Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת טיסה ארוכה אני מחפש פתרונות יצירתיים להריץ את ה-SmartPhone שלי כמה שיותר, בכמה שפחות.

כמובן שאני יכול לקנות עוד סוללות מקוריות שיתאימו אך ורק למכשיר שלי, אבל זה פתרון לא אופטימלי.

בשיטוטי ב-eBay מצאתי פתרונות המאפשרים לקבל שקע USB להטענת כל מכשיר צורך מתח באמצעות 2 או 4 סוללות AA/AAA

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=aa+battery+usb&_sacat=0&_odkw=backup+battery+usb&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

אולם באחת מהמכירות הפומביות ראיתי את האזהרה הבאה:

ATTENTION! Some device like iPhone, iPod Touch requires extremely high current for charging. Poor quality battery or non-Genuine Battery could not charge such kind of device and may even damage your device. We do not provide guarantee on charging these kind of devices. We have tried connecting this device to Sony Ericsson Vivaz Pro (u8i) with Genuine GP ReCyko+ Rechargeable Battery and charge without any problem.

האם לדעתכם יש סיבה לדאגה (לא, אין לי IPhone)?

ראיתי שיש פתרונות נוספים של סוללות "סגורות" כלומר לא ניתנות להחלפה, אולם הפתרון של הסוללות הסטנדרטיות מעולה בשבילי, משום שאפשר להצטייד בחבילה נאה של סוללות AA שבוודאי תספיק לטיסה כולה.

תודה מראש לעוזרים!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

למה שלא תחשוב בכיוון של מטען סולארי? תיאורטית האור בטיסה אמור להספיק כדי להטעין אותו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
למה שלא תחשוב בכיוון של מטען סולארי? תיאורטית האור בטיסה אמור להספיק כדי להטעין אותו.

מדובר בטיסת לילה טראנס-אטלנטית, כך שרוב הזמן האורות יהיו מכובים.

יש לך נסיון עם לוחות סולארים כאלה? הם עושים את העבודה? (אני רוצה להמשיך לעבוד תוך כדי הטענה, ולא לחכות כדי שיטען על מנת שאוכל לעבוד)

עריכה: אני רואה שהלוחות הסולארים הללו מגיעים עם סוללה מובנית, אשר נטענת באיטיות מהלוחות הסולארים.

לסוללה המובנית לוקח 4 שעות להיטען כאשר הלוחות הסולאריים חשופים לאור אופטימלי, תאורה מלאכותית ככל הנראה לא תהיה חזקה מספיק כדי לעמוד בקצב הפריקה אל מול עוצמת הטעינה.

תודה!

פורסם
לקראת טיסה ארוכה אני מחפש פתרונות יצירתיים להריץ את ה-SmartPhone שלי כמה שיותר, בכמה שפחות.

כמובן שאני יכול לקנות עוד סוללות מקוריות שיתאימו אך ורק למכשיר שלי, אבל זה פתרון לא אופטימלי.

בשיטוטי ב-eBay מצאתי פתרונות המאפשרים לקבל שקע USB להטענת כל מכשיר צורך מתח באמצעות 2 או 4 סוללות AA/AAA

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=aa+battery+usb&_sacat=0&_odkw=backup+battery+usb&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

אולם באחת מהמכירות הפומביות ראיתי את האזהרה הבאה:

ATTENTION! Some device like iPhone, iPod Touch requires extremely high current for charging. Poor quality battery or non-Genuine Battery could not charge such kind of device and may even damage your device. We do not provide guarantee on charging these kind of devices. We have tried connecting this device to Sony Ericsson Vivaz Pro (u8i) with Genuine GP ReCyko+ Rechargeable Battery and charge without any problem.

האם לדעתכם יש סיבה לדאגה (לא, אין לי IPhone)?

ראיתי שיש פתרונות נוספים של סוללות "סגורות" כלומר לא ניתנות להחלפה, אולם הפתרון של הסוללות הסטנדרטיות מעולה בשבילי, משום שאפשר להצטייד בחבילה נאה של סוללות AA שבוודאי תספיק לטיסה כולה.

תודה מראש לעוזרים!

בעיקרון לא קיימת שום בעיה טכנית במכשיר מסוג זה שציינת ונזק לא ייגרם למכשיר שלך.

עלייך לשים לב לדבר אחד חשוב 'שמכשיר' הגיבוי מתאים לטלפון החכם שברשותך מכיוון שיש מכשירים כמו האייפון שמשתמשים בזוג החוטים של הדאטה +/- לזיהוי חיבור למטען והמטען קובע את זרם הטעינה בשילוב עם בקר הטעינה שנמצא בטלפון.

במידה והסוללות הגיבוי לא מסוגלות לספק זרם מינימלי מסויים המכשיר לא יתחיל את הטעינה.

פשוט ביותר לבדוק אם המוכר האם סוללות הגיבוי מתאימות למכשיר שברשותך.

איזה כייף לי :)

פורסם

פתרון יקר ולא יעיל.

כל סוללה היא 1500mAh בעוד שסוללה AA נטענת אמורה לספק 2500mAh, ופתרונות סולאריים מספקים 2800mAh...

מה גם שבעתיד הלא רחוק אני ארצה לשדרג את המכשיר שלי, ואז אתקע עם עוד סוללות מיותרות.

פורסם

תבדוק עם איזה חברת תעופה ומטוס אתה טס, טסתי לא מזמן לארצות הברית, ובטיסה הלוך וחזור, טסתי עם מטוס airbus לא זוכר איזה דגם בדיוק, של חברת us airways, והיה שמה שקע usb , אז ככה שהאייפון שלי היה בשימוש בערך כל הטיסה, והיה מחובר לשקע usb שבמושב.

בחלק מהמטוסים יש גם חיבור כמו של המצית של הרכב, לקחתי איתי תמיד לטיסות מתאם מהחיבור הזה, לחיבור חשמל רגיל, וככה הטענתי גם את המחשב נייד שלי.

בקיצור, תבדוק באיבזור של המטוס, אגב, האיבזור של המטוסים שונה מחברת תעופה לאחרת, גם אם מדובר באותו מטוס.

אז תבדוק באתר של החברת תעופה.

פיתרון נוסף הוא המוצר הזה:

http://www.navitech.co.il/2757/%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%94_%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA_%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA_Que_EPQ648.html

אתה טוען את אותו המכשיר, ואז יכול לטעון ממנו טלפונים סלולארים, יש שמה מתאמים לחיבור רוב הטלפונים הסלולארים.

אתה אתה מעוניין במכשיר כזה, צור איתי קשר בפרטי, כנראה שאני אוכל להשיג אותו במחיר זול.

• תוכן חדש...