Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן המוט אצלי לניסיון:-P

אגב איך המישלין pe2 ביחס לr1r?

האם שווה לעשות את המעבר? אני יודע בוודאות שהטויו יותר אוחז אבל האם ההבדל הוא זניח או גבוה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לפני כשנתיים הרכבתי סטראט תחתון מבנייה עצמית ברכב ראלי שלי, ביניתי אותו מאוד חזק ובגובה הקרטר כך שהוא לא השפיע על מרווח הגחון, חשוב ברכב ראלי. בכל מקרה הבדל גדול בניהוג לא הרגשתי, אבל יותר שקט נפשי כשקופצים בין האבנים.

אתה יכול לראות את השרשור המקורי פה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217768

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב, שם רשמת שחברות שמייצרות את המוטים לא שמים דגש על הדברים החשובים כמו המרחק של המוט מהרצפה וכד'.

אז אני מבין שאתה לא ממש ממליץ להתקין אותו.

אגב, כאן מצאתי שרשור על אותו רכב עם המוט מורכב, פורום מחו''ל

הרכב הנ''ל יותר גבוה משלי בגלל שהוא יושב על 17 אינצ' וגם מונמך פחות

תדפדפו למטה

http://puntosports.co.uk/forums/showthread.php?t=98074

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לפותח השירשור

פעם... כשהיו לי מחשבות כפירה על לרכוש פונטו HGT, חיפשתי בפורומים והבנתי שהקשחת החלק הקדמי ברכב (הבינוני הזה) עושה דברים טובים, אפילו הגעתי למישהו בארץ שהקשיח את השילדה עם מוטות\STRUTS עליונים ותחתונים, ודיווח על שיפור מדהים, כך שבשונה ממנהגי, אני חושב שכדאי לבדוק בצורה חיובית ...

אני הייתי מגביה חזרה את הרכב למצב כמעט מקורי, או 20-, משאיר את ה R1R (הם לא רואים את המישלן או את ה T1R ממטר) מחבר את הסטראט התחתון, וגם מנסה להקשיח את החלק האחורי, לפחות ע"י הבולם באם אפשרי, ובודק ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני מקסימום יכול להגביה ל30 מ''מ, מאחורה הבולם בלתי ניתן לכיוונון קשיחות וגם לא מקדימה.

גם לא קיימים עד כמה שידוע לי מוטות חיזוק לחלק האחורי.

ובקשר לבינוניות, וואלה כל אחד והסטנדרטים שלו8) , כנראה שלי נמוכים יותר משל רוב האנשים

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
זו עובדה ידועה שהR1R של TOYO יותר רחבים מהמידה המוצהרת שלהם.

כל יום לומדים משהו חדש... נמצא הפתרון למי שרוצה להגדיל מידת סוליה אבל לא יכול לשנות ברישיון.

מחר בבוקר אני רץ למדוד את הR1R שלי (225/45), יש מצב ששדרגו לי ל230/45?

מבטיח לעדכן.

ד" שקלת שימוש בפנדר-בנדר כדי לפתוח קצת את הכנפיים?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
נדב, שם רשמת שחברות שמייצרות את המוטים לא שמים דגש על הדברים החשובים כמו המרחק של המוט מהרצפה וכד'.

אז אני מבין שאתה לא ממש ממליץ להתקין אותו.

http://puntosports.co.uk/forums/showthread.php?t=98074

היי ליאור,

אני התנסתי רק עם מוטות של 106, לכן אני לא יודע. יתכן והמוט המגשר לרכב שלך מתאים יותר טוב, מה גם ראיתי שהתכנון שלו דומה לתכנון שאני עשיתי ולא לזה של ה106, בכך שיש לו 4 נקודות עיגון לשלדה. זה גם אומר שאם הוא מקבל מכה, הרכב סובל יותר. אצלי עניין המכות לא משנה כיוון שיש מגן גחון כך שאין מצב שהאוטו נעצר על משהו כיוון שהמגן מחליק אותו מעליו.

לדעתי הכי טוב לתכנן ולבנות לבד, אפשר גם לצרף מאין מגן שידמה את הפעולה של מגן הגחון בכך שאם יהיה משהו בדרך האוטו "ידלג" מעליו ולא "יתקע" בתוכו.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

פנדר-בנדר פותח את הכנפיים ע"י לחץ מכאני, תריץ חיפוש בטוח יש משהו (נדמה לי שיש לפיטסטופ או פורטל).

בדקתי את הR1R אצלי והם לא רחבים יותר מהמידה המוצהרת, אכזבה.

האם הצמיגים שצילמת יושבים על אותם ג'אנטים?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

חיובי.

תאמין או לא אתמול החלפתי רביעייה, שוב לr1r ושמנו את הצמיג מול צמיג כלשהו ברוחב 215, ההבדל היה ממש אבל ממש מזערי לטובת ה215.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...