Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

 

רגע לפני שאני הולך לשמוע את הוופרים מהסט Rainbow Vanadium Profi phase plug

רציתי לקבל חוות דעת עליהם ממכם, האם באמת שווה לבדוק אותם.

 

אני כרגע עם מורל אילייט 2way שמוגברים יפה, עובדים יפה ונשמעים טוב.

אבל חסר לי מידבס שיודע לתת גם יותר מיד.

 

בגדול, לא הצלחתי לעקוב אחרי הסדרות של ריינבו לעולם.

אני לא יודע איזה סדרה גבוהה יותר ואיזה נמוכה יותר.

מה הסט המקביל של הסט הנ"ל יחסית למורל ?

 

הסט יהיה מוגבר אקטיבית עם טוויטרים MT23 מורל.

איך יהיה השילוב בין האלמנטים ?

ועל כמה לחתוך את הוופרים דרך הר"ד ברגע שאני יחבר אותם ברכב ?

 

 

תודה,

רועי.

פורסם

זה מידבאס שבאמת יודע לתת מיד.

לדעתי הוא ישתלב יפה עם המורל, הסאונד במקור לא רחוק (בניגוד למותגים גרמניים אחרים).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם יש משהו שחסר למורל, זה יותר בכיוון של הבאס.

להחליף מידבאסים של מורל בשביל יותר מיד זה כמו להגיד שלקורבט אין מספיק כח.

או שאתה לא מבין מה חסר לך, או שיש ביננו אי הבנה.

 

למורל יש תחום מיד מעולה, והם מצטיינים בו.

אז משהו פה לא בדיוק ברור לי.

under construction..

פורסם

יש לי את סידרת ה PROFI בשילוב MT23 וזה מאוד נחמד, השילוב לא רע, אבל התקנה נכונה של המיד באס זה שם המשחק!

 

בלי איטום וזויות לא תקבל את מה שאתה מחפש.

 

קח בחשבון שה FS של המיד באסד הוא 55/54 HZ ככה שחותכים אותו יחסית גבוהה 75/80HZ

פורסם

אולי אני באמת לא יודע מה חסר לי, כרגע אני יושב באוטו אחרי כיוונים, משחקים, וכל דבר אפשרי ולא מרוצה מהשמיעה.

לפחות לא ברמה שציפיתי לה.

 

שלא תבינו לא נכון, הסט נשמע מעולה.

אני יודע שהוא מסוגל ליותר וזה הורג אותי שאני לא מצליח להוציא ממנו את מה שהוא יכול.

הגברה - Infinty Kappa Four - שמספק לו הגברה נכבדת ועומד בזה בכבוד.

 

 

מה אתה מציעים לי לבדוק, לעשות, לשנות ?

פורסם

תנסה לשמוע וופרים אחרים.

בנימה אישית אני לא סובל את עומק הבאס שיש לוופרים של מורל.

פוקאל ידועים במידים במוופרים שלהם ויש הרבה בפורים שיעידו על כך

תחפש אולי לשמוע וופרים של הייביריד אאודיו או אפילו CDT

אני מניח שאם זה מה שחסר לך אז אתה בטח תמצא את זה שם

 

אם לא, כנראה שיש לשבת אצלך על כיוונים בצורה.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

לגבי הריינבואו - פשוט אין לי מספיק נסיון עם הסדרה הזו ואני לא חושב שאני יכול להגיב משהו שיהיה ענייני או נכון.



 

כל מה שאני זוכר מהסטים הגבוהים ששמעתי מריינבואו זה שהתוצאה שלהם היתה נעימה מאוד לאוזן, מפורטת ולמען האמת לא שונה יותר מידי ממה ששמעתי בסטים הגבוהים של מוראל למעט קצת יותר פאנצ'יות בתחום הבאס (יותר דיוק).

 

מה שאני יודע ממה שנכתב כאן בפורום לגבי המידבאס הזה הוא שמדובר ברכיב עם תגובה מאוד לינארית לאורך טווח תדרים מאוד רחב - עד ה5K בערך ואני ממש לא יודע אם להאמין לזה או לא אבל מצד שני, יש לי סט אימג'ן שנקודת החיתוך של המידבאס בהם עומדת על כ5K בינו לבין הטוויטר והסט נשמע טוב מאוד.

