Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

מחר אני מכניס את הרכב למוסך לאחר שנדלקה לי נורית הגיר האוטומט.

מדובר בקליאו 1.4 16V 2002 אוטומט.

אני לא יודע אם זה קשור לנורית, האוטו נוסע בכללי בסדר גמור, אבל צריכת הדלק שלי ממש איומה.

ב2 החישובים האחרונים קיבלתי 1:8.3 ו- 1:7.5 .

הנסיעה היא רק עירונית וכל נסיעה היא בסביבות 10 ק"מ מהבית לאוניברסיטה ואז בחזור שוב 10 ק"מ.

האם הצריכה נורמלית לתנאים אלו (מנוע מספיק להתחמם בעקרון אחרי רבע מהדרך) או שמשהו לא בסדר?

האם יש קשר לתקלה בגיר?

מה אני אמור להגיד מחר בבוקר במוסך שיבדקו?

(המוסך הוא קרסו המורשה של רנו...אני לא יכול להישאר שם ליד המוסכניק אז אני צריך להגיד להם הכל מראש,

אם משהו יכול להמליץ לי על מוסך לא מורשה של רנו בחיפה אני אשמח!)

תודה מראש!

פורסם

בעייתי למדוד צריכת דלק בנסיעה עירונית והמספרים שאתה מדבר עליהם לא כאלו מפתיעים. למרות זאת אני חושב שלקליאו 1.4 זה קצת נמוך, אבל זה מאד תלוי כמה מהנסיעה שלך נעשית בשעות עמוסות ופקקים.

אם יש בעיה בגיר שגורמת לאי החלפה סדירה של הילוכים זה ירע את צריכת הדלק. תבקש בפירוש שיוודאו שלא רשומות גפ תקלות מנוע. טפל בבעיה והמשך לעקוב.

פורסם

טוב הייתי במוסך היום...התקשרו ואמרו לי שצריך להליף חיישן גיר EVM, בעקרון הוא אמר שהצעד הבא זה שיפוץ גיר.

לפי טענת המוסכניק רוב הסיכויים שזאת הבעיה בגללה נדלקה הנורית ובעיית צריכת הדלק הגבוה.

אני מאוד מקווה שהוא צודק, אחרת להיכנס לשיפוץ גיר זה גם יקר וגם מביא עוד בעיות לפי שיטוטים פה בפורום.

לצורך הארכיון - הטיפול נעשה במוסך קרסו, את המחיר הסופי לא קיבלתי אבל הוא בסביבות ה2000 ש"ח לחיישן+עבודה.

אעדכן בהמשך, אשמח לשמוע על נסיון של אנשים בנושא,

והמלצה על מוסך לא מורשה של רנו באיזור חיפה.

תודה ויום טוב.

• תוכן חדש...