מקום של איזה "מהנדס" ברשות...:wink::-D:twisted: סתאאם- אחלה רעיון, לפחות לא בולט ישר לעיניים ה...לא רצויות!:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בועז, כנראה שכחת את היפנית שלך, האופנוע מתחנן לאגזוז מקורי!

איך זה מחובר שם?

שלא נקבל טיל קרקע אופנוע, לפנים...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אל דאגה רן, הוא יקבל אגזוז שופרא דשופרא אלא שאין כרגע להשיג בארץ ואני לא מוכן לוותר על העליה לירושלים ביום שישי הקרוב.

בכל מקרה הוא תפוס במקום עם באנד חזק מאוד + 2 ברגי אבטוח לתוך גוף האגזוז.

בועז

פורסם

במפגש בשישי יהיה אחד המומחים לאופנועים יפניים בארץ, ובעל סוכנות אופנועים.

וכמי שמכיר הייטב את הבן אדם אין מצב שיוני (זה מיוני אופנועים!) לא

ימצא לך פיתרון אמיתי! (מבלי להפחית חלילה מהיצירה שלך)...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...