Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וילון אחורי בעיצוב אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות וילון אחורי נגלל לרכב לאחר שהוילון הקודם הלך לעולמו.

לצערי אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי יותר מדי מידע מלבד בחור אחד שעושה זאת Home-Made ומוגבל מאוד באפשרויות העיצוב.

גם חנות עם מגוון רחב של וילונות שונים יכול לעשות את העבודה (משהו קצת יותר מוילון עם לוגו הרכב)

עקרונית היצור של דבר כזה הוא לא מסובך מדי, הבעיה היא שכל אותם אלו שמוכרים עושים זאת רק בהזמנה של כמות גדולה.

אין לי בעיה לרכוש באינטרנט מחנויות בחו"ל/eBay/DX/Amazon אם קיים.

תודה מראש

פורסם

דפוס משי לא מתאים לעבודה מהסוג הזה.. מדובר על הדפס מורכב עם צבעים שונים..

כמו שאמרתי, ישנם חנויות המוכרות מוצרים כאלו בסיטונאות (בדר"כ כמוצרי שיווק וכיוצ"ב), אני מניח שהבעיה היא יצירת הגלופה עצמה. ההדפסה סביר להניח מבוצעת בלייזר.

פורסם

ממליץ בחום על וילון בצבע שקוף

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ממליץ בחום על וילון בצבע שקוף

באמת שהשתדלתי, אבל לא הצלחתי להבין מה ההגדרה לוילון שקוף. מטרת הוילון היא לעשות צל על פנים הרכב, איך בדיוק וילון שקוף יעשה את העבודה.

בכל מקרה יהיה מדובר בוילון רשת שניתן לראות דרכו ובעדיפות לצבע כמה שיותר בהיר/לבן.

פורסם

נראה לי ששביט התלוצץ וכוונתו היא שעדיף בלי ווילון.

אצלי ברכב למרות שקבלתי ווילון ב"מתנה" מהחברה הוא מופשל אצלי תמיד. לא רק בשביל שאני אראה יותר טוב החוצה, אלה בשביל הנהגים מאחור שיוכלו לראות דרך רכבי את אשר נעשה לפני ולתת להם כך אפשרות לחזות דברים עוד לפני שאני מגיב.

• אחראי פורום
פורסם
דפוס משי לא מתאים לעבודה מהסוג הזה.. מדובר על הדפס מורכב עם צבעים שונים..

כמו שאמרתי, ישנם חנויות המוכרות מוצרים כאלו בסיטונאות (בדר"כ כמוצרי שיווק וכיוצ"ב), אני מניח שהבעיה היא יצירת הגלופה עצמה. ההדפסה סביר להניח מבוצעת בלייזר.

אין שום בעיה לשלב צבעים בדפוס משי, אבל גם אין שום הצדקה כלכלית ליחידה אחת.

יש לך תמונה של מה שאתה רוצה להדפיס?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בעבר יצרתי סקיציה, מחקתי אותה מכיוון שלא הצלחתי למצוא מי שיוכל לבצע את העבודה.

אין לי שום בעיה ליצור אותה מחדש

פורסם

המלצה עבורך - בכל בית דפוס ישמחו לייצר עבורך מדבקה שתכסה את כל החלון האחורי. שם באמת אפשר לעצב מה שרוצים, אני אישית אפילו ראיתי מדבקה עם הפרצוף של זוהר ארגוב.

פורסם
המלצה עבורך - בכל בית דפוס ישמחו לייצר עבורך מדבקה שתכסה את כל החלון האחורי. שם באמת אפשר לעצב מה שרוצים, אני אישית אפילו ראיתי מדבקה עם הפרצוף של זוהר ארגוב.

לא מתאים לי, מעבר לזה שאני חושב שזה מכוער מאוד, זה לא פרקטי בעליל.

אני חושב שגם לא חוקי בעקבות פסי החימום שעל השמשה האחורית.

• תוכן חדש...