Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיז'ו טובה בהרבה. היא מרווחת יותר, נעימה יותר ובגרסה זו יותר ביצועיסטית אפילו.

הפיז'ו מכונית מ-א-ו-ד נוחה, די דומה לסיטרואן סי 5.

הקסארה מיושנת יותר, פחות נוחה(לא אופייני לסיטרואן אני יודע) וללא ספק לא הבחירה הנכונה.

לך על פיז'ו ותהנה ממנה מאוד.

פורסם

הקסארה מיושנת יותר, פחות נוחה(לא אופייני לסיטרואן אני יודע) וללא ספק לא הבחירה הנכונה.

הקסארה יותר "ביצועיסטית", ויותר נוחה וה-307 בחיים לא מתקרבת לנוחות של ה-C5!!

:wink:

פורסם
כמה צריך להוריד במחיר מהמחיר הנקוב במחירון, אוטו שמור שנת 2003 עלה על הכביש ב10/2003 ... כמה אני יכול ללחוץ אותו?

בברכה נדב

אתה מחפש אוטו שמור עם ק"מ נמוך. אז על סמך מה יש לך חשיבה מובנת של להוריד במחיר מתחת למחירון?

אם תמצא אוטו שמור כמו שרצית למה שלא תשלם מחירון?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

1. האוטו עלה ברבעון שלישי של 2002 והוא שנתון 2003 זה למה.

2. עדיין יש עליו כמה דפיקות למניהן.

3. הבן אדם לחוץ וצריך כסף.

4. מצב השוק לא משהו

5. מי מוציא היום 118 אלף ש"ח על רכב משומש בימינו (לא הרבה)

6. גם כשאתה קונה רכב חדש מהחברה אתה מקבל לפחות 3000 ש"ח הנחה אם לא יותר (תלויי ביכולת המיקוח שלך)

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
mazda626 כתב:

הקסארה יותר נוחה מה-307? באמת? עכשיו אתה מחדש לי, אתה יודע?

כל כתבי הרכב התלוננו שהנוחות של הקסארה פחות טובה מכל סיטרואן שבהיצע.

חוץ מהעניין שה307 הוכתרה למכונית המפנקת והנוחה בקבוצה, הנוחות של ה-307 מתקרבת מאוד לזאת של הסי 5. אמנם היא לא מנתקת כל כך מהסביבה, אך היא בהחלט מעלימה את רב\כל הכבישים ה"משובחים" של מע"צ.

פורסם
1. האוטו עלה ברבעון שלישי של 2002 והוא שנתון 2003 זה למה.

2. עדיין יש עליו כמה דפיקות למניהן.

3. הבן אדם לחוץ וצריך כסף.

4. מצב השוק לא משהו

5. מי מוציא היום 118 אלף ש"ח על רכב משומש בימינו (לא הרבה)

6. גם כשאתה קונה רכב חדש מהחברה אתה מקבל לפחות 3000 ש"ח הנחה אם לא יותר (תלויי ביכולת המיקוח שלך)

בברכה נדב

1. כמו רוב הרכבים!

2. יש מצב להוריד על זה מחיר (אולי)

3. גם סיבה טובה להוריד

4. גם סיבה טובה

5. איזה מין משפט דפוק?! (מצטער על הניסוח, אבל זה פשוט מעצבן...)

6. ממתי זה ככה באמת? משהו חדש?

7. תהיה קצת מציאותי בנאדם.. 5 ו-6 ממש לא בעניינים...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
mazda626 כתב:

הקסארה יותר נוחה מה-307? באמת? עכשיו אתה מחדש לי, אתה יודע?

כל כתבי הרכב התלוננו שהנוחות של הקסארה פחות טובה מכל סיטרואן שבהיצע.

חוץ מהעניין שה307 הוכתרה למכונית המפנקת והנוחה בקבוצה, הנוחות של ה-307 מתקרבת מאוד לזאת של הסי 5. אמנם היא לא מנתקת כל כך מהסביבה, אך היא בהחלט מעלימה את רב\כל הכבישים ה"משובחים" של מע"צ.

מצטער לאכזב אותך, אתה טועה. נוחות הנסיעה של הקסארה אמנם לא עומדת ברמה של ה-C5 (מערכת מתלים סטנדרטית בקסארה) אבל היא כיאה לרכב צרפתי. ה-307 לעומתה אולי מפנקת באיבזור, אבל נוחות הנסיעה במיוחד בדגם ה-2.0 בעל הצמיגים בחתך נמוך, איננה משובחת כלל וכלל. מחוץ לעיר היא אמנם טובה למדי, אבל בתוך העיר היא בינונית ותו לא (ויש כאלו שיגידו אפילו "לא נוחה", אם כי אני לא חשבתי כך כשנסעתי ונהגתי עליה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא אהבתי את ההתנסחויות שלך. אם היית בא לקנות ממני ומשמיע לי את משנתך בטלפון, זו היתה שיחה קצרה מאד...

