Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לדעת איזה מלצות יש לכם למגבר בתקציב של 700 ש"ח

אלו האפשרויות העומדות בפני:

VIBE411 Lanzar

JBL GT5A604

Mac Audio MPX4000

Blaupunkt gta 4

הרכיבים יהיו : קומפוננט מורל פולס

הסאב יהיה GT51204BR JBL

מה דעתכם? יש אפשרויות אחרות ? , יד שניה גם בא בחשבון

תודה.

Suzuki Jimny

פורסם

גינו יש לי סוכריה יותר טובה

מגברים בסדרת ה PRIME 300.4 \ CERVIN VEGA 300.4 חדש כולל אחריות אוטופרט ב 690 ש"ח לחברי הפורום.

יש לנו מבצעים מיוחדים לחברים פה ואתם לפי המודעות לא נכנסים לראות מה יש !!!

פורסם
שלום לכולם,

אשמח לדעת איזה מלצות יש לכם למגבר בתקציב של 700 ש"ח

אלו האפשרויות העומדות בפני: ]

Blaupunkt gta 4

.

המגבר הזה הוא מגבר מצויין ! אפשר להשיג אותו קצת יותר בזול, יש לו כמה גירסאות , מדובר במגבר בסיסי שאמנם מיוצר במזרח אך בתכנון מקורי של בלאופוקנט - אני רכשתי אותו קצת יותר בזול אחרי שישב על מדף בחנות הרבה זמן , והוא מפתיע לטובה מאוד, סאונד חם ומדוייק - באסים איכותיים - יגביר בשימחה גם סטים בדרגה גבוהה יותר מהפולס - שווה כל שקל , לא מתחמם ומגובה בשנתיים אחריות של לדיקו (היבואן הרשמי של בוש בישראל) - לדאוג לקבל תעודת אחריות מקורית ולפקסס אותה אליהם

איכות טובה בהרבה לאין ערוך מכל ה v15 ושאר הסינים עלומי השם שזולים ממנו רק במעט - נבדק מול ה מק-אודיו 4200 והוא נשמע הרבה יותר מאוזן טונאלית ממנו ,המגבר הזה לא הצליח שיווקית בארץ וקרוב לוודאי שמה שמציעים לך יושב על המדף לא מעט זמן , אבל כאמור ההצלחה בארץ מנוגדת לכל היגיון כי במדובר במגבר מצויין, וגם מגברים יקרים ממנו (נניח עד 1100 ש"ח ) לא בהכרח יהיו עדיפים עליו.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
גינו יש לי סוכריה יותר טובה

מגברים בסדרת ה PRIME 300.4 \ CERVIN VEGA 300.4 חדש כולל אחריות אוטופרט ב 690 ש"ח לחברי הפורום.

יש לנו מבצעים מיוחדים לחברים פה ואתם לפי המודעות לא נכנסים לראות מה יש !!!

נו ושהייתי איפה הייתה ההנחה שלי האא:-o

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...