Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש את עזרתכם הדחופה,

מדובר באאודי איי 3 2.0 fsi שנת 2006

גיר dsg 6 הילוכים

כל החודשיים האחרונים יש קפיצות ממש חזקות ומציקות בהילוכים 1-3 ובפניייה שלי למוסך נאמר שהגירים הללו ידועים בתקלות וכל מה שנותר הוא לסחוב כך עד סוף חייהם (100 אלף קילומטר הרכב עבר סה"כ)

מקודם אני נכנס למושב לאחר נסיעה של כחצי שעה, בבאמפר הראשון ראיתי שהנורה של בקרת יציבות נדלקה (למרות שאני על 20 קמ"ש וכמובן הכביש יבש לגמרי) והרכב שהיה על הילוך שלישי פשוט נתקע איתו ואינו מוכן להחליף מעלה או מטה, לא משנה כמה פעמים כיביתי והנעתי את הרכב הוא מסרב להחליף הילוך,

האם זה מסמן את סוף חייו של הגיר? מה יכולה להיות התקלה?

פורסם
אני מבקש את עזרתכם הדחופה,

מדובר באאודי איי 3 2.0 fsi שנת 2006

גיר dsg 6 הילוכים

כל החודשיים האחרונים יש קפיצות ממש חזקות ומציקות בהילוכים 1-3 ובפניייה שלי למוסך נאמר שהגירים הללו ידועים בתקלות וכל מה שנותר הוא לסחוב כך עד סוף חייהם (100 אלף קילומטר הרכב עבר סה"כ)

מקודם אני נכנס למושב לאחר נסיעה של כחצי שעה, בבאמפר הראשון ראיתי שהנורה של בקרת יציבות נדלקה (למרות שאני על 20 קמ"ש וכמובן הכביש יבש לגמרי) והרכב שהיה על הילוך שלישי פשוט נתקע איתו ואינו מוכן להחליף מעלה או מטה, לא משנה כמה פעמים כיביתי והנעתי את הרכב הוא מסרב להחליף הילוך,

האם זה מסמן את סוף חייו של הגיר? מה יכולה להיות התקלה?

תקין לחלוטיין !

איזה כייף לי :)

פורסם
תקין לחלוטיין !

איך אפשר להגיד תקין על באמפר סטנדרטי שכל יום אני נוסע עליו בערך 7-8 פעמים בחמש שנים האחרונות, מתוכן שנה עם הרכב הזה, מעולם לא נדלה נורת בקרת יציבות ובטח שלא ב20 קמ"ש

כך או כך מה שמטריד אותי זו התקלה שהייתה בגיר ולא בקרת היציבות שנדלקה פשוט ציינתי פרט זה כי אני מאמין שהוא קשור בדרך זו או אחרת לתקלה.

• תוכן חדש...