 

---- לגבי מוראל ---- אני מסכים עם ניר לגבי זה שמיד, מעולם לא היה חסר לי באילייט (שלוש חלקים)

 

אבל גם באס מעולם לא היה חסר לי באילייט.

 

מה שהיה חסר לי באילייט שלושה חלקים היו שני דברים -

 

בתחום הבאס - יותר אגרסיביות - יותר פאנצ'. לא היה חסר לי באס, עומק וכוח היה שם מעל ומעבר אבל לא היה לסט הזה פאנצ'.

 

מעבר לHAT פתר לי את הדילמה הזו, כמו שזה נראה - לתמיד. (עד שימאס :-D )

 

בתחום הגבוה - הקצה העליון של הטוויטרים לא היה לי מפורט מספיק - בעיה שנפתרה לי במעבר לHAT רק שחסר לי החום והרוך שהיה לי מהאילייט (במקרה הזה הטוויטרים היו CR101).

 

כמו שזה נשמע - כנראה שההתקנה שלך לא נותנת לאילייט לבוא לידיי ביטוי עדיין וזה נראה לי מוקדם מידי בכדי שתרוץ לשדרג אלמנט כל כך טוב.

 

 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי הבאס לאלייט יש באס אבל הוא שונה לגמרי מרמקולים כמו הפוקל,הרץ מילה,או הזפקו{כמו שיש לי} בתור סט שני חלקים אני אישית הייתי מעדיף את הריינבו אומנם הוא ניראה לי יותר עדין מהמורל אבל הייתי מעדיף אותו

רועי קח בחשבון שאתה עם דלת ענקית אבל ממש ענקית {פיז'ו 307 קופה} ובלי איטום תתחיל ואיטום ואחרכך תיראה מה יהיו התוצאות ומשם תנסה לשחק עם כיוונים או להחליף רמקולים :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אילייט, בלי בידוד פחות או יותר שווה לכוסות רוח למת.



 

אילייט נשמעים הכי טוב כשהם בתוך תיבות אטומות או לפחות דלת מבודדת היטב - אחרת, חבל שהוצאת עליהם כסף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אם יש משהו שחסר למורל, זה יותר בכיוון של הבאס.

להחליף מידבאסים של מורל בשביל יותר מיד זה כמו להגיד שלקורבט אין מספיק כח.

או שאתה לא מבין מה חסר לך, או שיש ביננו אי הבנה.

 

למורל יש תחום מיד מעולה, והם מצטיינים בו.

אז משהו פה לא בדיוק ברור לי.

 

נתחיל מזה , לפני שאני מתחיל לתת עובדות כמו שאני תמיד עושה ( ולא מסתפק בלהשתמש באוזניים שלי ) , שאתה צריך להגיד שבשבילך , הרמקול נשמע טוב . מצויין ואין בעיות , אבל אתה לא עושה את זה , אתה רומז לזה שלכולם הרמקול צריך להישמע טוב - כי הוא מצטיין בתחום , ולמרות שזה לא נכון כבר פה מהבסיס כי האוזניים שלנו מאוד שונות אחת מהשניה בלי קשר לטיב הרמקול , יש לזה גם בסיס מדעי , כי דווקא בתחום המיד מורל נופלים.

 

המטנרה של מורל זה לעוות את המיד בכוונה מה שיתן לרמקולים שלהם את החמימות האופיינית למורל , אין פה קסמים והוקוס פוקוס - אם אתה שומע רמקול ואתה יכול להגיד שזה מורל בגלל "החמימות" הזאת הרמקול נכשל במטרה שלו כי הוא צריך להיות שקוף , אם אתה אוהב את הסגנון הזה שיהיה לך בכיף - מותר לך , אבל להגיד על משהו שהוא טוב אם הוא בכוונה מעוות בשביל להישמע שונה מהמקור זה לא הגיוני , יש מספיק רמקולים שלא עושים את זה.

 

אפשר לראות את זה בברור במדידות שמבצעים אנשים שונים שרוצים להבין מה זה אותה "חמימות ורכות" ולראות את זה על גרף , מתקבל דבר מכוער למדיי .

