Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מיני באיזור ה35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים..שמי ניצן.

אז ככה אני חדש פה קצת רקע, סטודנט מחפש רכב קטן בלי תחת, הולך לסוע בממוצע כ 40 50 קילומטר ביום.

מחפש רכב כמובן אמין חסכוני וכו' אבל אני לא חי בלללה לנד אני יודע שהדברים לא באים ביחד..

אז את האופציה הטובה ביותר.. אז ככה אני אוהב נוחות זה חשוב לי אני נהג יחיד על הרכב, ואני נוסע עדין...

בלי האצות מיותרות וכו'... מחפש רק ידני.

עכשיו הסתכלתי על פולו 2004-03, פיג'ו 206, פונטו ספייס, איביזה 2004-03

טוב כרגע ההתלבטות הרצינית זה בין פולו לאיביזה אם למישהו יש חוות דעת בנושא אשמח לשמוע..

ראוי לציין שהידכ שלי ברכבים הוא ממש אפסי...:?

תודה מראש.ניצן.

פורסם

תודה רבה. על התגובה

עוד שאלה מבחינת אמינות ואיכות נסיעה הפולו\ איביזה לא עדיפה על הפונטו ספייס

ומדברים ששמעתי ל206 בשנים האלה יש הרבה בעיות מולדות ורואות הרבה מוסך..האם זה נכון?

האמת מבחינה חיצונית הרבה יותר התרשמתי מהפולו והאיביזה..

למה הפונטו וה206 עדיפות לפי דעתך?

תודה

פורסם

שלום ניצן,

אני לא חושבת שה-206 רואה הרבה מוסך, אני מכירה המון לקוחות מרוצים שקנו את המכונית הזאת ודווקא מאוד מרוצים ממנה. אני בטוחה שיש לה כמה מחלות קבועות, בדיוק כמו שיש לפולו או לפיאט פונטו. לכל רכב יש מחלות כאלו, אפילו למאזדה וטיוטה.

המחירון של הפונטו נמוך יותר מהפולו, האיביזה וה-206 ככה שהיא תאפשר לך לעלות גבוה יותר בשנתון. אם אתה מחפש אמינות אז שנתון כמה שיותר חדש באמת חשוב כאן.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

טוב האמת שבבדקתי ואני לוקח מחר לבדיקה 206 3 דלתות...

אני ממש ממש לא סגור על זה אנשים אני אשמח לשמוע עוד תגובות של אנשים.

אני משום מה נמשך הרבה יותר לכיוון האיביזה והפולו מאשר לפונטו ו206..

אם אפשר לשמוע חוות דעת של אנשים אני אשמח

חוץ מזה כל הזמן אני שומע על התיקונים היקרים בפלסווגן..השאלה שלי בוא ניקח מצב היפוטתי שקניתי את הרכב המושלם

מבחינת היסטורית אחזקה.

האם מבחינה שנתית ההפרשים בטיפולים בין פיג'ו\פיאט לאיביזה\פולו הם כאלה משמעותיים..

כלומר אם זה עוד 300-400 שקל בשנה אני יכול לספוג את זה

עוד שאלה האם בפולו איכות הגימור והחומרים טובה מאשר בפג'ו\פיאט

מצטער על החפירה..

• תוכן חדש...