Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף החודש הזה אני אמור לעבור דירה ויש לי צורך במוביל שיעביר את חפציי למעוני החדש, שנמצא במרחק של כ-40 ק"מ מהנוכחי.

לאור כל סיפורי הזוועות ששמעתי על מובילים, אודה לכל מי שיוכל להמליץ לי על מוביל אמין שאפשר לסמוך עליו שיעשה את העבודה כמו שצריך.

תודה.

נ.ב.: אני עובר מגוש דן לאיזור השרון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני ממליץ על הובלות הסטודנטים. חברה' מסודרים, מתקתקים את העבודה במהירות וביעילות וגם לא יקרים במיוחד (מצד שני, הם גם לא הכי זולים). תבקש להזמין את המנהל שלהם לסיור מקדים בדירה כדי שיוכל לתת לך הצעת מחיר מדויקת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שים לב שבשום מקום לא דיברתי על מחיר. דווקא כשמתעסקים בדבר כזה רגיש, אני לא חושב שהמחיר הוא הפקטור החשוב ביותר, וזה לא שאני כזה שופע מזומנים.

תודה בכל מקרה, אבדוק את הנושא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

מהנסיון שלי (5 מעברים של המשפחה בשנתיים האחרונות), יש בארץ שלושה סוגי מובילים:

• חברות מאורגנות עם ביטוח, שלוקחות הרבה כסף, שוברות ושורטות לך את הדברים, לא מפצות אותך ועדיין מבקשות טיפ בסוף
  • חבורות של רוסים, לא מאורגנים, בלי ביטוח, ברוב המקרים זהירים יחסית, גובים הרבה פחות ובד"כ לא מבקשים טיפ
  • חברות רציניות כמו "גלובוס" ו"אוקיינוס" שאפשר לסמוך עליהן בעיניים עצומות, אבל עולת בהתאם (ומבקשות טיפ)

אף אחת מהחברות הנ"ל לא תתייצב בזמן, זה עניין עקרוני (להראות מי בעל הבית). מעבר לזה, ובהתאם לכתוב לעיל, אתה מוזמן להחליט מה מתאים לך. :-)

פורסם

אני עברתי פעמיים עם "ולרי הובלות".

כמה חברה רוסים (היחידים שטובים בהובלות) נחמדים, ולא יקרים.

במקרה אחד גם המשאית לא הספיקה אז הם הביאו עוד אחת.

את הטלפון תחפש בגוגל אין לי אותו.

נ.ב אני עברתי בתוך ראשלצ.

עריכה

וכן היה ביטוח אם אני לא טועה עד מיליון שקל או משו באזור.

פורסם

מצטרף להמלצתו של צביק הפיק בנושא הסטודנטים.

מוביל רציני הוא מוביל שבא לדירה ורושם כל דבר שיש בה, כדי למנוע "הפתעות" בהמשך

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כמו שציינו החברים בהודעות קודמות חשוב מאוד שהמוביל האחראי יבקר בדירה.

אצלי המוביל סגר איתי בטלפון למרות שביקשתי שיגיע ויבדוק אמר לי אין בעיה הכל כלול.

ביום ההובלה הגיע המשאית נכנס המוביל מוסיף לי עוד 500 ש"ח על הסכום שנסגר.

באותו רגע היתקשרתי לקונה של הדירה ביקשתי לאחר ביום קיבלתי אישור ושלחתי את המוביל, למרות תחנוניו לחזור למחיר הרגיל.

היתקשרתי למוביל "רוסי" שאני לא זוכר את שמו הגיע באותו יום ראה נתן הצעת מחיר יותר זולה.

למחרת ביצע את ההובלה וקיבל טיפ הגון.

קשה לעבוד עם ישראלים "שבעים" שמנסים לעקוץ אותך ברגעים של לחץ.

פורסם

אני ממליץ לך על דודי המוביל,אדם נחמד שעשה לנו את כל העברות במשפחה ובעסק.

052-8902657 דודי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לאחר שהמבצע הסתיים בהצלחה, אני יכול לעדכן אתכם שבסופו של דבר נבחר למשימה ולרי (זה שמופיע בהמלצה של big). אדם נחמד שעובד עם הבן שלו ועוד עובד. הגיעו אפילו לפני השעה שקבענו, עבדו ביעילות (למרות שלבן יש הערות עוקצניות למכביר, אבל ניחא, כל זמן שהוא עובד בסדר אני אספוג את זה בשקט) וביקשו מחיר סביר.

הסטודנטים, אגב, נפסלו לאחר שהם לא הגיעו לסיור מקדים בדירה למרות שקבענו איתם מועד לכך.

תודה לכל מי שהמליץ!

פורסם

גם אני יכול להמליץ על ולרי הובלות בתור אקס עובד. החברה רק משתפרים כל הזמן,עובדים יפה,יש אפשרות לאריזה,שומרים מאוד על ציוד (עיטוף בשמיכות וניילון נצמד),מזמינים מנוף כשצריך,במידה ובסופו של דבר יש נזק או מתקנים או מקזזים במחיר.

בקיצור מומלצים למרות שאני כבר לא עובד שם :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...