 

"driver is plagued by highish tall order distortion through the midrange. It has a huge voice coil (3") but a tiny spider supporting it. I don't recommend this driver as it's non-linear distortion of all types is pretty obvious with most music."

 

- זה מה שנאמר על מורל MW166 באתר ZAPH , אותו העיצוב נשמר כמעט בכל ליין המידבאסים של מורל , מגנט ענק , ספיידר קל וחלש וממברנה קשיחה וחזקה ועוד דברים שאני לא מבין בהם תורמים לסגנון הזה - שהוא לא אחר מאשר עיוות. המשפט האחרון שלו שאומר שניתן בברור לשמוע את העיוות הזה בכל סגנון המוזיקה - זאת החמימות המדוברת בפי כל אותם אנשים שחושבים שרמקול הוא מוצר קסמים שמשחזר סאונד על בסיס רנדומאלי .

 

ההיגיון מאחורי זה אומר שמורל צריכה להישמע שונה בתעשייה מלאה ברמקולים איכותיים וכך היא עושה את זה , וזה יחסית עלוב.

 

לכן למרות שזה יכול להישמע טוב , זה לא משחזר את המקור והוא נכשל כבר פה מהבסיס שלו בתור רמקול , אצל אנשים שרוצים לשמוע מוזיקה ולא רמקולים , עם קצת יותר ידע ורצון לדעת יותר בתחום בשביל להגיע לסאונד מצויין - אותם אנשים בחיים לא יקנו מורל ( אפשר לראות את זה בכל פורום ענק DIY בעולם ,פשוט לא קיימים עיצובים עם מורל ), אותם אנשים שלא משתמשים נטו באוזניים שלהם ומבינים שרמקולים זה מדע .

 

מורל מייצרים המון רמקולים גם בתחום הבייתי , להגיד שהמוצרים לרכב שלהם שונים לגמרי זה מגוחך כי כל האלמנטים שלהם מבוססים על אותה מנטרת עיצוב ( כי כמובן , עובדה שכשאתם שומעים רמקול ואומרים שזה מורל - הרמקול לא עושה את העבודה שלו ) , בגלל זה כמעט אף אחד בעולם לא משתמש באלמנטים של מורל בתחום הבייתי , נדיר מאוד למצוא.

 

אחרי ששמעתי לדגומא את הסיז ER18RNX ( ש ZAPH גם בדק ) אפשר לראות בברור את ההבדל , זה אומר שסיז מתמחים במיד ? לא. זה אומר שהם לא מעוותים אותו ומשחזרים את המקור כמו שצריך .

 

אתה יכול להגיד , כמו שכולם אוהבים כל כך להגיד פה : מי זה בכלל אותו הבחור שמדד את הרמקול ? למה שאני אקשיב לו אם יש לי אוזניים ולי זה נשמע טוב ? ובכן לי זה לא נשמע טוב ואני שמח שלאחר בירורים בנושא הבנתי למה.

העובדה נשארת שכשאתה שומע מוזיקה אתה רוצה לשמוע אותה ולא את הרמקולים , כשאתה יכול בברור להגיד שאתה שומע מורל הרמקול נכשל בעבודה שלו .

 

אם מורל היו מצטיינים בתחום , המושג "חמימות ורכות אופיינית של מורל" לא היה קיים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

באיזו קלות מדהימה אתה כותב את זה על חברה שקיימת בשוק יותר שנים ממה שכנראה אתה הספקת לחגוג...

:-D

 

מוזר אבל חברה עם הצלחה עולמית מסחררת שמוצאת את עצמה בבתים של אין ספור ידוענים.

 

אני מתאר לעצמי שזה הכל שיווק ולא הסאונד הנפלא הזה שיוצא להם מהרמקולים (שלמען האמת אני מאוד מאוד אוהב).

 

מעבר למדע - התחום הזה הוא גם אומנות לשמה ורווי בטעם ובריח - אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו בסופו של דבר איך שלא תביט על זה כי גם אם מבחינה מדעית רמקול הוא לא טוב, אם הוא קולע לטעם של פלח ענקי של אוכלוסייה כנראה שעשו שם משהו נכון למרות שה"מדע" מוכיח אחרת...

