Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הייתי היום בקומפיוטסט ועשיתי בדיקה לרכב שאני מעוניין לקנות

למרות שהמון דברים יצאו בצבע ירוק ורק 2 בצבע צהוב, היו שם המון דברים שצריכים לסדר

כמו החלפת רצועת תזמון, סידור בלמים לקויים, לכוון זוויות מתלה כי יש רעידות יתר, בדיקת למה נוזל קירור מנוע מתרוקן אולי יש דליפה, ולבדוק תיבת הילוכים כי יש נקישות יתר, בלאי דיסקיות בגיר ולבדוק את השמן גיר במוסך. סריקת גיר עולה 300שח

יש לי את תוצאת הבדיקה סרוקה ומי שמוכן לעזור לי להחליט, אני אשלח לו את הסריקה כדי שיתן חוו"ד

האוטו בסך הכל מודל 04 עם קילומטרז נמוך מאוד אבל מפחיד שאחרי כמה שנים פג'ו מתחיל להתפרק מבחינת בלאי ולא מחזיק מעמד ומצריך הרבה תיקונים השאלה שלי האם בכלל כדאי להיכנס לזה או שכדאי לחפש רק יפניות ? אם כן, כמה אפשר להוריד על כל התיקונים/יישור קו הזה, כי מחיר מחירון או קצת מתחת למחיר מחירון אני לא אסכים, אבל בגלל שהצד השני לא ממש מבין, זה לא נראה שהוא יהיה מוכן לרדת יותר מדי.

אשמח מאוד לדעתכם.

תודה

פורסם

1. פשוט תעלה לפה את הטופס.

2. לפי הטופס ששלחת לי:

המצב של המנוע אינו מזהיר בלשון המעטה- מבחינתי כבר אין סיבה לגעת במנוע כי יש בוצה.

יש לבצע בדיקות לחץ למערכת הקירור ולראות מאיפה הנזילות, המכונים כמעט תמיד כותבים נזילות וסימני קורוזיה אבל במקרה שלך שגם חסר נוזל קירור הייתי בודק זאת יותר לעומק.

כיון פרונט, אני הייתי מבצע לאחר החלפת הברקסים.

לגבי הגיר- לא יודע.

קובי

פורסם

שלום לך

לפי דעתי הכל כסלח המכוני בדיקה רושמים את זה בכל בדיקה

מה שמפחיד זה שחסר מים במנוע תבדוק כמו שאמרו לך בדיקת לחץ במערכת המים

פורסם

על פניו נשמע שהכל בגדר הכסת"ח הקבוע מלבד נזילת המים. כמעט כל רכב שהיה מגיע למכון בדיקה היה מוגדר כ"מפורק", לא רק פיג'ו.

בקיצור, תעלה לכאן את דו"ח הבדיקה המלא ואולי נוכל לעזור לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...