Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסיעה ללא ביטוח זו הזמנה לדין.

שמעתי שאם יש לרכב ביטוח לנהגים אחרים ויעני לנהג צעיר שזה אני אין אז זה רק קנס ואזהרה

פורסם

נראה לי שטובת הציבור שתנהג דווקא בלי ביטוח מהסיבות:-

א.- תיזהר ממקרים שייערבו משטרה.

ב. על אף א קריירת הנהיגה שלך תהיה קצרה.

פורסם
שמעתי שאם יש לרכב ביטוח לנהגים אחרים ויעני לנהג צעיר שזה אני אין אז זה רק קנס ואזהרה

למיטב ידיעתי, ביטוח חובה עושים לרכב ולא לנהג. אם עשו ביטוח חובה לרכב עבור נהג כלשהו - המשטרה לא תעשה לך בעיות, אפילו שפוליסת הביטוח לא מכסה אותך.

אך אם תעשה תאונה אם נפגעים ואין לך ביטוח חובה -צפה להוצאות שיגרמו לך לבכות.

פורסם

לבכות?

זה קצת אנדר-סטייטמנט.

ההוצאות צפויות להיות ברמה כזו שאחרי שימומשו כל הנכסים שלך עדיין תהיה חייב הרבה שנים של משכורת הייטק עד לכיסוי החובות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לשאלה שלך יש תשובה אחת: לא נוהגים ללא ביטוח תקף ומתאים לנהג ולרכב. כל "פתרון" אחר מעיד רק על דבר אחד, טפשות של הנהג.

השקעת אלפי שקלים ברכישת הרשיון - עכשיו השקע את הסכום הדרוש לביטוח נאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...