 

וכן - אם זה נשמע טוב, כנראה שזה באמת טוב.

 

בדיוק באותה מידה שגבינת רוקפור או פשטידת פטריות יכולה להיות לך מאוד טעימה אבל בתכלס - אתה אוכל גוש ענק של עובש :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שיחקת אותה בהשוואה אדי, אני לא מתמצא במערכות קולנוע ביתי אבל ידוע לי על מספר תחרויות ופרסים שמורל קיבלה בכל מיני אירועים שונים ככה שאי אפשר להגיד באמת שהם לא מצליחים במה שהם עושים.

בסופו של דבר כל אחד והטעם שלו.

פורסם

גם פיוניר מצליחים במה שהם עושים ונמצאים באין ספור בתים , אז ?

גם BOSS , ואין ספור חברות אחרות , נו באמת ... אני יודע שאתה לא מתמצא , אם היית מתמצא היית מבין .

 

אני לא אהיה מופתע בכלל אם עוד כמה שנים החברה פשוט תפשוט את הרגל , קהל היעד שלה כנראה 90% מהארץ.

 

שמישהו ימצא לי פרוייקטים ידועים שמתשמשים באלמנטים של מורל , בהצלחה ... אני יכול לשלוף 50 כאלה עם כל חברה אחרת מלפחות 5 אתרים גדולים ושונים.

 

אף אחד לא משתמש במוצרים שלהם בעולם ואין מה לעשות , אבל הצרכן הישראלי חכם מכולם אז מה פתאום אני מקשקש .

במחיר שלהם אפשר לקנות חברות איכותיות באמת , כי הם לא זולים במיוחד , האלמנטים מהסדרות הגבוהות ( שלא ראיתי בשום פרוייקט בעולם איי פעם כי כאמור אף אחד לא קונה מורל ) עולים כמו סקאן ספיק רוולטור , אתם תגידו לי מה טוב יותר .

 

אבל כנראה אני מפספס משהו אם הם "מצטיינים" בכל תחום .

 

ואדי כמה שאתה צוחק על החתימה שלי זאת גם המציאות , יש עיוותים בהרמוניות שונות שלא נשמעים "רע" במיוחד אבל גם לא נאמנים למקור , לקנות בכל כך הרבה כסף סט שלא מתיימר להיות רמקול נורמאלי לא מסתדר לי בראש.

ומורל קיבלה פרסים ? ממש , אולי על עיצוב . כמו ה FAT LADY . על שיחזור מדוייק של המקור ? כנראה שלא .... אבל זה ידוע הרי ברמה אולפנים ברחבי העולם משתמשים ברמקולים של מורל בשביל לערוך סאונד ... כן ניחשתם נכון - אפס.

אז באמת , זה שאיזה מלחין מסויים אומר שה ELATE LIMITED EDITION נשמע טוב יותר מכל האולפן שלו ? זה בדיחה וזה שיווק , ואני לא יודע אפילו כמה שילמו לו בשביל להגיד את זה , או שיש לו אולפן ב 500 דולר אם סט 3 WAY עם אלמנט באס בגודל 6 אינץ' נשמע טוב יותר מכל האולפן שלו ( שאמור להיות מטופל אקוסטית ותדר הענות שטוח כמו חזה של מעודדת בת 6 ) .

 

 

DIYAUDIO , HTGUIDE , העמודים של TROEL ורבים וטובים אחרים שידועים בכל העולם .... פשוט לרשום בחיפוש " MOREL " בשביל לראות את המציאות .

 

והסיבה היחידה שהם מצליחים בארץ היא כנראה בגלל שכל חור מוכר מורל בארץ ויש תחרות אז המחירים יחסית נמוכים , גם כי הם מיוצרים ויושבים בארץ .

הייתי מת לראות מישהו פה קונה סט של ELATE ( שעולה בערך 900 דולר בחו"ל ) אם הוא יכל להביא במחירי עלות סטים של חברות אחרות מבלי שהיבואן ישחוט במחירים .

 

ובכלל , לאחרונה עם חברות כמו HYBRID AUDIO ואחרות , אני לא זוכר ששמעתי מישהו קונה סט ברמה גבוהה של מורל כמו סופרימו או ELATE על פני DLS או אחרים ... כמה שאני מופתע , בכלל זה מעניין שאפשר להוציא מורל הייבריד באזור ה 1500 ש"ח כשפעם עלה 2600 בערך ...

