Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי שברולט ספארק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התלבטות ארוכה בין היונדאי I10 לשברולט ספארק החלטתי ללכת בסוף על הספארק(למרות שאין לי נסיון עם שברולט והיה לי ניסיון טוב עם יונדאי בעבר),_בעיקר בגלל אבזור עדיף+כוח סוס יותר גדול(מקווה שעשיתי בחירה נכונה)._עשיתי נסיעת מבחן אתמול_(פעם ראשונה שאני עושה נסיעת מבחן ולדעתי הנסיעה לא ממש מהווה אינדיקציה...הנסיעה בערך עשרים דקות כך שאי אפשר להתרשם מהרכב לגמרי+הנציג כל הנסיעה חופר במוח על האיכויות של האוטו)._נסעתי אני+חבר+איש המכירות,_רוב הנסיעה הייתה בעליה_-_נראה לי שהאוטו בסדר בסך הכל(רוב הזמן אני נוסע לבד או עם עוד מישהו אז נראה לי שרכב מסוג זה עונה על הצרכים שלי)._

כדאי לי ללכת על הצעה הכי זולה של ביטוח רכב או ללכת על חברה גדולה\מומלצת?_מה אתם אומרים בקשר לריפוד?_איך לשמור על הרכב?_המלצות יתקבלו בברכה.

תודה רבה לפורום הנהדר הזה!

פורסם

אני חושב שכדאי ללכת על חברה גדולה ומומלצת ולאו דווקא על ההצעה הכי זולה.

סתם לדוגמא, אחת ההצעות הכי זולות שקיבלתי בזמנו על ביטוח לרכב שלי הייתה מחברת "שירביט", אבל בגלל ביקורות לא כ"כ חיוביות על החברה הזאת (גם בפורום) החלטתי ללכת על הצעה יותר יקרה אבל בחברה אחרת.

V5

פורסם

קודם כל תתחדש.

לגבי ביטוח כל חברת ביטוח מוכרת (לא החברות הישירות אלא אם אתה יודע לנהל מו"מ ויש לך עצבי ברזל) תהיה טובה. לך על הזול יותר בסייג אחד שלפעמים שווה לשלם עוד 100-200 ש"ח לשנה בשביל לעבוד מול סוכן ביטוח שאתה מכיר וסומך עליו.

לגבי נסיעת המבחן ברור שאי אפשר להתרשם עד הסוף ולכן ההמלצה שלי לפני ששמים עשרות ומאות אלפי שקלים להשקיע עוד 200 ש"ח ולשכור רכב כזה ליום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני חשבתי על האופציה של לשכור רכב לכמה ימים,לבדוק אותו בכל מיני מצבים ולהתרשם ממנו.ניסיתי להזמין אונליין ובדקתי בכל האתרים של חברות ההשכרה(לא בכולם היה את הרכב שרציתי לבדוק-יונדאי I10) +רשום במפורש שהחברה לא מתחייבת לספק את הרכב המופיע בתמונה אלא את הרכב המופיע או רכב מקביל באותו קבוצה.לא רציתי לקחת סיכון והלכתי לכמה סניפים של חברות השכרה כדי שיתחייבו לספק לי יונדאי I10 ידנית.לחלק מהחברות לא היה את הרכב ובחלק אמרו לי שהם לא יכולים להתחייב לרכב הספציפי שאני רוצה.הספארק רק אתמול הגיעה לתצוגה,לא יודע כמה זמן זה אמור לקחת אבל נראה לי שיקח קצת זמן עד שהספארק תהיה בחברת השכרה או שאני טועה.

תודה על התשובות בקשר לביטוח אני כנראה אתקשר לכמה חברות ואקח את מה שהכי נראה לי הגיוני.אשמח לקבל המלצה על חברה אמינה.

פורסם

עזוב חברה , סוכן!

אין דבר חשוב יותר מסוכן רספונסיבי שלצידך בזמן שצריך אותו.

מה גם שזה לא באמת יוצא אפילו יקר יותר בהרבה מקרים

(לסוכנים יש אחלה הנחות מול החברה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם כל תתחדש על הספארק - על פניו הרכב הזה נשמע כמו העיסקה המשתלמת ביותר, מסקרן אותי איך הוא יעמוד במבחן המציאות.

