Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Firefox adobe flash plugin crash - לא מצליח למצוא פתרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה"פ תתקבל בברכה, אם לא תצליח אתן לך מייל (בפרטי) שאליו תוכל לשלוח.

כרגע נראה שזה קורה כאשר אני משאיר את הדפדפן על עמוד מסוים לפחות חצי שעה. גם בקארספורום קיבלתי את השגיאה. לא נגעתי בטאב הזה יותר משעה וזה קפץ.

עריכה: אין קשר לזמן. זה קורה בדיוק באותה תדירות כמו מקודם.

Veni Vidi Vici

פורסם

יש אלטרנטיבה מצויינת לאקרובט שנקראת Foxit Reader. חינמית. עושה אותו דבר רק הרבה יותר טוב ויעיל. תציץ

עולה במהירות, לא טוחנת משאבים ומעצבנת כמו האקרובט המקורי.

רץ פה כבר שנים.

יש תוסף לפיירקפוקס, כבר איני זוכר עם בא עם ההתקנה או אחר כך, שנקרא Foxit Reader Plugin for Mozilla

נסה. פה זה עובד מעולה כבר כמה שנים.

אם כבר, יש תחליף מומלץ גם ל-quicktime שנקרא, איך לא, quicktime alternative

עם השנים התוכנות מסתאבות ותופחות, פחות נוחות לשימשו מזדמן, ויש כלים שנותנים את אותו דבר רק ביעילות ובלי עודפי שומן.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מכיר מצוין את foxit אבל אין לי צורך בו היות ואני משתמש ב-acrobat professional.

עדיין, אין למה שרשמת שום קשר לשאלה שלי. מדובר על תוסף של פלאש שאיתו יש לי בעיה.

וכדי לא לצאת חומוס, בדקתי. אין, נאדה.

לבסוף, foxit לא מתקרב ליכולות של acrobat professional בעריכת מסמכים.

Veni Vidi Vici

פורסם
כרגע נראה שזה קורה כאשר אני משאיר את הדפדפן על עמוד מסוים לפחות חצי שעה. גם בקארספורום קיבלתי את השגיאה. לא נגעתי בטאב הזה יותר משעה וזה קפץ.

עריכה: אין קשר לזמן. זה קורה בדיוק באותה תדירות כמו מקודם.

אצלי לא מתקבלות שום שגיאות לגבי פלאש בפיירפוקס, לא בcarsforum או בכל אתר אחר.

איזו שגיאה מתקבלת?

יש לי תחושה שמדובר פה באיזשהו תהליך שמבצע מחיקה של קבצים זמניים שהפלאש מאחסן במחשב שלך, אחרי פרק זמן של חוסר פעילות.

פורסם

טוב, מאז התקנת פיירפוקס 4 הכל עובד מצוין. אומנם חשבתי כבר אתמול להתקין את הגרסה הנ"ל אבל התלבטתי בגלל שמדובר בבטא.

תודה לכולם על העזרה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...