Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה...

יש ברשותי הונדה אקורד 98 מנוע 2000 דגם אנגלי.. רכב שאני מאוד שומר עליו ומאוד אוהב..

כשקניתי אותו עשיתי לו סוג של נסיעת מבחן.. הגעתי למהירות 180 והסלד היה על קצת פחות מ5...

עכשיו לאחר שנה וחצי יצא לי להגיע אל 140... והטור הגיע ל5.... מהירות הרבה יותר נמוכה.. והטור היה יותר גבוה

גם האוטו בזמנו היה יותר מהיר בנסיעה.. וההאצה הייתי מורגשת יותר לחיוב...

לא רק אלא גם בחודשיים האחרונים כשאני מסיים נסיעה.. לא משנה אם קצרה או ארוכה.. ומכניס הילוך לP או N

אחת לשלוש או ארבע פעמים בערך המנוע נוהם לי והטורים עולים ויורדים מ1 ל3 ללא הפסקה עד שאני סוגר את הסוויץ'...

כמובן שמאז שהתחילה הבעיה החדשה של הנהימות.. זה הפריע לי.. פשוט עכשיו שאני רואה שהטורים יותר גבוהים...

אולי יש איזהשהו קשר...

הפרטים הכללים על הרכב..

יד שניה, מנוע עשה 260000 טיפולים בזמן ת-מ-י-ד.. ורכב שמור.. לא קורע אותו.. רק מלטף אותו...

אני אשמח לתשובות או עצות..

תודה..

צ'יקו

פורסם

ההילוך הרביעי כנראה לא משתלב.

חוץ מזה גם אם המנוע גוסס הטורים הסל"ד בכל מהירות נשאר זהה. אם יש חופש מוגזם בגיר יכול להיות שינוי קל.

פורסם
אהלן חברה...

יש ברשותי הונדה אקורד 98 מנוע 2000 דגם אנאלי.. רכב שאני מאוד שומר עליו ומאוד אוהב..ברור...

כשקניתי אותו עשיתי לו סוג של נסיעת מבחן.. הגעתי למהירות 180 והסלד היה על קצת פחות מ5...- בדיקה מצויינת ! חבל שלא צילמת את מד המהירות - אותך למשטרה.

עכשיו לאחר שנה וחצי יצא לי להגיע אל 140... והטור הגיע ל5.... מהירות הרבה יותר נמוכה.. והטור היה יותר גבוה

גם האוטו בזמנו היה יותר מהיר בנסיעה.. וההאצה הייתי מורגשת יותר לחיוב...

לא רק אלא גם בחודשיים האחרונים כשאני מסיים נסיעה.. לא משנה אם קצרה או ארוכה.. ומכניס הילוך לP או N

אחת לשלוש או ארבע פעמים בערך המנוע נוהם לי והטורים עולים ויורדים מ1 ל3 ללא הפסקה עד שאני סוגר את הסוויץ'...- יש לך בחורה בתא המטען ?

כמובן שמאז שהתחילה הבעיה החדשה של הנהימות.. זה הפריע לי.. פשוט עכשיו שאני רואה שהטורים יותר גבוהים...

אולי יש איזהשהו קשר...

הפרטים הכללים על הרכב..

יד שניה, מנוע עשה 260000 טיפולים בזמן ת-מ-י-ד.. ורכב שמור.. לא קורע אותה.. רק מלטף אותה...את מי ? את הבחורה שבתא המטען ?

אני אשמח לתשובות או עצות..דבר איתי בפרטי לגבי הבחורות.

תודה..

צ'יקו

:roll:

תתחדש על הרכב וסע לאט.

איזה כייף לי :)

פורסם

לי אמנם לא היתה בעיה כמו שאתה מתאר ברכב (סיטרואן AX 1.4 ידני) של טורים עולים ויורדים בסרק,

אבל כחלק מתחזוקה שוטפת וכדי לנסות לפתור בעיה אחרת(זיוף קל ורעידות בסרק),

החלפתי פלאגים וחוטי הצתה וניקיתי את המצערת והאוטו סוחב הרבה יותר טוב,

המנוע מגיב יותר טוב ללחיצות על הגז והא גם מרגיש חזק יותר (כנראה פסיכולוגי....).

דרך-אגב לגבי הטורים לא היה שינוי אחרי הפעולות הנ"ל מבחינת סל"ד מסוים במהירות מסויימת.

פורסם
5 הילוכים?

כן...

אתה ממליץ לי לעשות את אותו הדבר?...

אני אתייעץ עם המוסכניק שלי לגבי מה שרשמת...

תודה לך...

עריכה : עוד שאלה בבקשה..

נתקלתי בפורום של הונדה בבחור עם אקורד 96 מנוע 2200 שטוען שהרכב שלו עושה 1 ל11.5 בעיר ול14 מחוץ לעיר...

וזאת בגלל שעשה ניקוי אינג'קטורים , מצערת , כיוון הצתה טיימינג ו4 פחיות 44קיי(אחת לכל טנק) נשמע לי הזוי..

זה משהו שהייתם ממליצים לבדוק?...

פורסם

צריך לבצע בדיקה למערכות המנוע - גש למכון בדיקת הזרקות דלק והצתה , או מוסך מומחה להונדה .

לבדוק מערכת דלק , פלגים חוטי הצתה חיישנים , ואקום וכו' - באמצעות חיבור למחשב ניהול מנוע .

המשחק של עליית וירידת סיבובי המנוע אומר כי יש בעיה .

אפשר גם כי מאחר והמנוע לא מתואם , יהיה צורך אח"כ לנקות מעברי דלק ומנוע בעזרת תוסף דלק להזרקה .

לאחר מכן , לבדוק נוזל ממסרה אוטומטית , לבדוק האם בוצע טיפול בזמן, חוסרים , צבע , אולי צריך החלפה חלקית (רענון) להצמדות יותר טובה .

להשתמש בנוזל ממסרה מתאים בתקן הונדה בלבד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ארבעה טנקי דלק?.. לא

אני אגש אל מוסך הונדה ואתייעץ איתם לגבי כל מה שרשמת...

תודה רבה

עריכה :

טיפולים נעשו בזמן... לגבי הבדיקה של הממסרה... אני די בור בנושא הזה.. "חוסרים , צבע , אולי צריך החלפה חלקית (רענון) להצמדות יותר טובה" אלה דברים שקשורים לממסרה?..

פורסם

לבדוק נוזל ממסרה אוטומטית , לבדוק האם בוצע טיפול בזמן, חוסרים , צבע , אולי צריך החלפה חלקית (רענון) להצמדות יותר טובה .

להשתמש בנוזל ממסרה מתאים בתקן הונדה בלבד .

כן , קשור להעברת הכוח בממסרה האוטומטית .( אבל קודם לבדוק מערכות ניהול מנוע , הצתה , דלק , אויר )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חשוב לציין שצריך לבדוק כל אופצייה אפשרית לפני ניקוי מזרקים

יש לי חבר שאכל קש עם זה ...

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

• תוכן חדש...