Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר משהו (אישית) שרכש רכב חדש לפני כ 5 חודשים. עלות הרכב על הכביש הייתה 167 אלף ש"ח והוא קנה אותו ב157 אלף ש"ח, בלי עניינים בלי כלום רק עם מיקוח. וזה היה על רכב מדגם חדש משנה עדכנית, אז אולי זה מקרה מעט קיצוני אבל לקבל כמה אלפים על רכב בעל שנתון מתחלף זה כלל לא יוצא דופן :!::!:

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

בדקתי עכשיו, זה 3.3 בערך מנעילה לנעילה. אולי מעט פחות. 3.2

ולגבי ההנחות, זה מאוד תלוי ברכב, וככל שהוא יקר יותר הסיכוי לנהל משא ומתן על המחיר גבוהה יותר. לקבל הנחה לפני התחלפות שנת דגם זה הגיוני אבל גם פה לא כולם מורידים, לדוגמא טויטה עם הTS לא הורידו שקל על התחלפות שנת דגם, כנראה בגלל שלא נשארו להם הרבה רכבים.

כמו כן זה יהיה מאוד לא מדוייק להגיד שתמיד אפשר להוריד במחיר. כאשר ניסו לארגן קבוצה (בתפוז אם אני לא טועה) לרכישת TS הם היו 5 אנשים ולא הורידו להם שקל במחיר.

אגב, אם 307 עולה 118K משנת 2002, למה לא להוסיף 12K ולקנות פוקוס 2 ליטר 2004 חדשה ?

גיא

פורסם

אנו מחפשים רכב בין 90K ל105K...

לא מעוניינים לקנות רכב חדש אלא אם כן נשיג הנחה משמעותית...

באופן כללי אנו לא אוהבים את הפוקוס...

בברכה נדב.

נ.ב. אני גם מכיר מקרה שאדם מסויים השיג הנחה של 12K רכב שמחירו היה בזמנו 115K וקנה אותו ב113K זה היה לפני שנתיים או שלש בתחילת עונת הקיץ...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...