Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

הצלחתי להשיג מוט חיזוק תחתון ייעודי לרכב שלי פונטו hgt, שייך לחברת omp.

השאלה היא האם יש טעם להרכיב אותו, ומה אני בדיוק מרוויח פה ועל מה אני יצטרך להתפשר.

מבחינת התנהגות ואחיזה:

כרגע הרכב עם קוילאוברים של vmax מתכוונני גובה, מקדימה הוא כרגע מונמך 60 מ''מ עם אופציה לרדת עד 70 או לעלות ל30.

הרכב גם ככה מריח את האספלט עכשיו ועם הוספת המוט אני מניח שאני יצטרך להגביה אותו טיפה.

הצמיגים הם של טויו r1r במידה 15 50 195 אם זה משנה

בעל המוט רוצה עליו 500 ש''ח, המחיר די זול בייחוד שמוט חיזוק עליון עולה 800 ש''ח כחדש, אבל בכלל שווה להוציא את הסכום הזה או שמיותר לגמרי?

אשמח לשמוע את דעת המומחים פה

18022011174.jpg

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מצטער על הכפל הודעות, כבר אי אפשר לערוך.

אני חשבתי גם להחליף צמיגים, איזה צמיגים עד 2000 ש''ח במידה שלי אפשר למצוא?

שיהיו פחות או יותר באותה הרמה של הr1r או אפילו קצת פחות דביקים

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מוט - כך רכב מגיב שונה. חפש מידע בחול יאזו תרומה יש למוט הזה.

צמיגים - מבחינת ביצועים לכסף טויו הכי חזקים בארץ. T1R נראה לי שאין למידה שלך. למה לא R1R שוב?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יש t1r במידה שלי אם אני לא טועה אבל אני לא רוצה אותם.

את האמת הr1r שיש לי עכשיו הם די חדשים, עברו בלחץ את ה4000 אבל אני מביא אותם למישהו שיידע לנצל אותם יותר טוב ממני:-P .

הr1r ב195 יותר רחב מצמיג רגיל במידה 205 ועקב כך אי אפשר להסיע אצלי אנשים מאחורה ובפניות מהירות בגלל זויות הגלגול הצמיגים הקדמיים באים במגע עם הכנפיים וזה הורס את הצמיג, חבל לקנות עוד סט ולהרוס גם אותו.

אני במצב כרגע שאני עם r1r ולא יכול לנצל אותם כמו שצריך, הזוי ומעצבן:evil:

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני אמנם לא בקיא במוצרים של OMP, אבל המוט הזה נראה מאד לא מקצועי, לרמת המיוצר בטייבה.

תקנו אותי אם אני טועה.

מתחדשת*

פורסם

הr1r ב195 יותר רחב מצמיג רגיל במידה 205

אם תצליח להוכיח את המשפט הזה זה שווה לפחות פרס נובל.

דווקא עם סטראט קדמי אתה מסתכן בהוספת תת הגוי כתוצאה מהקשחה, דווקא צמיג דביק כמו R1R יכול לחפות קצת עליה.

אם אתה מרגיש שאתה לא מספיק יודע לנצל את הטויו אולי עדיף לרדת מהרעיון.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אני אנסה לעזור לו עם הוכחה. צמיג טויו T1R לעומת טויו R1R . אותה מידה 195X50X15.

תמונה.

SNC00512 (Medium).jpg

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

השילוב של סטראט קדמי תחתון עם הנמכה על רכב שמיועד להתנהלות יומיומית זה מתכון כמעט בטוח להשבתה מאוד מהירה של הרכב (כבישים עם הפרשי גובה,מכסי ביוב בולטים וכן הלאה).

התרומה של הסטראט הקדמי התחתון היא "סגירה" של השילדה מקדימה ומניעת עיוות שלה במצבי קיצון.

התרומה המתקבלת היא הגברת האחיזה בציר הקדמי ומתיחת מגבלות האחיזה.