 

בחו"ל ובעיקר בארה"ב אפשר לרכוש את ה FAT LADY בפחות מ 20 אלף דולר , ועדיין אף אחד לא ממהר "לחטוף" אותם אחרי שהם עלו בערך פי 2 וחצי כשהיו חדשים .

כמה הם עלו כשהם היו חדשים ? בערך 140 אלף ש"ח , ובארץ עדיין נמכרים באזור המחיר הזה , 120 אלף ש"ח , עדיין קיימים אנשים עם מערכות ברמה מאוד מאוד גבוהה בארץ , לכמה מהם יש מורל ? אני אישית לא ראיתי ולא שמעתי.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
נתחיל מזה , לפני שאני מתחיל לתת עובדות כמו שאני תמיד עושה ( ולא מסתפק בלהשתמש באוזניים שלי ) , שאתה צריך להגיד שבשבילך , הרמקול נשמע טוב . מצויין ואין בעיות , אבל אתה לא עושה את זה , אתה רומז לזה שלכולם הרמקול צריך להישמע טוב - כי הוא מצטיין בתחום , ולמרות שזה לא נכון כבר פה מהבסיס כי האוזניים שלנו מאוד שונות אחת מהשניה בלי קשר לטיב הרמקול , יש לזה גם בסיס מדעי , כי דווקא בתחום המיד מורל נופלים.

 

המטנרה של מורל זה לעוות את המיד בכוונה מה שיתן לרמקולים שלהם את החמימות האופיינית למורל , אין פה קסמים והוקוס פוקוס - אם אתה שומע רמקול ואתה יכול להגיד שזה מורל בגלל "החמימות" הזאת הרמקול נכשל במטרה שלו כי הוא צריך להיות שקוף , אם אתה אוהב את הסגנון הזה שיהיה לך בכיף - מותר לך , אבל להגיד על משהו שהוא טוב אם הוא בכוונה מעוות בשביל להישמע שונה מהמקור זה לא הגיוני , יש מספיק רמקולים שלא עושים את זה.

 

אפשר לראות את זה בברור במדידות שמבצעים אנשים שונים שרוצים להבין מה זה אותה "חמימות ורכות" ולראות את זה על גרף , מתקבל דבר מכוער למדיי .

 

"driver is plagued by highish tall order distortion through the midrange. It has a huge voice coil (3") but a tiny spider supporting it. I don't recommend this driver as it's non-linear distortion of all types is pretty obvious with most music."

 

- זה מה שנאמר על מורל MW166 באתר ZAPH , אותו העיצוב נשמר כמעט בכל ליין המידבאסים של מורל , מגנט ענק , ספיידר קל וחלש וממברנה קשיחה וחזקה ועוד דברים שאני לא מבין בהם תורמים לסגנון הזה - שהוא לא אחר מאשר עיוות. המשפט האחרון שלו שאומר שניתן בברור לשמוע את העיוות הזה בכל סגנון המוזיקה - זאת החמימות המדוברת בפי כל אותם אנשים שחושבים שרמקול הוא מוצר קסמים שמשחזר סאונד על בסיס רנדומאלי .

 

ההיגיון מאחורי זה אומר שמורל צריכה להישמע שונה בתעשייה מלאה ברמקולים איכותיים וכך היא עושה את זה , וזה יחסית עלוב.

 

לכן למרות שזה יכול להישמע טוב , זה לא משחזר את המקור והוא נכשל כבר פה מהבסיס שלו בתור רמקול , אצל אנשים שרוצים לשמוע מוזיקה ולא רמקולים , עם קצת יותר ידע ורצון לדעת יותר בתחום בשביל להגיע לסאונד מצויין - אותם אנשים בחיים לא יקנו מורל ( אפשר לראות את זה בכל פורום ענק DIY בעולם ,פשוט לא קיימים עיצובים עם מורל ), אותם אנשים שלא משתמשים נטו באוזניים שלהם ומבינים שרמקולים זה מדע .

