Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי שברולט ספארק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק את העובדה כי שירביט אחת חברות הביטוח הגרועות ביותר שנתקלתי בחיי!!

לחסות את הריפודים גם לדעתי מיותר, תהנה ממה שאתה קונה ואל תשאיר את זה לבן אדם הבא שיהנה מזה שתמכור את הרכב..

נהיגה במסגרת התקציב- כי אני עוד לא מליונר :evil:

פורסם

לפני כשבוע עשיתי סקר קטן לגבי ביטוח הספארק.

מקיף - המחירים הם סביב ה2000 ש"ח + - (מאה לפה ולשם), בכולם כלול גם פרמיית חדש תמורת ישן.

חובה - לא ברור למה אבל יש הבדלים בין החברות, הזולה ביותר 1340 ש"ח, היקרה ביותר 1450 ש"ח. למה? לא יודע!

יש לציין שאני נהג בוגר עם 20 שנות וותק וללא כל תביעה בשלושת השנים האחרונות, קחו את זה בחשבון כאשר אתם

משווים.

החברות שבדקתי (בינתיים): שיר ביט, איחוד ישיר, AIG ו- 9000000 .

פורסם

קודם כל מזל טוב , גם אני הזמנתי ספארק וזה נרגיש לי אחלה רכב .

לגביי הביטוח , אני עובד בסוכנות ביטוח הגדולה בארץ וממש ממליץ לך ללכת על הביטוח של חברת UMI עצמה.

אני קניתי בראשון לציון את הרכב וקיבלתי גם מחיר מעולה אבל,וזה הכי חשוב, במיוחד כיסויים מעולים לביטוח .

צד ג' שמכסה עד מיליון ש"י, גרירה , שמשות ורכב חלופי מהיום הראשון .

אורן .

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

פורסם
עד היום - בחיים לא הבנתי למה אנשים צריכים ריפודים, מה לא בסדר באלו שבאוטו?

מה אתם מפחדים שהריפודים חס וחלילה יתבלו? אתם רוצים להוריש את הריפודים לילדים שלכם עם הרכב כאספנות?

בשימוש נאות - ברכב הקודם שלי שהגיע אצלי לגיל 14 , 7 ידיים ו170 אלף קילומטר הריפודים היו עדיין במצב מעולה חוץ מאיזה תפר אחד שנפרם קצת.

תהנו מהריפודים שבטוח יותר נורמאלי מכל מני גומי וקשקושים מאוטו דיפו.

ליביו

כול כבוד

תהנו מהריפוד של הרכב החדש ... לפני שתמכרו שימו ריפודים :)

• תוכן חדש...