Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת סטרטר פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שוב בעיה קטנה אצלי ברכב, כנראה הסטרטר הולך למות. הרכב מתקשה להניע מידי פעם ולפעמים משמיע רעשים מפחידים כשאני מנסה להניע ההכול הנראה מדובר בסטרטר. השאלה שלי היא כמה עולה סטרטר טוב (לא אחד שאצטרך להחליף עוד שנה)? האם אפשר להחליף את זה לבד? הרכב הוא פיג'ו 205 שנת 97 הזרקה, דגם מנוע kdx. תודה ושבת שלום.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אפשר להחליף לבד, זה לא הכי כיף אם אין לך איך להרים את הרכב אבל זה אפשרי.

בדרך כלל לא קונים סטרטר חדש אלא אחד מפירוק או משיפוץ. המחירים - כמה מאות שקלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לקנות מפירוק או משיפוץ דבר כזה בכמה מאות שקלים זה לא השקעה קטנה למשהו שאין עליו אחריות שהוא לא ילך עוד חודש..אתה מבין.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

יש את ד.ש בפתח תקווה, הם מתקנים ומשפציפים סטארטרים.

הם מפרקים את שלך, קונים אותו ממך ומתקינים לך אחד משופץ.

קובי

פורסם

אתה יכול לנסות להזמין מ EBAY סטרטר חדש, גם בד"כ על משופץ יש אחריות למספר חודשים .

אני יש לי גם בעיה עם הסטרטר ובידיוק בשישי נסעתי לקנות סטרטר מפירוק, 170 ש"ח שילמתי, דורש עדיין שיפוץ עדין .

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
לקנות מפירוק או משיפוץ דבר כזה בכמה מאות שקלים זה לא השקעה קטנה למשהו שאין עליו אחריות שהוא לא ילך עוד חודש..אתה מבין.

למה אין אחריות? על סטרטר משיפוץ מקבלים אחריות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מהצפון אזור עפולה. לגבי איביי ראיתי שם סטרטרים אבל המחיר כמעט מאה דולר זה בעיה בגלל מכס וכאלה. כמה יעלה להחליף סטרטר במוסך כולל עבודה בערך?

פורסם

אני יכול להגיד לך שפחות אות יותר באיזור ה 800 שקל יעלה לך סטרטר משיפוץ +עבודה .

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תוכן חדש...