Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

באותו היום שנפלו כאסח על הרכב שלי שברו גם את השמשה הקדמית ויש לי כמה שאלות.

1.במפגש פורום היום אחד מהחבר'ה אמר שלא ניתן לעבור כך טסט ? נכון\לא נכון ??

2.מקום מומלץ להחליף את השמשה אני אשמח לקבל ! (איזור ראשון לציון אני מוכן להרחיק מעט)

3.האם שווה להתעקש ולהוסיף לשמשה מקורית ? (יכול להיות שבתחליפית יש עיוותים אופטיים או משהו בסגנון ..)

תודה ושבוע טוב !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

יש ביטוח שמשות ...

השאלה האם שווה להשלים את התוספת למקורית ?

פורסם

אני מציע לך להוסף בבקשה את סוג הרכב (לטובת כל אלה שלא ראו הודעות קודמות שלך, וגם ע"מ שיוכלו להפנותך למקום מתאים עם ח"ח לרכבך).

בהמשך לכל הנאמר כאן - אכן במצב הזה הרכב לא אמור לעבור טסט.

alfa 156 2.5.

פורסם

הוספתי את הרכב .

מה בנוגע לאיכויות השמשות בארץ ?

אני זוכר שפעם היית בעיה עם רנו קליאו שהיה עיוותים אופטיים כששמו תחליפית .

מישהו יכול לשפוך קצת אור ?

פורסם

מנסיוני האישי, שמשות תחליפיות הן ברובן ג'יפה: לא 100% בצבע המקורי, לא 100% בצורה, ואם זו שמשה קדמית, אז כשיש חישני אורות/גשם הם לא תמיד יעבדו, ושמעתי גם על עיוותים אופטיים (אבל זה כבר לא מנסיון אישי).

מקורי או לא? תלוי ברכב ותלוי ברמת ההשקעה שאתה מוכן להשקיע ברכב. כשנסדקה לי שמשה בג'אז בת חצי שנה הלכתי על מקורי, למרות שזה עלה 3000 ש"ח שכולם יצאו מכיסי (בביטוח השמשות האופציה היחידה היתה שמשה תחליפית, ולא היתה אפשרות "להשלים פער"), ואני לא מתחרט על זה לרגע. מצד שני, אם מדובר ברכב ישן, זול, וכזה שאתה תיפרד ממנו בשלב כלשהו בעתיד הלא מאוד רחוק, יתכן שהייתי הולך על תחליפי, בגלל העלות.

• תוכן חדש...