בכל אופן, בלובינסקי-טרייד יש מכוניות הנמכרות במחירים נמוכים משמעותית מהמחירים עליהם הם מצהירים באתר המוזר שלהם. שווה להתקשר לשאול.

פורסם

רוני צודק לחלוטין. מתלי הקסארה מוצלחים יותר מאלו של ה307. גם ההתנהגות טובה בהרבה, רק ההגה הארוווווך הורס. הביצועים גם עדיפים, מאחר והיא קלה יותר.

עם זאת, עדיין הייתי מעדיף את ה307 בלי ספק: יותר אבזור, יותר מרחב (נקודה מאוד חלשה בקסארה), מעוצבת יותר (בפנים ובחוץ), בטוחה יותר ובסך הכל נעימה יותר, למרות הנחיתות הדינמית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נהגתי הרבה מאוד על 307 2.0, וגם יצא לי להיות במושב הנוסע בקסארה:

אין מה להשוות - קסארה הרבה יותר נוחה, ויחסית לצרפתיות ה-307 מאוד נוקשית!

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אין לי ניסיון עם ה307 ולכן אני אתייחס רק לקסארה עליה יש לי הרבה ניסיון.

מדובר על שנת 2001, שני ליטר אוטומטית. (בליסינג, אז היא עוד היתה קבוצה 2, ה-בחירה בקבוצה 2 בזמנו, מאז המחיר שלה קפץ בהרבה).

ראשית (הכל יחסי) הרכב חזק! מעמידה לא ממש, אבל תאוצות ביניים חזקות מאוד, מי שידע לעבוד עם הגיר הזה נכון (וזה לא קשה) יהנה מגיר אוטומטי מעולה! במצב ספורט הגיר לא יעלה הילוך גם אם תעזוב גז ב5000 סל"ד (בניגוד לגיר אוטומטי יפני לדוגמא), הגיר פשוט עובד מעולה במצב הספורט! (ובנהיגה :twisted: ) אני תמיד נהגתי ברכב במצב ספורט ולרוב גם נעלתי אותו על הילוך שלישי (חוץ מבשיוט בכביש מהיר), יש דלקן אז למה לא :wink: . ואם כבר נהיגה :twisted: אזהרה קלה, הקסארה זורקת זנב בהתלהבות גבוהה מדי לדעתי, ולא כל כך קל לתפוס אותו עם ההגה הא-ר-ו-ך (כפי שאמר ROEE) ולמי שלא יודע מה הוא עושה \ לא מרוכז \ לא יודע מה זה עלול לגרום למצבים מאוד לא נעימים, התחת פשוט עף חזק מאוד אם לא מתנהגים יפה עם הרכב (אם עם עושים פרובקציה בשביל להוציא אותו בכוונה). הבלמים מעולים! חזקים מאוד, בעלי תחושה מעולה.

הרכב מאובזר למדי, ג'אנטים, מחשב דרך, כל החישמול, 2 המושבים הקדמיים מ-א-ו-ד נוחים וגדולים, באחוריים למען האמת לא ישבתי מעולם.

נוחות, הרכב נוח, לא מאוד (גרסת ה 1.6 נוחה יותר לפי מה שהבנתי) אבל בהחלט נוח.

המינוס העיקרי שלו הוא הפנים שנראה יחסית מיושן, חוסר אפשרות טוטאלי לראות אחורה, ומרחב אחורי לא מבריק (לפי אלו שכן ישבו מאחורה :wink: ). וההגה הארוך מאוד שיפריע רק למי שנוהג :twisted: . בנוסף ההגה לא מתכוונן למרחק, זה די מפריע, אם כי זה לא בהכרח יפריע לכל אחד.

מבחינת אמינות הרכב הספציפי שלנו עשה די הרבה צרות, חלקן בגלל שירות "איכותי" של הליסינג חלקן בגלל שהוא נאכס, אבל מצד שני בחברה יש עוד רכב אחד כזה שמראה אמינות גבוהה מאוד. ואם כל הצרות שהוא עשה (והוא עשה) היינו לוקחים אותו שוב בליסינג בשמחה. צריכת הדלק שפויה למדי גם בנהיגה חזקה יחסית.

היתרון הענק של ה307 על הקסארה הוא בהיותה חדשה הרבה יותר, הקסארה פשוט זקנה (ותוחלף בקרוב) , ה307 ניראית הרבה יותר טוב מבחוץ ומבפנים, לגבי נהיגה וכו' אינני יודע, לא נהגתי....

ותמונה של גרסת ה2 ליטר:

citroen.jpg

פורסם
אזהרה קלה, הקסארה זורקת זנב בהתלהבות גבוהה מדי לדעתי, ולא כל כך קל לתפוס אותו עם ההגה הא-ר-ו-ך .

כמה ארוך?

מה הנתונים מנעילה לנעילה לדוגמא?

זה מוזר מפני שאמא ZX קיבלה הגה קצר . 2.7 סיבובים בוולקן (ב16 וי אף פחות).

אני מקווה שלפחות קוטר הסיבוב השתפר .(11~ בZX)

• תוכן חדש...