Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית 206+ חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי נטע לי,

בתקציב הזה את יכולה למצוא מגוון של מכוניות: דייהטסו סיריון, יונדאי גטס (לא הכי חסכונית אבל מאד זולה לרכישה ואחזקה) ואפילו יונדאי אקסנט (שתאפשר לך רווחה יחסית ונוחות בנסיעות הבינעירוניות שיהיו).

מקווה שעזרתי,

גיל מאוויס 8)

חוץ מהדייהטסו סיריון, המכוניות האחרות שהמלצת עליהן הן סתם מכוניות מהמלאי שלך. לא קטנות ולא חסכוניות.

מה שמצחיק הוא - שכתבת על "רווחה" ו"נוחות יחסית" של האקסנט - זה אחד הרכבים שידוע בצפיפות בתא הנוסעים שלו ובחוסר הנוחות שלו. בחייאת...הבחורה ביקשה רכב חסכוני וקטן.

לפותחת השרשור, עוד שלוש אופציות שנראה לי שיהיו זולות למדי:

פיאט גרנדה פונטו

אופל קורסה

רנו קליאו

ב-60 אלף ש"ח אפשר לקנות אפילו את מודל 2009 מכל הרשימה הנ"ל.

פורסם
נו אז?

מה רע במנוע שהוכיח את עצמו?

אתה גורם לזה להשמע כאילו הוא קונה רכב עם מנוע משומש בן 10 שנים שעבר 300K ק"מ.

ממש לא. זה פשוט רכב בתכנון מיושן. ההתקדמות המטאורית בתכנון באה לידי ביטוי בכל דגם חדש שמוצג.

רכבים כמו ה-206+ מיועדים למדינות עולם שלישי. ישראל אמנם מנהלת כמדינה כזאת אבל היצע הרכבים בישראל מודרני וחדיש וחבל לרכוש רכב כזה לדעתי.

פורסם

השאלה מה ההשוואה שאתה עושה.

אם אתה משווה לרכבים כמו איביזה, פאביה או פולו החדשות אז ברור שה206+ לא יכולה להתחרות בהן.

אבל אם ההשוואה היא מול קטגוריית המיני לדעתי האישית שווה להוסיף את הסכום.

הכי טוב שפותח הנושא ילך להתרשם בעצמו.

אני הייתי על סף קניית ספארק ובסוף קניתי פאביה משומשת במצב מעולה וקיבלתי תמורה הרבה יותר גבוהה.

פורסם
ממש לא. זה פשוט רכב בתכנון מיושן. ההתקדמות המטאורית בתכנון באה לידי ביטוי בכל דגם חדש שמוצג.

רכבים כמו ה-206+ מיועדים למדינות עולם שלישי. ישראל אמנם מנהלת כמדינה כזאת אבל היצע הרכבים בישראל מודרני וחדיש וחבל לרכוש רכב כזה לדעתי.

אין ספק שצרפת, שבה הרכב נמכר בהצלחה, היא מדינת עולם שלישי.

• תוכן חדש...