החיסרון הוא שההדרגתיות באיבוד האחיזה פוחתת, כלומר הרכב "פחות יאותת" לך שהוא עומד לאבד אחיזה וזה יקרה בבת אחת,נשמע מאיים אבל אחרי שלומדים את המגבלות החדשות של הרכב זה כבר הרבה פחות מאיים וזה שינוי מאוד מורגש (לטעמי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
השילוב של סטראט קדמי תחתון עם הנמכה על רכב שמיועד להתנהלות יומיומית זה מתכון כמעט בטוח להשבתה מאוד מהירה של הרכב (כבישים עם הפרשי גובה,מכסי ביוב בולטים וכן הלאה).

התרומה של הסטראט הקדמי התחתון היא "סגירה" של השילדה מקדימה ומניעת עיוות שלה במצבי קיצון.

התרומה המתקבלת היא הגברת האחיזה בציר הקדמי ומתיחת מגבלות האחיזה.

החיסרון הוא שההדרגתיות באיבוד האחיזה פוחתת, כלומר הרכב "פחות יאותת" לך שהוא עומד לאבד אחיזה וזה יקרה בבת אחת,נשמע מאיים אבל אחרי שלומדים את המגבלות החדשות של הרכב זה כבר הרבה פחות מאיים וזה שינוי מאוד מורגש (לטעמי).

התחלה של ההודעה שלך והסוף הם הפכים לחלוטין.

מצד אחד אתה מדבר כאן על מתכון בטוח להשבתה מהירה, ומצד שני אתה אומר שזה רק נשמע מאיים.

פורסם

הוא מדבר על פגיעה פיזית עם סטארט תחתון והנמכה (הסטרט יכול להיפגע פיזית ממכסה ביוב בולט לדוגמא, ולעוות את השלדה).

האיום הוא מדבר על תת היגוי פחות פרוגרסיבי, וזה פחות מאיים ממה שזה נשמע.

פורסם

דווקא עם סטראט קדמי אתה מסתכן בהוספת תת הגוי כתוצאה מהקשחה, דווקא צמיג דביק כמו R1R יכול לחפות קצת עליה.

אם אתה מרגיש שאתה לא מספיק יודע לנצל את הטויו אולי עדיף לרדת מהרעיון.

איפה רשמתי שאני לא יודע לנצל?

רשמתי שאני לא יכול פיזית, כי בנהיגה חזקה ופניות חדות ומהירות מאוד מאוד בגלל זויות הגלגול, הכנף פשוט חותכת את הצמיג לאורכו בגלל שהוא נוגע בה ובגלל שכואב לי להרוס את הצמיג אני לא יכול לנהוג כמו שאני באמת רוצה.

הבעיה הזאת תיפתר מחר בעזרתם של החבר'ה מהמעבדה לרכב את. הסט צמיגים הנוכחי אני מעביר למישהו אחר.

נ.ב

אני חושב שאתה חייב לשחר פרס נובל:wink:

edan82, תוודה על התשובה, זה בדיוק החשש שלי, כרגע אני 5 סנטימטר מהאספלט, עם המוט אני יירד למרחק של 2 סנטימטר בערך:shock: :shock:

אבל אם אני יגביה אותו בעוד כ3 סנטימטר אז אני נשאר באותו המצב.

רומק אתה מתבלבל עם omb

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

רק אחרי שתחבר אותו תוכל לדעת כמה הוא רחוק מהכביש.

יכול להיות שהוא נכנס פנימה ותוכל להשאיר את הרכב באותו גובה.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אצלי הסטרט התחתון עדין יותר גבוה מהקרטר.

חפש מידע בפורום בחול על ההשפעות שלו,זה משתנה מרכב לרכב,ואתה חיב תגובה ממישהו שהרכיב ברכב הספציפי כמו שלך.

אצלי עם שילוב של עוד כמה פריטים העלה את האחיזה וחדות ההגה בכמה רמות.

וזה באמת פחות מאים משאנשים אמרו פה,הרכב נהיה הרבה יותר צפוי,אבל הי זה משתנה מרכב לרכב שוב.

הוא לא יכול לתת לך אותו לסיבוב ניסיון?

• תוכן חדש...