Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.2TSI - מה זמן ההמתנה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו אולי מושג מתי ניתן לקבל 1.2TSI

בכל המקומות אומרים שזה לא בקרוב אבל בכל סוכנות אומרים משהו אחר ולא ברור. יש שאומרים בעוד חודש יש שלושה חודשים ויש בכלל "אין צפי"

פורסם

כשאני הייתי לפני 3 שבועות הבנתי שיש משלוח באפריל ועוד יש בו רכבים שלא נמכרו. מדובר על דגם האמבינייט בלבד, לדגם האלגנס אין הקצאות כרגע מהיצרן.

הדברים הנ"ל נאמרו בסוכנות משארקה בעפולה, אין לי מושג איך הדברים באמת עובדים שם בסקודה.

בהצלחה.

פורסם
לי נאמר 3-4 חודשים.

זה גם מה שאני מכיר.

היבואן לא ציפה לשטף הזמנות הרב ומתקשה אפילו לקבל צפי אספקה מהיצרן...

אבל למי שיש כח וסבלנות ניתן פשוט לנסות ליפול על רכב שהזמנתו בוטלה ברגע האחרון ולהינות מההפקר (בפשרה אולי על הצבע).

פורסם

טוב עדכון קטן למי שזה מעניין אותו

השלמתי עם זה שצריך להמתין שלושה חודשים ורציתי להזמין את הרכב

הלכתי לסוכנות והם לא מוכנים לקחת הזמנה ?!!??!?!?!?!?

אין להם צפי בכלל, הם לא רוצים לקחת הזמנה, תן טלפון כשיהיה משהוא נתקשר

לדעתי זה כבר עבר כל גבול,בסדר הרכב טוב אבל מה להמתין חצי שנה או יותר לאספקה ?

פורסם

גם לי נאמר שבינתיים לא ניתן בכלל להזמין. וחוץ מזה קיבלתי שם יחס מזלזל ביותר מאחד הסוכנים. שמעתי שבכל צ'מפיון היחס מתנשא, אבל דווקא בפולקסווגן עצמה היחס היה יחסית בסדר. אבל בסקודה זה היה זילזול וחוצפה מוחלטים, בעיקר מאחד הסוכנים. איך הם רוצים למשוך לקוחות עם יחס כזה? או שהם שחושבים שכולם רוצים לקנות רק סקודה ולא אכפת להם מלקוחות פוטנציאלים?

פורסם

כן גם אני קיבלתי יחס מתחת לכל ביקורת

הם במפורש אמרו שאין להם שום מתחרים ולכן אין להם שום רצון להתאמץ, לא רצו אפילו להראות לי את הרכב "לך תראה בעצמך", מה ההבדלים בין הגרסאות השונות "תקרא בדף הפרסומת או באינטרנט" וכו

הבעיה שאני באמת לא יודע מה לקחת אם לא אוקטביה ... ומצד שני לשבת כמה חודשים טובים כדי שיעשו לך טובה ויקחו הזמנה שיספקו אותה בעוד כמה חודשים טובים .... בקוצור בעיה וזה עוד לפני שאני חושב איזה יחס אני אקבל אצלהם כשמשהו יתקלקל

פורסם
צ'מפיון היבואן המושמץ ביותר כאן בפורום, לקוחות מזוכיסטים כבר אמרנו?

מזוכיסטים אולי

אבל מה האלטרנטיבה ?

פורסם
מזוכיסטים אולי

אבל מה האלטרנטיבה ?

בראבו

חזקה הרבה יותר אמינה יותר טיפולים פחות יקרים (אגב 3 שנים אחריות) מעוצבת יותר ואישית אני מרגיש בה טוב וסולידי יותר.

החסרון העיקרי שלה היא תיבת ההילוכים הרובוטית הנוראית אבל מה לעשות היבואן של פיאט לא רוצה להרוויח או להתקדם לאנשהו ולהביא את הTCT

פורסם

מהיכן לך הידע לגבי האמינות של ה-TSI? כי החלטתם שלאור העובדה שהמנוע קטנטן ומשודך לו טורבו, אזי מיד הוא בעייתי?

נו, באמת. חדל בולשיט. רק הזמן יגיד את שלו - ובאירופה המנוע המדובר נמכר כשנתיים, ואין תלונות לגביו בפורומים האירופאים השונים.

הבראבו בהחלט אופציה נחמד מאוד. היא פחות איכותית ומוקפדת מהאוקטביה, חזקה יותר, מעט נוחה יותר ונראית מצויין.

מנגד - יש לה תיבה רובוטית מחרידה. "תפילת" הדרך מובטחת :roll:

ואגב, אם זכרוני אינו מטעני - גם לבראבו שנתיים אחרונות. לפחות כך היה כשהתעניינו בה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כן גם אני קיבלתי יחס מתחת לכל ביקורת

הם במפורש אמרו שאין להם שום מתחרים ולכן אין להם שום רצון להתאמץ, לא רצו אפילו להראות לי את הרכב "לך תראה בעצמך", מה ההבדלים בין הגרסאות השונות "תקרא בדף הפרסומת או באינטרנט"

בלי כוונה לזלזל, אבל כל דבר שרשום באינטרנט, צריך לקחת בפורפורציות הנכונות.

במידה ומה שאתה רושם פה מדוייק עד למילה האחרונה, הרי שרצוי אם לא חובה, שתתלונן על אותו נציג שירות בשירות לקוחות.

יש כזה דבר יחס רע ויש כזה דבר יחס משפיל - חייבים לדעת לעשות את ההפרדה ביניהם.

פורסם
בלי כוונה לזלזל, אבל כל דבר שרשום באינטרנט, צריך לקחת בפורפורציות הנכונות.

במידה ומה שאתה רושם פה מדוייק עד למילה האחרונה, הרי שרצוי אם לא חובה, שתתלונן על אותו נציג שירות בשירות לקוחות.

יש כזה דבר יחס רע ויש כזה דבר יחס משפיל - חייבים לדעת לעשות את ההפרדה ביניהם.

טוב כל מה שרשמתי אכן מדויק עד המילה האחרונה

היחס לא היה משפיל, השיחה התנהלה די בסבבה וצחוקים אבל זה בהחלט מה שנאמר שם

פורסם
בראבו

חזקה הרבה יותר אמינה יותר טיפולים פחות יקרים (אגב 3 שנים אחריות) מעוצבת יותר ואישית אני מרגיש בה טוב וסולידי יותר.

החסרון העיקרי שלה היא תיבת ההילוכים הרובוטית הנוראית אבל מה לעשות היבואן של פיאט לא רוצה להרוויח או להתקדם לאנשהו ולהביא את הTCT

לצערי היא קטנה מידי בשבילי, אני צריך רכב כמה שיותר גדול

חוץ מזה שאני נוסע די הרבה ואין לי כח לתיבת ההילוכים שלהם

• תוכן חדש...