Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חבר שלי נסע ברכב של חבר באוטו בלי ביטוח בכלל, הוא עצר ברמזור ולפתע רכב נכנס בו, החליפו פרטים והחבר לא נתן לו

ביטוח שאחר שלא היה לו,

שני הרכבים ניזוקו קל, האם יש לחבר מה לדאוג למרות שהוא לא אשם?

האם יש ממה לחשוש שחברת הביטוח תתבע את החבר שלי מפני שנסע בלי ביטוח?

האם חבר שלי יכול להוציא כסף מהחברת ביטוח של מי שנכנס בו למרות שאין לו ביטוח?

פורסם
היום חבר שלי נסע ברכב של חבר באוטו בלי ביטוח בכלל, הוא עצר ברמזור ולפתע רכב נכנס בו, החליפו פרטים והחבר לא נתן לו

ביטוח שאחר שלא היה לו,

שני הרכבים ניזוקו קל, האם יש לחבר מה לדאוג למרות שהוא לא אשם?

האם יש ממה לחשוש שחברת הביטוח תתבע את החבר שלי מפני שנסע בלי ביטוח?

האם חבר שלי יכול להוציא כסף מהחברת ביטוח של מי שנכנס בו למרות שאין לו ביטוח?

נסיעה בלי ביטוח (חובה) היא עבירה פלילית. חוץ מזה נזק לרכוש הוא חובה נזיקית אזרחית. כאן אם הבחור השני יחליט לערב משטרה כמובן שהחבר שלך יכול להסתבך אבל בלי קשר לזה מי שאשם בתאונה צריך לשלם לצד השני. חברת הביטוח (במידה והבחור השני אשם) צריכה לשלם לחבר שלך את התיקון. בד"כ מתקשרים לסוכן שלהם והוא מפנה למוסך ושולח לשם שמאי או שאתה הולך למוסך שאתה רוצה ומבקש מהם לשלוח שמאי.

איזו חברה תתבע אותו? הראל? איילון? כלל?:roll: טוב התשובה ברורה שהן לא יכולות לחייב אותו לעשות אצלן ביטוח..

פורסם

אין לי מושג אם הם יבקשו, יכול להיות שיש להם איזשהו נוהל הפחדה, מבחינה משפטית האשם חייב לשלם. אחרת ישנו בימ"ש לתביעות קטנות והם משלמים ריבית ולכן הם יעדיפו לא להגיע לשם. זה אמור להיות מאד פשוט, שמאי מעריך את הנזק, המוסך מתקן, חבר שלך משלם והם משלמים לחבר שלך גם בעבור השמאות.

ישנן חברות שחוסכות את השמאי על ידי כך שהן שולחות שמאי שבהסדר עימן, לכן אתם מתקשרים לסוכן של הפוגע והוא מפנה אליך את השמאי.

בהצלחה.

פורסם

בוא נגיד שיהיה משפט והוא יזכה, השופט גם יכול לתת לו עונש על לנסע בלי ביטוח? אם כן מה העונש?

דרך אגב חבר שלי אמר למי שנכנס בו שהאוטו לא שלו והוא לא יודע איפה הביטוח.

פורסם

כדי שחברת הביטוח של הפוגע תשלם הוא צריך לתבוע אותה - היא לא תשלם סתם כך בגלל הפרצוף היפה שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם המבוטח שלה מודיע וממלא טופס של פגיעה ברכב צד ג' לא צריך לתבוע כלום. פשוט לדבר עם הסוכן והוא כבר יסדר הכל.

• תוכן חדש...