 

מורל מייצרים המון רמקולים גם בתחום הבייתי , להגיד שהמוצרים לרכב שלהם שונים לגמרי זה מגוחך כי כל האלמנטים שלהם מבוססים על אותה מנטרת עיצוב ( כי כמובן , עובדה שכשאתם שומעים רמקול ואומרים שזה מורל - הרמקול לא עושה את העבודה שלו ) , בגלל זה כמעט אף אחד בעולם לא משתמש באלמנטים של מורל בתחום הבייתי , נדיר מאוד למצוא.

 

אחרי ששמעתי לדגומא את הסיז ER18RNX ( ש ZAPH גם בדק ) אפשר לראות בברור את ההבדל , זה אומר שסיז מתמחים במיד ? לא. זה אומר שהם לא מעוותים אותו ומשחזרים את המקור כמו שצריך .

 

אתה יכול להגיד , כמו שכולם אוהבים כל כך להגיד פה : מי זה בכלל אותו הבחור שמדד את הרמקול ? למה שאני אקשיב לו אם יש לי אוזניים ולי זה נשמע טוב ? ובכן לי זה לא נשמע טוב ואני שמח שלאחר בירורים בנושא הבנתי למה.

העובדה נשארת שכשאתה שומע מוזיקה אתה רוצה לשמוע אותה ולא את הרמקולים , כשאתה יכול בברור להגיד שאתה שומע מורל הרמקול נכשל בעבודה שלו .

 

אם מורל היו מצטיינים בתחום , המושג "חמימות ורכות אופיינית של מורל" לא היה קיים .

 

תשמע, זה די ברור שלא משנה מה אני ארשום יהיה לך משהו הפוך להגיד.

אבל כל זה מגיע בכלל ממקום של חוסר נסיון,חוסר מקצעיות, והליכה עיוורת סביב משהו מסויים.

 

עשית את ZAPH אדון העולמות של הסאונד.

 

ואגב, דווקא המשפטים האחרונים שלך, היה הכי נכון בכל מה שכתבת עד היום, אנשים שומעים עם האוזניים ולא עם גרפים או מכשירי מדידה

ובסוף מה שטוב לאוזן, הוא זה שהכי נכון.

 

בדיוק בשביל זה יש מקצוע כזה שנקרא מכוון פסנתרים.

ועדיין, כלי נגינה מקצועיים, מיוצרים ביד, ומכוונים ע"י אדם, והאוזן שלו ולא עפ"י מכונה או מכשיר.

 

נאמנות למקור זה משהו סובייקטיבי.

ואין לי כח להכנס איתך לויכוח הזה, כי אתה חושב שזה שלמדת יום וחצי טכנאות סאונד או השד יודע מה, אתה יכול לבוא לפה ולהרביץ בכולנו תורה.

שחרר אותנו מזה.

 

העיצוב והתכנון של מורל קיים 30 שנה, ונמצא גם בתכנון של רמקולים מחברות אחרות.

לדוגמא, ALESSIS, DYNAUDIO, ואלו 2 חברות שמובילות בתחום האולפנים וההקלטות, והמוניטורים שלהם ידועים בכל העולם ככאלו שמאוד נאמנים למקור.

התכנון של מורל לגבי מנועי הרמקולים שלהם, הוא הכי מתקדם טכנולוגית מכל שלל החברות(להוציא דגמים פרטניים של מס' חברות).

בפועל, רוב הרמקולים בעולם מונעים על ידי רמקולים תוצרת ויפה,פירלס ומעט גם של סקאן ספיק.

בעוד שהתכנון של המנועים של הרמקולים הללו, הוא המיושן ביותר.

זה לא הופך אותם ללא נשמעים טוב.

 

אתה טוען שהתכנון של המנועים של מורל הוא לא טוב, או מעוות בכוונה, אז כנראה שגם DYNAUDIO וגם ALESSIS, לא יודעים מה הם עושים.

לכן כנראה הם המובילים בתחום האולפנים.

 

בשורה התחתונה, הרושם היחידי שאתה משאיר כאן , זה שאתה פשוט לא מספיק מבין על מה אתה מדבר, או שפשוט חסר לך מידע לתמונה השלמה.

 

חלאס, זה כבר מתחיל להיות פטטי.

 

 

.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...