Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה היה פה כבר:

http://www.mako.co.il/cars-magazine/sports/Article-584215946fe3f21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

ציטוט מהכתבה:

בשלב זה לא ברור אם המכוניות יעשו את דרכן בנסיעה מנהלית על הכבישים או שהן יועמסו על גבי מוביליות רכב.

רציתי להזהיר את כל משתמשי הדרך מסכנת נפשות שתשתולל בכבישים כשהם יעברו בכבישי ארצנו בדרך לירדן. תזהרו, מדובר במכוניות שעברו שינויי מבנה מסוכנים ביותר ושעלולות להרוג עשרות אזרחים שומרי חוק.

כמובן שאני ציני ברוח הדברים של עמותת אור ירוק העלובה. לא יודע מה איתכם אני הולך להכין את האוהל שלי בכניסה לנמל ולחכות להן:-D

פורסם

כשאני יודע שיש כאלה רכבים בארץ, וישנו סיכוי אף הקטן ביותר שהם יעשו את דרכן בנסיעה על הכביש, אני מפחד אפילו לסופר להגיע במכונית. סכנת נפשות, כלי רצח מסתובבים חופשי!

פורסם

צחוק צחוק,אבל מר שלמה אבואב כנראה מנסח הודעת כוננות לעיתונות ברגעים אלו ממש, הרי טורבו וצמיגים משופרים גורמים לרכב לזגזג באין שליטה, עובדה ידועה.

פורסם

מכונות הרג משוקצות!

אני לא מבין מה הבעיה של האנשים האלה לקנות רכב מליסינג ולגמור עניין, מה הם צריכים את כל זה, אני אפילו את הצמיגים שקיבלתי מהליסינג לא מוכן לשנות באוטו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה זה השטות הזאת ?

עלק רכבי מרוץ כחלק מראלי בירדן

אתם לא מבינים ? זהו חלק ממיזם האימה של חברי הפשע המאורגן שנתפסו שבוע שעבר מתחרים בכביש הציבורי

חרא על הפרצוף של האור ירוק האלה ! :x

פורסם

אז בגלל זה לאחרונה אנשים רוכשים מיגוניות? :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

עדכון: האניה תעגון בלילה עם ה"עגלות".

מקווה שהמכוניות יישארו עד הבוקר, כדי שאוכל לראות במו עיניי (ולצלם).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

רציתי להזהיר את כל משתמשי הדרך מסכנת נפשות שתשתולל בכבישים כשהם יעברו בכבישי ארצנו בדרך לירדן. תזהרו, מדובר במכוניות שעברו שינויי מבנה מסוכנים ביותר ושעלולות להרוג עשרות אזרחים שומרי חוק.

תודה רבה על האזהרה. אני מחר הולך לרגל בעבודה כי מפחיד אותי שמכוניות ראלי נמצאות על כבישי ארצנו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא היה הרבה מה לראות.. STI מוכנה לשטח אחת, משאית עם 4 EVO עליה והמון רכבי צוות (וולוואים מוכנים לשטח).

כל מכוניות הראלי הבאמת מעניינות שלכבודן התכנסנו היו אטומות בקונטיינרים (לא שקופים) שייפתחו רק בירדן :cry:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא צחוק כל העניין הזה. הוא צודק, זה מסוכן :roll:

אני מכיר מישהו שנהג פעם ברכב מירוץ וחטף סרטן. באמת.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

המכוניות באות מאיטליה. אחת המדינות שלא חסרות בה סדנאות שיפור מקצועיות שעליהן לא ייפתח שום אבוהב פה. לא בדיוק ברמת הילד שמדביק אורות כחולים לבטן ,מרסס את הקליפרים (או יותר גדול :- את הדרמים) באדום ברמבו, שם כנף על הבגאג',כיסויי פדלים יעני פררי וערימת שעונים על הקורה ושוכח שהאונו 1100 1986 עם האליאנסים/טריאנגל 145X13 עדיין מסכנת את הסביבה גם במהירות שהוא והחבר שלו דוחפים אותה.

• תוכן חדש...