Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובנוסף בראש שלי ששמעתי סוכנות טרייד אין של פיאט - רציתי להאמין שאולי הם קצת קצת יותר אמינים מסוחר רחוב מפוקפק

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני לא, מעדיף לקנות ישירות מחברת ליסינג או השכרה או ממגרשים מסודרים (כמו כלמוביל טרייד אין, קרסו טרייד אין וכו') וגם אדם פרטי זה בסדר.

אמרו לי, שברכבי השכרה וליסינג יש שלוש אופציות לאן הרכב יגיע:

1. אם מדובר ברכב ליסינג שנשמר היטב על ידי הבעלים שלו, הוא ימכר מהר מאוד לחברים או לקרובי משפחה שיהיו מעוניינים ברכב.

2. רכבים תקינים שמגיעים למגרשים של אותן החברות (אלדן, אוויס, סיקסט וכו') במצב כזה ואחר, אך לא עם ק"מ רב מדי ובמצב חיצוני טוב, בסך הכול רכבים סבירים ומעלה.

3. רכבים אחריי תאונות משמעותיות או עם ק"מ בשמיים (נניח פורד פוקוס מליסינג, שעשתה תוך שנתיים וחצי 150 אלף ק"מ), מגיעים לסוחרים כאלו ואחרים, ואלו גם פוגעים בתדמית של רכבי ליסינג לעיתים, כי מגיע אליהם כל הג'יפה של הליסינג וההשכרה ולא משהו איכותי.

סביר להניח שהאופציה השלישית תקפה גם לגביי רכבים פרטיים, על אותו עקרון.

האמת שלא כל החברות הגדולות מוכרות את הרכבים שעברו תאונות משמעותיות לסוחרים, הם יודעים לאיזה לקוחות אפשר למכור רכב שעשה שמיניות באויר ולא נחת כמו חתול :wink: אותו דבר לגביי ק"מ.. וחבל, זה מראה על סוג של חוסר אמינות שהם משאירים אצלהם ומוכנים למכור רכבים כאלו ועוד מפארים אותם.

רק אם הרכב שלי [חלילה וחס!] היה במצד גרוע מאוד, והייתי יודעת שאין מצב שמישהו יקנה אותו, הייתי מוכרת אותו לסוחר, או לחילופין, אם ממש הייתי צריכה רכב שלא אכפת לי מה המצב שלו ואין לי ממש כסף, הייתי הולכת לסוחר.

למרות שיש מציאות, לא שווה לבזבז את הזמן עד שיתגלה משהו

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• אחראי פורום
פורסם

כמה כבר "סתם" סוחרי רכב נשארו? כמעט כולם הם "טרייד-אין" ("מכור לנו את הנבלה שלך בחצי מחיר

ונמכור לך נבלה חדשה יותר במחירון מלא עם 90% מימון"), לכולם יש מימונים נרחבים ורכבים שחוטים מליסינג

ש"החזיק אותם נהג יחיד שנסע רק לסופר (במאדים)".

אותם סיפורים, אותם שמות ואותם אנשים שמסתנוורים מרכב מצוחצח ואוכלים את כל האלמנט. חבל.

הייתי משנה להם את השם ל-fixed...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כולם סוחרי רכבים במסווה ססגוני יותר.

"ללא תאונות התחייבות בבדיקה", וברגע שמתקבלות התוצאות מהבדיקה יש התנערות מאחריות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
קשה מאוד למצוא אדם פרטי ישר שיפרסם מודעה כזאת:

היות והחלום של כל אחד, הוא למצוא רכב שכזה - סוף סוף כשמוצאים מודעה שכזאת, רוצים להאמין שגם אצל סוחרים נמצא את מבוקשנו.

.

למה קשה? כל/רוב הרכבים בישראל היו מעורבים בתאונות?

בכל מקרה לפותח השרשור - יש לך קייס בטוח. כתבו ללא תאונות והתחייבות אז זה ללא תאונות והתחייבות. שלח להם מכתב התראה מעורך דין שאם לא ישלמו יקבלו תביעה, ואם לא ישלמו תתבע, ותבקש בתביעה גם פיצוי עם בזבוז הזמן שלך ועוגמת הנפש. מעריכה שתקבל.

פורסם

"מוסך פ.י.א צפון" הנו בבעלות הבעלים של כמה מכוני רישוי בצפון (טכנו טסט).

המוסך היה בעבר מורשה של יבואן פיאט, אבל הוא כבר אינו מורשה של יבואן פיאט.

בברכה - רפי לין

פורסם
גם דפיקות חניה נרשמות תחת משמעות נמוכה לידיעתכם.

במקרה של פותח השרשור הוא הציג מודעת מכירה לרכב ללא תאונות ועם התחייבות בבדיקה.

בפועל הרכב עבר כנראה תאונה או מספר תאונות עם פגיעות שהן די משמעותיות, ולא דפיקות של חניה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
למה קשה?

זה לא מתייחס רק לתאונות, אלא למצב הרכב בכללותו.

יותר מידי מכוניות בארץ עוברות דרך הליסינג וכך הן מגיעות למכירה.

אם מישהו יחפש לדוגמה מזדה 3 פרטית, הסיכוי למצוא אחת כזאת, הוא נמוך מאוד.

אתה תמצא 200 פרסומים של מאזדות בונבוניירות במגרשי הליסינג.