רשום במפורש שהחברה לא מתחייבת לספק את הרכב המופיע בתמונה אלא את הרכב המופיע או רכב מקביל באותו קבוצה

להבא, מה שעושים במקרה כזה זה מדברים עם מרכז ההזמנות, שואלים אותם באיזה סניף שקרוב אליך נמצא הדגם הספציפי שאתה מחפש (לפחות מנסיוני יש להם את המידע הזה), ואז או שמבקשים מהם לשריין את הרכב הספציפי (הם יכולים להתקשר לסניף ולבקש לשמור את הרכב), או שפשוט קופצים לסניף, ושוכרים אותו במקום.

קצת פרוצדורה, אבל לא בשמיים - זה בהחלט אפשרי למצוא רכב מדגם ספציפי.

פורסם

תתחדש.

הייתי לפני שבועיים בסוכנות שברולט ולא הייתה אותה בתצוגה.

תוכל לתת מידע כאן או בפרטי באיזה סוכנות היית? כמו כן מה הצפי שנתנו לך למסירת הרכב ואיזה צבעים זמינים?

איך התרשמת מהפנים של הרכב? לפי התמונות עושה רושם מאוד איכותי ומעוצב.

פורסם

כדאי ללכת על הצעה של חברת ביטוח גדולה עם שם מדבר מנסיון מר עם חברת ביטוח זולה ,לגבי הריפודים עם אתה רוצה ללשמור עליהם עוד לפני שאתה מוריד את הניילונים תשים עליהם עוד ריפודים,ואל תשכח למרוח את האוטו בוואקס כל שלשוה חודשים השמש הורגת את הצבע.

נ.ב תתחדש על האוטו

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אני ממתין לקבלת הצעת מחיר ביטוח מהסוכנות שבה הזמנתי את הרכב.

Shayx גם אני הייתי מספר פעמים בסוכנויות בחודש האחרון והרכב עדיין לא הגיע,אתמול הוא הגיע והתקשרו אלי מכמה סוכנויות שביקרתי בהם והתעניינתי לגבי הרכב+נסיעת מבחן להגיע להתרשם ולעשות את הנסיעת מבחן.ההתרשמות הראשונה שלי בסך הכל כפי שכתבתי היא לטובה,אך אני יהיה יותר חכם כשהרכב יהיה ברשותי ואתנסה בו זמן מסויים לבד בלי הלחץ של הסוכני מכירות ורק אז אוכל לדעת אם עשיתי בחירה נכונה.תתקשר לסוכנות הקרובה אליך מאמין שגם שם יש כבר רכב...בקשר לצבעים לפי זכרוני אדום,לבן,כחול היו במלאי ושחור עמד להיגמר מהמלאי.

אמרו לי שזמן ההספקה הוא 10-14 ימים(מקווה לקבל את הרכב יותר מוקדם).

בברכה

פורסם

מאיפה אני יכול להשיג ריפודים טובים ולא יקרים?ראיתי את זה לדוגמה http://www.autodepot.co.il/default.asp?catid={C982F112-8345-4787-A22D-14F00DBBAB4A}&details_type=1&itemid={00000039-0000-0000-0000-000000000000}

היה לי ריפוד בד עם גומיות ובקיץ זה נורא,הגב נדבק למושב והחולצה מלאה זיעה.

פורסם

תתחדש....

באיזה צבע הזמנת? ואל תשכח שתקבל אותה, תעלה כמה תמונות שלה....

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

עד היום - בחיים לא הבנתי למה אנשים צריכים ריפודים, מה לא בסדר באלו שבאוטו?

מה אתם מפחדים שהריפודים חס וחלילה יתבלו? אתם רוצים להוריש את הריפודים לילדים שלכם עם הרכב כאספנות?

בשימוש נאות - ברכב הקודם שלי שהגיע אצלי לגיל 14 , 7 ידיים ו170 אלף קילומטר הריפודים היו עדיין במצב מעולה חוץ מאיזה תפר אחד שנפרם קצת.

תהנו מהריפודים שבטוח יותר נורמאלי מכל מני גומי וקשקושים מאוטו דיפו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...