הזדמן לי להכיר אישית מישהו שעוסק במכירות יד שניה ליסינג באחת החברות הגדולות, התשובה שלו היתה - כל רכב יש בו לפחות 3-4 תיקוני פח שגררו החלפת חלקים. מבחינתם גם אם הוחלפה דלת ולא נפגע דבר מעבר לכך, עדיין מדובר בתאונה קלה.

מבחינת ערך הרכב, החלפת דלת לא מורידה מחיר לעומת מכה בתא מטען הדורשת פחחות וכיוונונים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בעקרון, אני לא מכיר איך בנוייה פיאט פונטו, אבל לא כל מכה צריך לפרש כשאסי.

הגדיל לעשות איזה בחור מעלי שנתן את דוגמאת הדלת שהוחלפה, או מכסה מנוע, או טמבונים.

לעיתים, תאונה בדלת, זה יותר גרוע ממעיכת "חנייה על מדרכה", כי עם כל הדלתות החדשות של היום,

אם החליפו לך דלת לא כמו שצריך, וחלק מהכפתורים לא עובדים, או איזה מנוע של אחד החלונות נדפק,

זה יכול לגרום לכאב ראש לא קטן, וחור לא נעים בכיס.

הרי מה כוללת מכה בשאסי? פגיעה כלשהי בשלדת הרכב, שגורמת לרכב "להשחק לא בצורה מאוזנת"...

המתלים, הצמיגים, התושבות מנוע כולם "יסבלו" ממכות שאסי רציניות בצורה כזאת או אחרת.

מכה בקורת הרוחב ו/או מעיכה קטנה של השלדה מחנייה לא טובה אם הן מטופלות מיד לאחר התאונה בידי מוסך מקצועי,

שעושה את כל הכיוונונים כמו שצריך, אז הרכב לא יעשה מזה בעיות.

אם החליפו את קורת הרוחב ו/או יישרו אותה כמו שצריך עם כוון לייזר, והחליפו את הרדיאטור או שסתם אין בו נזק,

אז לא נראה לי בעייה.

אל תשכח שככל שהשנתון עולה כך הסבירות שהרכב עבר תאונה כלשהי עולה, כי רוב רובם של הרכבים בארץ היו מעורבים

בסוג כלשהו של תאונה, אפילו מכות בחנייה.

במקרה שלך, עצם הפרסום "מתחייבים בבדיקה" ו"ללא תאונות" זה כבר עילה לתביעה בגין גניבת דעת ושקר,

ז"א לא רק שהם פרסמו משהו שקרי - שהאוטו נקי מתאונות, אלא גם לא שילמו לך על הבדיקה במידה ויש תקלות כלשהן כפי שהם "מתחייבים".

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

לא הייתי עושה רעש עם הייתי מגלה שהוחלפו חלקי פח בגלל שדפקו את הדלת בחנייה או תיקוני צבע (והיו...אם זכור לי נכון רק בגג לא היה תיקונים)

ברגע שמדובר בתאונה שהצריכה מתיחת שלדה וריתוך גם אם הוא נכנס במישהו ברוורס בטעות -לא מעניין אותי.

התחייבתם - תביאו את הכסף.

והיחס...היחס המשפיל יותר גרוע מהכסף "אתה יכול לרצות" מה אני בן 5?? אני בן 26 בקרוב וקורע את התחת כל יום בשביל ה500 שקל האלה .

אני מחפש רכב כבר המון זמן והתקציב הוא לא רציני בין 20 -25 אלף מקסימום - ולצערי בסכומים האלה אין הרבה מציאות...בגלל זה כל כך "התלהבתי" שראיתי את ההתחייבות ויד ראשונה...ואכלתי אותה.

אני בטוח שמישהו אחר עם פיוז יותר קצר היה שובר להם את הרכב שם אם היה במצב שלי..אי אפשר לתאר את העצבים

(אומנם אשכנזי אבל גדלתי בעכו:twisted:) שהיו לי שם.

אני אעדכן אתכם - מקווה שבחדשות טובות

וביינתים תזהירו את כל מי שאתם מכירים שמחפש את הרכב הנ"ל

תודה - אור

פורסם
אתה בטוח לגבי המספר? לא זכור לי שראיתי אי פעם פיאט שהמספר שלה מסתיים ב-53.

אופס זה - 93-629-35

תודה!

פורסם

גם אני לא מבין איך אנשים הולכים לקנות רכב ב'שלום את שלום רבבים בע"מ' או כל מני דברים כאלה.

במדינה של היום יש יותר נוכלים מאנשים ישרים לצערנו ולא יעזור כמה תתווכחו.

וגם מטרייד אין צריך לדעת לקנות,

וצריך לעשות סקר לפני ולראות מי הכי אמין ומאיפה מותר ואסור לקנות.

בכל מקרה לסיפור שלך,

אתה צודק במיליון אחוז ומגיע לך את כל הכסף בחזרה.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

אני מניח שאחרי שתשלח מכתב אזהרה (רצוי רשום + אישור מסירה) אתה תקבל את ה-500 ש"ח בחזרה.

אגב, אם רשום שם "במשמעות נמוכה" אני אישית הייתי לוקח את הרכב תמורת הורדה יפה מהמחירון.

לא תמצא הרבה פונטו ELX יד ראשונה עם 150 אלף ק"מ בשנתון הזה.

אגב - הם מוכרים לך את הרכב במחיר יקר למדי - אחותי רכשה פונטו ELX 2006 במחיר של 33 אלף ש"ח (כולל יישור קו עצבני ביותר).

• תוכן חדש...